Katip olan veya katiplikk sınavına giren arkadaşlar bakarmısınız

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
merhaba arkadaşlar ....malumunuz KPSS sınavı yapıldı ,sonuçlar açıklandı..
ben önlisans bölümünden girmiştim puanımda güzel ,nasip olursa katiplik sınavına da girmek istiyorum .sınava girmek için bilgisayar sertifikası da istiyorlar sanırım ...almak istesem 2 aydan önce alınamaz :KK43: sınavlarda önümüzdeki ay başlar diye tahmin ediyorum ..üniversitede bilgisayar dersi almıştık, transikrip imin fotokopisi var onu versem olurmu acaba nette bazı sitelerde olur diyor ama orjinali aöf fakültesine verdim fotokopi var o olurmu bi yardımcı olun lütfen ....

aldıgın ders bılgısayar sertıfıkası yerıne gecer mı bunu mu soruyorsun

Konu ile fikrim yok.ama aklıma şu meşhur şarkı geldi konuyu okuyunca.
Katip uykudan uyanmış gözleri mahmur..Katip benim ben katibin el ne karışır. katibime kolalı da gömlek ne güzel yarasır..
Konu dışı yorumdan yine ban yiyeceğim..mune?

en güzeli bi adliye varsa yakınlarında gir sor.
zaten başvurular da oraya yapılıyor

kaç puan aldın .

Konu ile fikrim yok.ama aklıma şu meşhur şarkı geldi konuyu okuyunca.
Katip uykudan uyanmış gözleri mahmur..Katip benim ben katibin el ne karışır. katibime kolalı da gömlek ne güzel yarasır..
Konu dışı yorumdan yine ban yiyeceğim..mune?
:110:

Ben katibim okuldan almış olduğunuz bilgisayar dersine ilişkin transkript yeterli olacaktır. Aslı olsa ya da okuldan aslı gibidir şeklinde onaylanmış olsa sizin için daya iyi olur.

Eger örgün okuduysan geçerli diye okumuştum bir sitede bende gircem sınava. alım daha yeni yapıldı zaten 2017de yapılacak dedi. adalet bakanı

Zabit katibi olmak akıl işi gibi gelmiyor bana.
O hakimlerin,avukatların azarlamalarına sahit oldum .
Yok dedim yapılacak iş değil.
Sorumlulukları çok çok fazla.

82 aldım adliye ye de eşim il dışında diye gidemedim eve baya uzak kalıyor haftaya gideyim en iyisi adliyeye daha iyi olur
ablam katip .
o almıştı sertifika
bana da katiplik sınavlarına gir demişti
ben de önlisans mezunuyum ama yine de aman ne olur ne olmaz diye halkeğitimin kurslarına yazıldım aldım sertifika.
tam başvurular başladı . ama yaşımın 35 i geçtiğini gördüler . benim kadar oradaki memurlar da üzüldü.
ben üzülmekten çok şaşkındım.
ama osym atamasıyla atandım.
85 almıştım.
her işte bi hayır vardır .
senin için da hayırlısı olsun .

2 buçuk yıl önce falandı galiba sınava girmiştim ama sertifika istendiğini hiç hatırlamıyorum

Yazım hızınıza bakacaklar. Aldığınız derslerde klavye dersi de varmıydı? Yoksa kısa süreli kurslar var hızlandırabilirsiniz kendinizi

alım olana kadar...sen kaç sertifika alırsın.
sen garantiye al derim.
bol bol klavye çalış
mümkünsede torpıl bul.

Back
X