- 2 Temmuz 2018
- 227
- 88
- 31
-
- Konu Sahibi Olderveolur000
Canım 15 üzeri çok diyorlar ama kesin bişey bende bilmiyorum doktoruma söyledim araştıracağını söyledi geri dönsün buraya yazarımBen de bu testleri yaptırdım kendi isteğim ile sonucu pek yorumlayamadım. Bu cd56/16 oran mı demek istiyorsunuz? Benim sonuçlarım ekte. 21.28 görünce normal diye düşünüp takılmadım. Bilen biri yorumlayabilir mi?
Adetin 21.-24. günleri arasında veriliyomusHe kan verdınız sadece ? Gun farkı falan varmı ?
Ankara’da doktorunu sorayım o zaman canımBen Ankara da yaptırıyorum canım ama Gaziantep te yaşıyorum sen hangi doktora gidiyorsun
Ahmet Erdem Ankara da doktorum . Senin doktorunda cok iyi benim yan komşum 4. Denemesinde oldu onda bir kızı var şimdiAnkara’da doktorunu sorayım o zaman canımbn ankaralıyım ama Antep’te yaşıyorum burda Bülent kahramana gidiyorum
inşallah darısı bize olur kuzum ocakta transfer var bakalım 29 yaşındayım umarım bu kez olur senin transferin ne zamnAhmet Erdem Ankara da doktorum . Senin doktorunda cok iyi benim yan komşum 4. Denemesinde oldu onda bir kızı var şimdi
Benimde Ocak sonu Şubat başı olur galiba transfer ikinci regl da gel dedi bende 31 yaşındayım 8 senelik evliyim 3 tüp bebek iki aşılama iki de kimyasal gebeligim varinşallah darısı bize olur kuzum ocakta transfer var bakalım 29 yaşındayım umarım bu kez olur senin transferin ne zamn
Amin inşallah isteyen çabalayan herkese nasip etsin Rabbiminşallah darısı bize olur kuzum ocakta transfer var bakalım 29 yaşındayım umarım bu kez olur senin transferin ne zamn
Ah canım benim çok zor benimde bu üçüncü tüp bebek olacak inşallah bu kez ikimizinde son olur yıprandık iyiceBenimde Ocak sonu Şubat başı olur galiba transfer ikinci regl da gel dedi bende 31 yaşındayım 8 senelik evliyim 3 tüp bebek iki aşılama iki de kimyasal gebeligim var
Evet çok zor yaşamayan anlayamaz inşallah bu son olurAh canım benim çok zor benimde bu üçüncü tüp bebek olacak inşallah bu kez ikimizinde son olur yıprandık iyice
Teşekkürler. Referans aralığı 29a kadar olunca sorun olarak görmedim. Ben de cuma günü doktorumla görüşeceğim sorayım ama önceden öğrenir yazabilirsen çok iyi olur. Benim doktoruma kalsa hiç bir test yapmamı gerek görmüyorCanım 15 üzeri çok diyorlar ama kesin bişey bende bilmiyorum doktoruma söyledim araştıracağını söyledi geri dönsün buraya yazarım
Benim yaptırdığım yerde değer aralığı yoktu istenilen yere göre değişiyor dediler . Tamam bana dönerlerse buraya yazarım inşallah.Teşekkürler. Referans aralığı 29a kadar olunca sorun olarak görmedim. Ben de cuma günü doktorumla görüşeceğim sorayım ama önceden öğrenir yazabilirsen çok iyi olur. Benim doktoruma kalsa hiç bir test yapmamı gerek görmüyor
Bu sebepten dolayı doğal yoldan hamile kalamadım. Başka hiçbir sebep yoktu. Teşhisimiz açıklanamayan infertilite idi. Ta ki gittiğim özel merkeze kadar.Tüp bebek denedik,makrofaj aşısı ve 3 doz intralipid serum takviyesi ile olumlu sonuç aldım. Şuan doğum için gün sayıyorum. Şansınız bol olsun sizin deMerhaba arkadaşlar cd16/56 tetsi kan sonucum 26 çıktı bununla ilgili bilgisi olan var mı normal mi