Kuzenimin düğününe katılmak istemiyorum ama ailem buna müsade etmiyor illa katılacağım. Nasıl bi yöntem bulup gitmesem kendimi korona mı etsem napsam. Gerçekten bi bahane lazım bana ciddi olanlardan bekliyorum
Kuzenimi sevmiyorum diyelim . Bana yanlışları oldu . O yüzden ailemin de ikna olması gereken bi durumun olması lazımNeden gitmek istemiyorsunuz ona göre bi bahane bulalım
Aileme gerekçe lazım pozitif felan olmam lazım diyormuşum.Korona yapmayın kendinizi
Korona oldum diyin zaten herkes korkar gelme der
Yutmazlar işteWalla en kolayi hasta oldum demeniz olur..
Zaten sevmiyorum kuzenimi bana yanlışları oldu. Kuzenim anlar ondan dolayı gelmediğimi , anacım gerekçeli bi şekilde ailemi ikna etmem lazımGitmek istemiyorsanız neden bahane bulmanız gerekiyor ? Hem " aranız bozulmasın " hem de " istediğinizi yapmış olun " istiyorsanız bu ikiyüzlülük olmuyor mu ?
Ahhh keşkeSandalyeden filan düşün kolunuzu kırıntövbe ya
Şehir dışında filan iş gorusmesi sağlayamaz misiniz aniden gelişen
Bence de Fake bir enabiz ekran görüntüsü hazirlmak zor degil. Pcr testi verin, ekranda negatif yazn sonuc kismini phktoshopla pozitif yapinTabikii Corona etmeyin kendinizi, ama covid oldum diyin.
Mantıklı valla ama bu tür programları bilmiyorumBence de Fake bir enabiz ekran görüntüsü hazirlmak zor degil. Pcr testi verin, ekranda negatif yazn sonuc kismini phktoshopla pozitif yapin
Zaten sevmiyorum kuzenimi bana yanlışları oldu. Kuzenim anlar ondan dolayı gelmediğimi , anacım gerekçeli bi şekilde ailemi ikna etmem lazım
Biliyorlar ama büyüklük bende kalsın oluyorailene anlat sana yaptığı yanlışları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?