- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Tşk ederim :)Ben katibim okuldan almış olduğunuz bilgisayar dersine ilişkin transkript yeterli olacaktır. Aslı olsa ya da okuldan aslı gibidir şeklinde onaylanmış olsa sizin için daya iyi olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim :)Ben katibim okuldan almış olduğunuz bilgisayar dersine ilişkin transkript yeterli olacaktır. Aslı olsa ya da okuldan aslı gibidir şeklinde onaylanmış olsa sizin için daya iyi olur.
torpil bulamam da klavye çalışırım ben de mülakattan korkuyorum malum herkes in bi tanıdığı varalım olana kadar...sen kaç sertifika alırsın.
sen garantiye al derim.
bol bol klavye çalış
mümkünsede torpıl bul.
Kazandınız mı peki2 buçuk yıl önce falandı galiba sınava girmiştim ama sertifika istendiğini hiç hatırlamıyorum
Adınıza çok sevindim Allah bana da bu sene atanmayı nasip etsin bende tercih yapıcam ama katiplik sınavına da gireyim memurluk veya katiplik farketmez yeterki devlet memuru olayımablam katip .
o almıştı sertifika
bana da katiplik sınavlarına gir demişti
ben de önlisans mezunuyum ama yine de aman ne olur ne olmaz diye halkeğitimin kurslarına yazıldım aldım sertifika.
tam başvurular başladı . ama yaşımın 35 i geçtiğini gördüler . benim kadar oradaki memurlar da üzüldü.
ben üzülmekten çok şaşkındım.
ama osym atamasıyla atandım.
85 almıştım.
her işte bi hayır vardır .
senin için da hayırlısı olsun .
Orası öyle de yeterki devlet memuru olayım tercihte yapıcam bakalım hangisi olursa artıkZabit katibi olmak akıl işi gibi gelmiyor bana.
O hakimlerin,avukatların azarlamalarına sahit oldum .
Yok dedim yapılacak iş değil.
Sorumlulukları çok çok fazla.
inşallah bizde yerleşiriz sen kaö puan aldınEger örgün okuduysan geçerli diye okumuştum bir sitede bende gircem sınava. alım daha yeni yapıldı zaten 2017de yapılacak dedi. adalet bakanı
Aslı'nı aöf verdim fotokopisi olurmu acaba2014 te kpss ye girmistim. Gecerliydi. Transkriptimi goturmustum
Aslı gibidir ıslak imzası olmak zorunda.Aslı'nı aöf verdim fotokopisi olurmu acaba
Evt gidip konuşayım en iyisi Tşk ederimAslı gibidir ıslak imzası olmak zorunda.
AÖF büronuza gidip durumu izah edebilirsiniz, eğer transkript geçerliyse.
Örgün eğitim mezunuyum lisansa tamamlamak için aöf devam ediyorumAöf mezunu iseniz aldığınız ders sayılmıyor diye biliyorum
Yok 90 kelime yazmak gerekiyordu 88 yazdım sonra da bir daha denemedim öğretmenim zaten o yıl atandımKazandınız mı peki
İyi sizin adınıza sevindim mesleğinizi yapıyorsunuz ne güzel :) darısı benim başıma ....bende inşallah bu yıl atanırım veya katıp olurum da benimde güzel bi işim olur :)Yok 90 kelime yazmak gerekiyordu 88 yazdım sonra da bir daha denemedim öğretmenim zaten o yıl atandım
Çok teşekkürler :) İnşallah atanırsınız ve mutlu olduğunuz bir işiniz olur :)İyi sizin adınıza sevindim mesleğinizi yapıyorsunuz ne güzel :) darısı benim başıma ....bende inşallah bu yıl atanırım veya katıp olurum da benimde güzel bi işim olur :)
merhaba arkadaşlar ....malumunuz KPSS sınavı yapıldı ,sonuçlar açıklandı..
ben önlisans bölümünden girmiştim puanımda güzel ,nasip olursa katiplik sınavına da girmek istiyorum .sınava girmek için bilgisayar sertifikası da istiyorlar sanırım ...almak istesem 2 aydan önce alınamazsınavlarda önümüzdeki ay başlar diye tahmin ediyorum ..üniversitede bilgisayar dersi almıştık, transikrip imin fotokopisi var onu versem olurmu acaba nette bazı sitelerde olur diyor ama orjinali aöf fakültesine verdim fotokopi var o olurmu bi yardımcı olun lütfen ....
2 dönem bilgisayar dersi aldım Toplam 7 krediydi ...fotokopiyi noterde onaylatsam olurmu acabaBilgisayar dersiniz kaç krediydi ? Alımlarda bazen şu kadar kredi ders almış olmanız gerekiyor şartı oluyor. Aldığın kredi tutuyorsa oluyor. Krediniz tutarsa transkript olur. Ben diplomamın, transkriptimin aslını noterde onaylattım. Bazı adliyeler fotokopi kabul etmiyor.
Toplam 7 kredi bilgisayar dersi aldım şubat'ta olursa daha iyi olur kursa gidebilirim o ZamanYıl sonu ilan vermezler muhtemelen ama belli de olmaz tabi. Bu yıl verilmezse şubatta ilan edilir.
Transkript kabul ediliyor ama belli bir saat şartı vardı.
Çok sağolun Amin inşallah :)Çok teşekkürler :) İnşallah atanırsınız ve mutlu olduğunuz bir işiniz olur :)