• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kate Middleton 42 kiloya düştü

Ya neresi yapay neresi estetik? Genclik fotolarina falan bakin hic degismedigini göreceksiniz. Tamamen dogal ve harika bir görüntüsü ve guzelligi var. Sıfır estetik kesinlikle...

Burnunun estetik olduğu İngiliz gazetelerinde bile yazdı.
Google arama satırına "Kate Middleton before after" veya "Kate Middleton nose job" yazarsanız ayan beyan görürsünüz.
Botox yaptırdığı da bilinen ve yalanlanmayan bir haber.
Düğün ve hemen sonrası fotolarında kaşlarının şakaklara doğru kalkık olduğunu farketmemek imkansız.

valla sizden korkulur bu kadar ayrıntıyı nerden biliyosunuz, ben bi rüzgarda açılan poposunu biliyorum valla:27::27::27:

Burnunun estetik olduğu İngiliz gazetelerinde bile yazdı.
Google arama satırına "Kate Middleton before after" veya "Kate Middleton nose job" yazarsanız ayan beyan görürsünüz.
Botox yaptırdığı da bilinen ve yalanlanmayan bir haber.
Düğün ve hemen sonrası fotolarında kaşlarının şakaklara doğru kalkık olduğunu farketmemek imkansız.

Baktim ama hicbir fark goremedim hatta elmacik kemikleri daha dolgun. Eski fotolarda kilosu fazla olduğu için biraz farkli görünüyor ama yine de cok güzel.. estetik ya da degil ben çok asil buluyorum onu..

Ya neresi yapay neresi estetik? Genclik fotolarina falan bakin hic degismedigini göreceksiniz. Tamamen dogal ve harika bir görüntüsü ve guzelligi var. Sıfır estetik kesinlikle...

Yaptırdığı operasyonlar düğününden önce bir İngiliz dergisinde yazılmıştı. Onlar bizimkiler gibi "ben estetiğim" diye bağıran değişiklikler yaptırmıyorlar. Daha naif daha ufak daha doğal değişiklikler yapıyorlar. Orijinali de çok güzeldi muhakkak ama düğün öncesi bir elden geçmiştir prenses oldu neticede kolay değil. Çenesini falan yaptırtmış hatta yanılmıyorsam. Ben de çok beğenirim kendisini çok zarif.

Daha önce cevap yazan olmuş size görmemişim kusura bakmayın böyle şey gibi oldu :9:

Son düzenleme:
tlfndan giriyorum cogu zaman resimler acilmiyo merakta kaliyorum bende:(

Son düzenleme:
Cildi klasik Güneş gördüğünde kendinden geçip sere serpe haftalarca Güneş altından kalkmayan Batı/Kuzey Avrupalı cildi. :27: Almanlar, İngilizler tatil beldelerine süt beyaz bir tenle geliyorlar, 1 ay sonra Güneş altında korunmasız kalmaktan kıpkırmızı, çillerle, Güneş lekeleriyle dolu, kırışmış ciltlerle geri dönüyorlar. Tenleri zaten fazla hassas Güneş için, bir de bunlar işin suyunu çıkarıyor :25: Marmaris'e 30 yaşında gelip 40 yaşında görünerek ayrılıyorlar :6:

Baktim ama hicbir fark goremedim hatta elmacik kemikleri daha dolgun. Eski fotolarda kilosu fazla olduğu için biraz farkli görünüyor ama yine de cok güzel.. estetik ya da degil ben çok asil buluyorum onu..

Evet ben de asil ve güzel buluyorum herşeye rağmen.

$right_profile.webp

eski halide fena değilmiş fe kiloluymuş yoksa elmacık kemiği falan zaten varmış :27: hoş estetik yaptırsa ne olurki artık ev hanımları bile hertürlü estetiği yaptırıyoken prensesmi yaptırmasın :ssz:
ben çok zarif ve hoş buluyorum kendisini :21: ayrıca bence onların hayatı daha zor bütün hareketlerine dikkat etmen lazım hiç bir zaman istediğin gibi davranamazsın sürekli birileri seni kollar senin yerine karar verir falan kraliyet ailesine gelin olmak zordur :27:

epey zayıf bence hatta ingilizlerde aynısını düşünüyor bir ingilizden duydum . işin tuhaf yanı prenses diana da çok zayıftı . o saraya giren zayıflıyor heralde . özellikle mi yapıyorlar yada sinir stres vs gibi faktörlerden mi bilemiyorum . özellikle zayıf kalmaya çalışıyorsa bilmiyorum yani bu kadar zayıf olunca güzel mi olunuyor . benim zevkime ters . ama tabi herkesin kendi zevki . onun dışında yüzü güzel çökük değil . okadar zayıf olmasına rağmen yüzü dolgun .

Ay rabbim kimseyi 40 li kilolarla imthan etmesin
obezite kadar buyuk bir sorun ve hos degil :)
Not: eski 40li cimbiz :D

1.5 sene önceki konu.. hey maşallah..

Back