Ya neresi yapay neresi estetik? Genclik fotolarina falan bakin hic degismedigini göreceksiniz. Tamamen dogal ve harika bir görüntüsü ve guzelligi var. Sıfır estetik kesinlikle...
Burnunun estetik olduğu İngiliz gazetelerinde bile yazdı.
Google arama satırına "Kate Middleton before after" veya "Kate Middleton nose job" yazarsanız ayan beyan görürsünüz.
Botox yaptırdığı da bilinen ve yalanlanmayan bir haber.
Düğün ve hemen sonrası fotolarında kaşlarının şakaklara doğru kalkık olduğunu farketmemek imkansız.
Yüzü çökmemiş,botoksu bırakmış :)
Düğün zamanı botoks yaptırdığı çok konuşulmuştu.Evlilik öncesi fotolarıyla çok farklıydı.
Ya neresi yapay neresi estetik? Genclik fotolarina falan bakin hic degismedigini göreceksiniz. Tamamen dogal ve harika bir görüntüsü ve guzelligi var. Sıfır estetik kesinlikle...
kadından harbiden asalet akıyor yaw
sarayda birkaç gün yaşa sanada o asalet gelir chess
Baktim ama hicbir fark goremedim hatta elmacik kemikleri daha dolgun. Eski fotolarda kilosu fazla olduğu için biraz farkli görünüyor ama yine de cok güzel.. estetik ya da degil ben çok asil buluyorum onu..
valla benden merlinde ki gwen olur ancak, ama gwen de de olduğu gibi kraliçe olma potansiyelimde yok değil hani
Bu link senin için geliyor chess :) Her zaman bir ümit vardır.Bknz :
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/kate-middleton-kate-was-on-the-catwalk-looking-126893
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?