katı meyve sıkacağı Hk. tavsiyeleriniz..

gulizgul

gulizgul.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
4.581
9
358
Muğla
arkadaşlar katı meyve sıkacağı almak istiyorum ..acaba siz hangi marka kullanıyorsunuz..memnunmusunuz..bana hangi markayı önerirsiniz..?

ben sinbonun en ucuz modelini aldım memnun değilim.tek avantajı küçük mutfakta az yer kaplıyor.
tavsiyem kolay temizlnen ağzı geniz sulu posa bırakmayan bişey al.kısaca paraya kıymak lazım biraz

sinbonun 750wlık modelinin kullanıyorum memnunum posasında su bırakmıyo kimisi gürültülü çalıştığını söylüyo ama çok gürültülüde çalışmıyo meyveleri bütün atıyoruz köpük ayracı filanda var beğendim ben bi kaç ay oldu daha alalı

kızlar bende arıyorum katı meyve sıkacağı. Geçen sene eşim bendn habersiz birşey almış ama o sadece yumuşak meyveleri sıkıyor milkshake felan yapmak için.. Normal meyve sıktığımızda posasıyla sıkıyor ve çeşmesini tıkıyor ben geçen gün baktım iyi birşey istiyorum bebek olunca da kullanayım rahatça her meyveyi sıkayım diye. Kenwoddu galiba baktığım. Kenwood bence güzel ama tam hatırlamıyorum benim baktığımın yine bakayım söylerim ama 200 felandı fiyatı.. Bence ucuz alıp sonra sorun yaşamayın bir kere alın iyisini alın...

tşkler arkadaşlar.uzun araştırmalardan sonra philips HR 1861 aldım..inşallah söyledikleri gibi çıkar..elime yarın geçecek ..

bizde philips aldık ve son derece memnunuz temizliği çok kolay ama portakal mandalina gibi meyvelerin kabuklarını soyup öyle sıkmak gerekiyo çünkü suyu acı çıkıyo

Güle güle kullanın nerden ve kaça aldınız öğrenebilirmiyim
canım biz netten aldık ..burada sorduk aynı marka 290 tl idi biz netten 220 tl'ye aldıkk..

dün geldi meyve sıkacağımız..hemn kullandık..gerçekten çok başarılı..elmaları , havuçları bütün bütün attık, misgibi suyunu çıkarttı, posa kısmıda resmen kum gibiydi..yıkanmasıda çok kolay bütün parçaları makinaya giriyoo..özel yıkamak için fırçasıda var içinde..alamk isteyenlere öneririm..

ben esse marka almıştım nerdeyse 3 sene oldu.çokda memnunum.sadece sıkılan suyun aktığı kap biraz küçük oda pek sorun olmuyor.
Annemlerde yeni aldılar Arzum marka.
arzum philipsle aynı özellikteydi aralarında 100 tl fark vardı .arzum 199 tl philips 299 du.satıcı bayan bile arzumu alın dedi philipsle aynı ne gerek var 100 tl fark vermeye.çokta memnunlar arzumdan.

kızlar alacağımızdan değildi gezeken snbo marka meyve sıkacağını indirime koymuşlar 100liraya
hadi alalım dedik aldık hiç aklımızda yokken,
elmaları eh işte sıktı,4-5 kilo da havuç almıştım sıkmk için,
yok sıkmadı ,dönmüyo bile 2 dk bekletin dediydi satan,
eşim sinirlendi bi meyve sıkacaz kaç saatte diyerek,
iade ettik, kullandığımız için servise göndereceklerini söylediler,
arızalı değil ki,memnun kalmadık dedik öyle geri iade olmuyomuş,
eşim ben bu markayı istemiyorum başka marka ile değiştirmek istiyorum philips varmı dedik.
yok sadece Fakir marka var,alman malı dediler,
tamam onu ver dedik,
169liraya aldık,
çook güzel sıkıyo, anında hiç zorlamadan posası bir yana suyu bir yaana,kabıda büyük.
tavsiye ederim.
ben praktikerden aldım, ilgilenenlere duyurulur.

bende geçen sene katı meyve sıkacağı almak için bir araştırma yaptım en iyisi philips ve moulinex olduğunu öğrendim moulinex aldım ve çok memnunum

king marka aldık bizde. fiyatı gayet uygundu ve memnunum posası sulu bırakmıyor bütün elma portakal vs atabiliyorum temzilemesi de kolay..

benimkide philips alu bende cok arastırdım en cok bunu onerıyolardı 250tlye aldım.esım ılk basta ne gerek var dıye kızdı ama ınat ettım aldım guzel bır makına ama bende sıkıldım sımdı sıkmıyorum bısey parcalarını yıkamaya usenıyorum.portakal falan sıkınca cok guzel olmuyo.onu elde sıkmak daha ıyı.tat degısıklıgı oluyo.ama tavsıye ederım ıyı makına zorlanmadan en sert meyveyı bıle sıkıyo..

Bende katı meyve sıkacağı alacağım kızlar o yüzden buradaki yorumlarınızı göz önüne alarak karar vereceğim. Şu an Philps düşünüyorum ama dentist00 arkadaşın dediği gibi 3 gün sonra bir kenara atarsam o kadar paraya yazık olur diye düşünüyorum bir yandan da kaliteli ömürlük bişey olsun istiyorum (Ne çok şey istiyorum değil mi :kedi:) Neyse daha çok yorum bekliyorum haftaya yorumlarınıza dayanarak sipariş vermeyi düşünüyorum. Aldığım ürünün yorumunuda mutlaka buraya yazarım kızlar. Yorum yapan ve yapacak olan arkadaşlarıma sevgiler, saygılar, teşekkürler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende arzum mela yı kullanıyorum... gayet memnunum, bir sürü parçası var ama bulaşık makinasında yıkıyorum, posa biriktirme kabı oldukça büyük, baya bi meyve sıkılıyor ardarda...

bende geçen sene katı meyve sıkacağı almak için bir araştırma yaptım en iyisi philips ve moulinex olduğunu öğrendim moulinex aldım ve çok memnunum
Moulinex in hangi modelini kullanıyorsun ben Moulinex JU5001 almayı düşünüyorum ama kararsızım o kadar para vericez nasıldır iyimidir kullanan varmı aranzda arkadaşlar fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…