Zor bir şey yok picsart gibi programlardan birini indir telefonuna. Ailene son görüştüğün bi arkadasinin covid çıktığını soyle test ver. Ya da hic test verme internetten buldugun gorseli kullan dogrudan
Niye suc olsun Resmi islem mi yapacak bir ekran görüntüsüyle Alt tarafi ailesine göstercek Sanki saglik bakanligi sistemini hackleyip kendini pozitif kayitlara gecir dedik
Neden ? Nerede kullanacak konu sahibi .
Resmi bir yere ya da talep edilen bir yere verilmediği sürece suç oluşturmaz. Aile arasında şaka yapıyor belki. Altı üstü en fazla aile whatsapp grubuna atacak
Ben gitmeyeceğim de. İsrarda etseniz kesinlikle gitmeyecegim. Tadımız kaçmasın de. En fazla annen küser. Sonra barısırsınız.anne yüreği kıyamaz bence.
Önceden soyle ki annen düğüne sinir olmus bir şekilde gitmesin. Bir anne olarak son anda böyle birşey söylense çok kızarim.
Kuzenimin düğününe katılmak istemiyorum ama ailem buna müsade etmiyor illa katılacağım. Nasıl bi yöntem bulup gitmesem kendimi korona mı etsem napsam. Gerçekten bi bahane lazım bana ciddi olanlardan bekliyorum