Kate Middleton 42 kiloya düştü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898

Önce hamile olduğu, ardından düşük yaptığı iddia edilen Düşes Kate, son günlerde hızla kilo vererek iğne ipliğe döndü.
Son dönemde hızla kilo veren Düşes Kate'in anoreksiya hastalığına yakalandığı konuşuluyor.

Geçtiğimiz haftalarda Londra'daki bir etkinlikte Goat marka pembe elbisesiyle boy gösteren 32 yaşındaki Düşes'in, elbisenin içinde adeta kaybolduğu görüldü.

HAFTANIN HER GÜNÜ EGZERSİZ YAPIYOR

42 kiloya düştüğü konuşulan Düşes Kate'in anoreksiya hastalığının pençesinde olduğu iddia ediliyor. Kraliyet Sarayı'na yakın kaynaklar, her zamankinden çok daha az yemek yiyen Düşes'in zayıf olmayı takıntı haline getirdiğini söylüyor. Karbonhidratlardan tamamen uzak duran Kate ayrıca, Kensington Sarayı'ndaki özel spor salonunda bir antrenörle birlikte haftanın her günü egzersiz yapıyor.

DIANA'DA DA VARDI

Sıfır bedene inen Düşes'in anoreksik görüntüsü, Prens William'ın merhum annesi Prenses Diana'ya benzetiliyor. Yaşamı boyunca oldukça zayıf olan Diana'nın, uzun yıllar blumia ile mücadele ettiği biliniyordu. Diana, yeme bozukluğunun sarayda hoş karşılanmadığını söylüyordu. milliyet

Cocuk bakma derdi yok oh gel keyfim gell ozel hocayla antremanlar diyetler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

derdi tasası yok ona takar tabi
azcık açıp ağzını yemek yesin

hiç 42 durmuyor bu kız kadar yapay surat görmedim estetik dolu yüzü kesinlikle

boyu kaç cm acaba? eğer 1.55 filansa 42 dir ama 1.60 üzeriyse ve fotoğraftaki gibiyse kesinlikle 42 olamaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki eski resmi filandir, bana da oyle 42 gibi gelmedi. Zarif duruyor, anoreksik bir goruntusu yok.

Bence de 42 kilo gibi durmuyor ,
Kadının yaydığı farklı ve güzel bir enerjisi var . Ben beğeniyorum düşes hanımı

boyu kaç cm acaba? eğer 1.55 filansa 42 dir ama 1.60 üzeriyse ve fotoğraftaki gibiyse kesinlikle 42 olamaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
boyu bence en az 167 dir daha uzundur hatta 1 70 civarı da olabilir. 42 çok ince boyuna.

onu bilmiyorum ama angelina iğrenç oldu resmen yürüyen kemik gibi

Ne kadar çabuk yaşlandı bu kadın yaa hiç 32 yaşında gibi durmuyor. Yüzü çöküverdi.
Boyu 1.75 bu arada.

bu kadının yüzü bu kadar kötümüydü ya alnına falan nolmuş öyle kırış kırış

Ne kadar çabuk yaşlandı bu kadın yaa hiç 32 yaşında gibi durmuyor. Yüzü çöküverdi.
Boyu 1.75 bu arada.

Yüzü çökmemiş,botoksu bırakmış :)
Düğün zamanı botoks yaptırdığı çok konuşulmuştu.Evlilik öncesi fotolarıyla çok farklıydı.

hiç 42 durmuyor bu kız kadar yapay surat görmedim estetik dolu yüzü kesinlikle

Ya neresi yapay neresi estetik? Genclik fotolarina falan bakin hic degismedigini göreceksiniz. Tamamen dogal ve harika bir görüntüsü ve guzelligi var. Sıfır estetik kesinlikle...

Ya neresi yapay neresi estetik? Genclik fotolarina falan bakin hic degismedigini göreceksiniz. Tamamen dogal ve harika bir görüntüsü ve guzelligi var. Sıfır estetik kesinlikle...

burnu dişleri yanakları heryeri yapay ne yazıkki. ve bir dizi estetik getirdiğide biliniyor araştırın isterseniz

Yüzü çökmemiş,botoksu bırakmış :)
Düğün zamanı botoks yaptırdığı çok konuşulmuştu.Evlilik öncesi fotolarıyla çok farklıydı.

estetik dolu diyorum yok diyorlar kör değiliz ya balon gibi elmacık kemikler gerim gerim yüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…