• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kastane saç rengi yardım ?

bende beyazlar yok ama tenım beyaz :))bende aynısını istiyorum.kızlar kestane cabuk akıyormu?en hos kestane tonu hangisi ?

vallaha cnm bende bilmıyorum şaçlarımı boyayayım yakma etme durumlarını yazarım

arkadaş vital için kızıl yapıyor demiş ...offfff iyice kafam karıştı :1shok:

küllü kumral tahmın etmıyorumkıu kestane kadar canlı ve parlak dursun
o daha mat bı renk bence ben kestane ıstıyom hem bı arkadas yazmıstı ya orta kestaneye boyamıs ıcınde kızllık yokmus..tek endışem cok cabuk akıyormu kalıcımı

kızlar kuaförüme danıştım igora al dedi vitali igora ile değiştirdim
sıvısınıda 30 luk al dedi ...30 luk aldım
boyadıgımda gelişmeleri yazarım

kızlar ask ve cezadakı yasemının sacı ne renk cok guzle ya bıthterınkıde aynı nıhalın eskı sac rengıde ondandı ne renk bu kahvede degıl sıyahta degıl sankı küllü siyah gibi (tabi boyle bı renk varsa :))

bekliyoruz buyuk bi sabırsızlıkla :))
olumunekankayizsmile
kızlar ask ve cezadakı yasemının sacı ne renk cok guzle ya bıthterınkıde aynı nıhalın eskı sac rengıde ondandı ne renk bu kahvede degıl sıyahta degıl sankı küllü siyah gibi (tabi boyle bı renk varsa :))
Cnm ama küllü tonları saçı mat gösteriyor yani sarı ve kumralda öyle bence siyahtada öyle olur

kestane mutlaka kızıllı olur ımkansız kullu dısındakı renklerın kızıllıksız olması kumal tonalrında belkı bıraz daha az kızıl olur ama kahv, kestane tonları mutlaka kızıllı oluyor.

bıhterın sacının dogal sacı oldugunu duymustum zaten dıkkatlı bakınca aralarda bır suru beyaz var gorursunuz, nıhalınkıde kumrala benzıyor ama dogal sacı gıbıde duruyor

bıhterın sacının dogal sacı oldugunu duymustum zaten dıkkatlı bakınca aralarda bır suru beyaz var gorursunuz, nıhalınkıde kumrala benzıyor ama dogal sacı gıbıde duruyor

beyazları varsa doğal rengiyle kalması mümkün değil beyazlar uzar çünki ve kimi zaman yok oluyor o beyazlar.işte benımde merak ettığım o dogal gibi duruyor saçları artık ne renge boyuyorlarsa :) ask ve cezadakı yasemınınkıde oyle doğal gibi duruyoo

Evet evet çok begendim cnm hiç kızıllık oluşmadı rengi çok parlak görünüyor ...saçlarım siyah gibi oldu ama ben çok sevdim hatta 1-2 ton koyulaştırmayı düşünüyorum

canııım çok sevindim senın adına:)) ne renge boyadın tam olarak numarası falan :)) bide resmin yokmuu merak ettim :lepi:

Back