katı meyve sıkacağı temizliği

merveuzun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
46
Yer
İstanbul
kızlar ben katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum ama temizliği çok zor oluyormuş diyorlar , temizliği gerçekten o kadar zor mu?

Kullandığın an temizlersen sorun olmuyor:)
Yinede makinayı parçalara ayırıp yıkamak ve tekrar monte etmek oldukça sıkıcı..
Hefes edip aldım ama 2 kere kullanmadım ..Çocuğum olana dek kullanacağımı sanmam:)

acikcasi onlari temizlemek bana da cok zor geliyor.ilk aldigimda kullandim simdi yuzune bakmiyorum.

sıktıkdan sonra hemen yıkarsan hiç sorun olmuyor çocuklarıma ve eşime hergün taze taze içirdim hastane hastane gezip ilaç içireceğime biraz emekle çokda zor değil.benim makinam hem katı hem yumuşak meyvalarıda sıkıyor.

Konu Püf Noktaları başlığına taşınmıştır..

Taşınan link;adres çubuğunda:a.s.:

Bu arada ben kullanıyorum elim ayağım benim.Hiç bir zorluğu yok aksine zaten tüm parçaları takılıp çıkarıldığı için işim biter bitmez hemen suyun altına tutup bi köpüklüyorum akıyor gidiyor zaten.
KEsinlikle tavsiye ederim.

beko var bende bütün parçaları makineye giriyor kolay yani

peki bu katı meyve sıkacaklarında üzüm vb sulu meyveler pek verimli olmadığı söyleniyor, illada elma , armut , havuç gibi katı meyve sebze mi kullanabileceğiz ?

temizliği zor değilde sök tak işleri çok sıkıcı
ben bana kalsa almazdım eşim aldı başıma bela etti
ben meyveleri posasıyla yeme taraftarıyım

bence temizliği zor
bende aldığıma pişmanım
benimki philips bulaşık mak yıkıyorum
ama çok yer kaplıyor makinada

tek tek sök tak çok zor valla ben de bebeğim olmadan aldım, kullanıyorum ama çok nadir. kızıma hep elimde sıkıyorum ya da direkt veriyorum. çok zor geliyor bu kadar işim arasında, parçalarına ayır, yıka , kaldır :)

arkadaşlar posalarını bıraktığı bölüme poşet yerleştirmeyi deneyin. ben bu fikri bu siteden bir arkadaştan öğrendim ve işe yarıyor. çok fazla pislik olmuyor en azından

arkadaşlar katı meyve sıkacağınızın delikli metal kısımlarını bulaşık fırçası ile temizleyin sünger vs... kullanmayın, araya girenlar en iyi ve kolay öyle çıkıyor

valla benim arzumun katı meyve sıkacağı posasını ayrı yere atanlarfdanda değil ama çok kolay temizliği. 2 koca bardak meyve sıkıyoruz sonra hemen parçalarını ayırıp musluğun altında sıcak suyla yıkıyoruz özel fırçası var birde bu kadar basit. ve biz her akşam sıkarız düşünün artık.

benim katı meyva sıkacağım phlips ben temizliğini sıcak suyun altında yeni aldığım diş fırçası ile yapıyorum delikli metal kısımların içini bile çok güzek temizliyor yanlız arada çamaşır suyu kullanmam gerekiyor beyaz olduğu için sararıyor keşke fakir alsaydım onlar siyahtı yanlız arada fiyat farkı var yeni alacaklara duyrulur

arkadaşlar posalarını bıraktığı bölüme poşet yerleştirmeyi deneyin. ben bu fikri bu siteden bir arkadaştan öğrendim ve işe yarıyor. çok fazla pislik olmuyor en azından

aaa evet çok mantıklı sağol canım ya

benimki moulinex inanırmısınız 7 parça bulaşık çıkıyor her yıkamadan sonra üşeniyorum ne yalan söyleyeyim. Şu poşet fikri iyiymiş. Ben de ya makinaya atıyorum yada buşaık fırçasıyla fırçalıyorum.

benimkide braunun yeni aldim portakal limon SIKIYORUM nar attim cok hosuma gitti...elma falan SIKARMI bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…