Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hayırlısı hepimize inşallah..hayırlısı olsun arkadaşım,üzüldüm senin adına Allah daha guzelini nasip etsin
ben varım katibim ben 5 sene önce falan kazandım sınavı Q klavyeyle grdm ama f klavyenin daha kolay olsuğunu soyluyolar ben Q alışkın olsuğum için değiştirmedim hala da öyle devam ediyorumyok mu cevap
sağol canım cevap verdiğin için ben de q kullanıyorum aslında yavaş da değilim fakat aşırı heyecan yapıyorum ankarada 2 kez girdim 2012 de 79 puanım vardı merkezi atamalar olmayınca da katiplik de deneyeyim dedim fakat bir türlü evde yazdığımı sınav anında herkes yazarken yazamadım hep 80lerde 85lerde kaldı evde 100-120 arasında yazarken onun için bu seneden sonra yeniden eğer katipliği denersem f klavyemi öğrensem diyorum ya da klavyemi daha çok mu geliştirmek için uğraşsam diyorum bilemedim bana ne önerirsin sen sınav anında sakinleşmek için falan hap içenler bile varmış nette okumuştum ben aşırı stres panik oluyorum panik atağım da varben varım katibim ben 5 sene önce falan kazandım sınavı Q klavyeyle grdm ama f klavyenin daha kolay olsuğunu soyluyolar ben Q alışkın olsuğum için değiştirmedim hala da öyle devam ediyorum
hiç heyecan yapma heyecandan elin ayagına dolaşır hiç yazamazsın ben sureklı yazarak evde kendım gelştmeye çalışmıştım. sınavda da stres yapmamaya çaıştım mutlaka ınsan panik oluyo ama olursao lur olmazsa olmaz dıye düşündüm klavye konusunda da sen bilirsin canm ben bu konuda seni yanıltmak istemem hayrlısı olsun inşallah hakkında. sakinleştirici hap kullanmadım ama kullanıpta kendını yorgun hissetmektense kullanmamak daha iyidir diye düşünüyorum bilemiyorumsağol canım cevap verdiğin için ben de q kullanıyorum aslında yavaş da değilim fakat aşırı heyecan yapıyorum ankarada 2 kez girdim 2012 de 79 puanım vardı merkezi atamalar olmayınca da katiplik de deneyeyim dedim fakat bir türlü evde yazdığımı sınav anında herkes yazarken yazamadım hep 80lerde 85lerde kaldı evde 100-120 arasında yazarken onun için bu seneden sonra yeniden eğer katipliği denersem f klavyemi öğrensem diyorum ya da klavyemi daha çok mu geliştirmek için uğraşsam diyorum bilemedim bana ne önerirsin sen sınav anında sakinleşmek için falan hap içenler bile varmış nette okumuştum ben aşırı stres panik oluyorum panik atağım da var
ben de bilemiyorum canım kafam çok karışık hayırlısı olsun bakalım diyorum şu sınavda inş yüksek puan alır rahatlarım yaş oldu 31 sınavlar yordu benihiç heyecan yapma heyecandan elin ayagına dolaşır hiç yazamazsın ben sureklı yazarak evde kendım gelştmeye çalışmıştım. sınavda da stres yapmamaya çaıştım mutlaka ınsan panik oluyo ama olursao lur olmazsa olmaz dıye düşündüm klavye konusunda da sen bilirsin canm ben bu konuda seni yanıltmak istemem hayrlısı olsun inşallah hakkında. sakinleştirici hap kullanmadım ama kullanıpta kendını yorgun hissetmektense kullanmamak daha iyidir diye düşünüyorum bilemiyorum
İnşallah hayırlısıyla kazanırsın nasıl rahat yazıyosan o klavyeden devam et benceben de bilemiyorum canım kafam çok karışık hayırlısı olsun bakalım diyorum şu sınavda inş yüksek puan alır rahatlarım yaş oldu 31 sınavlar yordu beni
F klavye hiç bilmiyorum canım onu halk Eğitim kurslarina gidip sıfırdan ogreneyim diyorum hani sınav anında yazma işini nasıl garantilerim derdi benimki f klavye yazan is arkadaşlarına sorar misin canım ya inan bu senet kpss ye herkes gibi heyecanla hazırlanıyorum ama tüm fırsatları deneme pesindeyimİnşallah hayırlısıyla kazanırsın nasıl rahat yazıyosan o klavyeden devam et bence
Zaten arkadaşlarımın hepsi f klvye kullanıyo daha rahat olduğunu soyluyolsr eğer öyle bi imkânın varsa kursa gidip f klavye öğren hem 10 parmak öğrenirsn daha kolay f klavye ben yne arkadaşlara da sorarmF klavye hiç bilmiyorum canım onu halk Eğitim kurslarina gidip sıfırdan ogreneyim diyorum hani sınav anında yazma işini nasıl garantilerim derdi benimki f klavye yazan is arkadaşlarına sorar misin canım ya inan bu senet kpss ye herkes gibi heyecanla hazırlanıyorum ama tüm fırsatları deneme pesindeyim
tamam canım sorarsan sevinirim katiplik zor bir meslek mi? nasıl memnun musun sorması ayıp maaşları da diğer memurlar gibi miZaten arkadaşlarımın hepsi f klvye kullanıyo daha rahat olduğunu soyluyolsr eğer öyle bi imkânın varsa kursa gidip f klavye öğren hem 10 parmak öğrenirsn daha kolay f klavye ben yne arkadaşlara da sorarm
Katiplik güzel bi meslek tabi her işin olduğu kadar katipliğinde var zorlukları ama insan işi.öğrenince sıkıntı olmuyo maaşlarıda iyi çok şükür bildiğin memur maaşı kadartamam canım sorarsan sevinirim katiplik zor bir meslek mi? nasıl memnun musun sorması ayıp maaşları da diğer memurlar gibi mi
hayırlısıyla canım f klavye öğrensem daha iyi olacak diye düşünüyorum bir kpss yi hayırlarla atlatsamKatiplik güzel bi meslek tabi her işin olduğu kadar katipliğinde var zorlukları ama insan işi.öğrenince sıkıntı olmuyo maaşlarıda iyi çok şükür bildiğin memur maaşı kadar
Atlatırsın inşallah arkadaşlardan hep f klavye tavsiye ediyorlarhayırlısıyla canım f klavye öğrensem daha iyi olacak diye düşünüyorum bir kpss yi hayırlarla atlatsam
çok teşekkür ederim canımAtlatırsın inşallah arkadaşlardan hep f klavye tavsiye ediyorlar
Rica ederim iyi haberlerini bekliyorumçok teşekkür ederim canım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SINAVDAN SONRA HALK EĞİTİM KURSUNA GİDEYİM DE F KLAVYEYİ ÖĞRENEYİM DİYORUM CANIM ONDA BELKİ HEYECANIM Q DAKİ KADAR OLMAZ DAHA HIZLANIR SINAVDAN SONRA DA ALIM OLUP LİSTEYE DE GİREBİLİRSEM HAYIRLISIYLA OLUR İNŞ SEN ANNESİN CANIM DUA ET BANA ÇOK SIKINTIDAYIM ŞU MEMURİYET KONUSUNDA İKİ ARADA BİR DEREDE GİBİ DUA EDERSEN SEVİNİRİM RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İSTEKLERİNİ HAYIRLI KILSIN SANA DA KOLAY DOĞUM HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLARDAN VERSİN CANIM AMİNRica ederim iyi haberlerini bekliyorum
Canım merhaba kolay gelsin oncelikle seni tenzih ederek bisey sormak istiyorum isin icindesin bilirsin duymussundur yada. Katiplik te torpil var deniliyor hemde fazlasıyla tanıdık yoksa hic yorma kendini bile diyorlar doğru mu doğruysa hangi aşamada var torpil cevaplarsan çok sevinirimRica ederim iyi haberlerini bekliyorum