How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Katılmak istemediğim düğün bahanesi lazım

Kuzenimin düğününe katılmak istemiyorum ama ailem buna müsade etmiyor illa katılacağım. Nasıl bi yöntem bulup gitmesem kendimi korona mı etsem napsam. Gerçekten bi bahane lazım bana ciddi olanlardan bekliyorum

Gitmek istemiyorsanız neden bahane bulmanız gerekiyor ? Hem " aranız bozulmasın " hem de " istediğinizi yapmış olun " istiyorsanız bu ikiyüzlülük olmuyor mu ?

Korona yapmayın kendinizi 🤷
Korona oldum diyin zaten herkes korkar gelme der 🤭

Gitmek istemiyorsanız neden bahane bulmanız gerekiyor ? Hem " aranız bozulmasın " hem de " istediğinizi yapmış olun " istiyorsanız bu ikiyüzlülük olmuyor mu ?
Zaten sevmiyorum kuzenimi bana yanlışları oldu. Kuzenim anlar ondan dolayı gelmediğimi , anacım gerekçeli bi şekilde ailemi ikna etmem lazım

Sandalyeden filan düşün kolunuzu kırın 🤣 tövbe ya

Şehir dışında filan iş gorusmesi sağlayamaz misiniz aniden gelişen 🤭

Zaten sevmiyorum kuzenimi bana yanlışları oldu. Kuzenim anlar ondan dolayı gelmediğimi , anacım gerekçeli bi şekilde ailemi ikna etmem lazım

Aileniz ikna olmayacak. Çünkü bahaneniz ne olursa olsun , bahane olduğunu bilecekler. Dürüstçe , neden kuzeninizin düğününde bulunmak istemediğinizi ; ailenize söyleyin.

Back