KASÜSTÜ MEME BÜYÜTENLER YARDIM!!!

Duru_ysm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
491
99
Doktorum bana hem Kasüstü hem de kasalti olur dedi. Kaslarını boş yere kesmeye ve acı çekmene gerek kalmaz dedi. Biraz belli olur dedi. Bunu çok önemsemiyorum çünkü dekolte giymiyorum asla. Acaba hissiyat nasıl kas üstünde? Görüntü nasıl? BURDAN foto görmem mümkün mü sansürlü bir şekilde? Neolur karar vermeme yardımcı olun.

Yaptirdinmi bilmiyorum.kimse yardim etmemis.benim dual olan oldu kaslar kesildi yani cok dogal duruyor kimse anlamiyor silikon oldugunu.ama keske dokum olaydida kas ustu yaptirsaydim hatta hic yaptirmasaydim diyorum simdi.

Yaptirdinmi bilmiyorum.kimse yardim etmemis.benim dual olan oldu kaslar kesildi yani cok dogal duruyor kimse anlamiyor silikon oldugunu.ama keske dokum olaydida kas ustu yaptirsaydim hatta hic yaptirmasaydim diyorum simdi.
Canım mrb evet senin hic yaptırmayın dediğini sürekli.gercekten doğru soyluyorsun ama bunlarla gerçekten çok mutsuzum. Umarım sikintiyasamayiz. 12 sene önce yaptıran arkadaşım var ona hepnsorarim burda duyduklarımı ben hiç öyle birşey yaşamadım diyor. Inşallah o ihtimaller bizi bulmaz. Kas üstü bana çok mantıklı geliyor. Kas kesilmiyor. Evet kimsenyardimci olmuyor eskiden bizeybazsak

Yaptirmaya kararliysan kas ustu yaptir dokun varsa.hem daha cabuk iyilesirsin hem kaslarin hasar gormez zaten sikayeti olmayanlarin cogu kas ustu.10 sene evvel dualplan yada kas alti yapan doktor cok azmis.kas ustunde kapsul oluyor diyorlar kas altindada oluyor.en iyisi hic yaptirmamak ama illa yaptircam diyosanda kücük cc kas ustu yaptir

Canım doktorum da oyle dedi. Benim ergen memesi gibi. Iki emzirme gevşekliği var. Öyle dolum çok değil. Doktor da sectigim protez boyutuna gore dedi yani küçük seçersen Kas üstü yaparım yok daha büyük bişey seversen kasalti yaparız dedi. Cc söylemedi hic sutyen giydirip cc bilmeden ben seceecgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…