katı meyve sıkacağı

Ben de katı meyve presi almak istiyorum arkadaşlar..
Önce bir presim vardı markasını bile hatırlamıyorum fakat bir meyve sıktığımda bütün sular etrafa sıçrayıp beni deli ediyordu..
Yeni modeller öyle değil sanırım ama benimde arkadaşım gibi tavsiyelerinize ihtiyacım var..
Temizliği kolay ve rahat aynı zamanda bütün parçaları bulaşık makinasında yıkanabilen bir pres olmalı..

bencede en pahalısı philips ama en iyisi sinbo faan tavsiye etmem koku bırakma şikayeti gidiyormuş satıcı arkadaş söyledi.

mrb
bende baya araştırıp philipste karar kılmıştım.hatta internette uyguna bulmuştum alıyordum. ama gittim bi yere bakmaya, metal yüzeyini zımparalanmış gibi yapmışlar.insanın içini gıcıklıyo. komik ama bu yüzden vazgeçtim

şimdi 2.seçeneğim olan moulinexe yönelicem. kk da memnun olan kızlar vardı

Ben de sinbo almayı hiç düşünmedim daha önce bir saç maşası almıştım tek kelime ile berbat ötesi idi..
Kimseye vermedim bile çöp kutusuna gitti..
Fakat diğer markalar arasında karasızım özellikle philips,moulinex ve tefal düşünüyorum

Geçen sene hemen hemen bütün modelleri incelemiştim. Çok güzel bir ürün aldım ama pişman da oldum.

Eğer kullanacaksan Philips harika ki bende de Philips alu 1861 var (kullanacaksan dememi garipseme, temizlemesi çok zor olmasa da o kadar büyüyor ki insanın gözünde verilen para boşa gidebiliyor).
Meyve israfı yapmaz Philips.

Ama çok miktarda meyve sıkmayacaksan küçük ürünler var, Moulinex'in küçük şirin bir ürünü var mesela. Yer de kaplamaz, temizlemesi de zor olmaz. Philips kadar su çıkarmaz tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…