Katil hücre paneli

Canım 15 üzeri çok diyorlar ama kesin bişey bende bilmiyorum doktoruma söyledim araştıracağını söyledi geri dönsün buraya yazarım

Canım 15 üzeri çok diyorlar ama kesin bişey bende bilmiyorum doktoruma söyledim araştıracağını söyledi geri dönsün buraya yazarım
Teşekkürler. Referans aralığı 29a kadar olunca sorun olarak görmedim. Ben de cuma günü doktorumla görüşeceğim sorayım ama önceden öğrenir yazabilirsen çok iyi olur. Benim doktoruma kalsa hiç bir test yapmamı gerek görmüyor

Benim yaptırdığım yerde değer aralığı yoktu istenilen yere göre değişiyor dediler . Tamam bana dönerlerse buraya yazarım inşallah.

Merhaba arkadaşlar cd16/56 tetsi kan sonucum 26 çıktı bununla ilgili bilgisi olan var mı normal mi
Bu sebepten dolayı doğal yoldan hamile kalamadım. Başka hiçbir sebep yoktu. Teşhisimiz açıklanamayan infertilite idi. Ta ki gittiğim özel merkeze kadar.Tüp bebek denedik,makrofaj aşısı ve 3 doz intralipid serum takviyesi ile olumlu sonuç aldım. Şuan doğum için gün sayıyorum. Şansınız bol olsun sizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…