ailene net ve sert bi şekilde ifade et kendini başka yol yokBiliyorlar ama büyüklük bende kalsın oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ailene net ve sert bi şekilde ifade et kendini başka yol yokBiliyorlar ama büyüklük bende kalsın oluyor
Bence de Fake bir enabiz ekran görüntüsü hazirlmak zor degil. Pcr testi verin, ekranda negatif yazn sonuc kismini phktoshopla pozitif yapin
Zor bir şey yok picsart gibi programlardan birini indir telefonuna. Ailene son görüştüğün bi arkadasinin covid çıktığını soyle test ver. Ya da hic test verme internetten buldugun gorseli kullan dogrudanMantıklı valla ama bu tür programları bilmiyorum
Niye suc olsun Resmi islem mi yapacak bir ekran görüntüsüyle Alt tarafi ailesine göstercek Sanki saglik bakanligi sistemini hackleyip kendini pozitif kayitlara gecir dedikÖnerdiğiniz işlem suç.
Yaptıkları içime sinmiyor gitmek istemiyorum deyin ne gerek var yalanaKuzenimi sevmiyorum diyelim . Bana yanlışları oldu . O yüzden ailemin de ikna olması gereken bi durumun olması lazım
Neden ? Nerede kullanacak konu sahibi .Önerdiğiniz işlem suç.
Kuzeniniz için değil ailesi için gidinKuzenimi sevmiyorum diyelim . Bana yanlışları oldu . O yüzden ailemin de ikna olması gereken bi durumun olması lazım
Covid oldum diyebilirsinizKuzenimin düğününe katılmak istemiyorum ama ailem buna müsade etmiyor illa katılacağım. Nasıl bi yöntem bulup gitmesem kendimi korona mı etsem napsam. Gerçekten bi bahane lazım bana ciddi olanlardan bekliyorum