• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kastane saç rengi yardım ?

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
kızlar saç rengimi kastane boyamaya karar verdim
saçlarımda biraz beyazlar var hem onlar kapansın hemde saçlarım parlasın istiyorum

hangi boyayı tavisiye edersiniz ...saçta kızıllık oluşsun istemıyorum canlar

lutfen yardım mafoldumben

cnm kestanede kızıllık var güneşte kızıllık oluyor..
bende koyu kahve yapcam vitalle boyuyorum genelde beyazları çok iyi kapatıyor..saçlarımda parlak oluyor:)

cnm kestanede kızıllık var güneşte kızıllık oluyor..
bende koyu kahve yapcam vitalle boyuyorum genelde beyazları çok iyi kapatıyor..saçlarımda parlak oluyor:)

oyle mi canım sagol ...vital en iyisi ise onu alayım tatlım
ama kastanede kızıllık var dedin kafam karıstı bu rengi tuturmak için hangisini alsam ki bilmiyorumkismile

megan_fox2.jpg

oyle mi canım sagol ...vital en iyisi ise onu alayım tatlım
ama kastanede kızıllık var dedin kafam karıstı bu rengi tuturmak için hangisini alsam ki bilmiyorumkismile

megan_fox2.jpg

cnm benim şuanda açık kahveee vitalinnnn ...
iki üç yıkamada böyle oluyorrr:)şimdiki saç rengin ne tatlım:)

tatlım o zaman sen 5.0 vital kullanıyorsun degil mi

bebem 1 ay kadar once kendi saçlarıma krepe balyaj(koyu sarı) yaptırdım

evt cnm 5.0 ben son iki boyamadır açık kahve yapıyorum ondan önce kızıldı saçlarım alttan yine çıkıyor boya aktıgı için:)senin saçlarda açıkmışş baya büüyk ihtimal akar daha açık bi renk olur ..istersen kahveye boya ama ilk başta siyah gibi gelebilir gözüne:)ondan açık kahve yappp sonraaa begenirsen koyultursun:)

evt cnm 5.0 ben son iki boyamadır açık kahve yapıyorum ondan önce kızıldı saçlarım alttan yine çıkıyor boya aktıgı için:)senin saçlarda açıkmışş baya büüyk ihtimal akar daha açık bi renk olur ..istersen kahveye boya ama ilk başta siyah gibi gelebilir gözüne:)ondan açık kahve yappp sonraaa begenirsen koyultursun:)

bebem seni kızılıgın bir kaç boyamadan iyice kapanır bence ...ben yrna 2 tüp 5.0 alayım o zaman aaaay çok heyecanlandım umarım güzel olur :Saruboceq:

bebem seni kızılıgın bir kaç boyamadan iyice kapanır bence ...ben yrna 2 tüp 5.0 alayım o zaman aaaay çok heyecanlandım umarım güzel olur :Saruboceq:

cnm koyu kahve yapınca tam kapanır malum kızıl çok zor kapanıyor sarı gibi kolay olmuyor..sen açık kahve yaparsan bi kaç yıkamada gösterdigin resmin 2 ton açıgı olur gayette güzle durur:)boyayaınca haber ver kusu:)

cnm koyu kahve yapınca tam kapanır malum kızıl çok zor kapanıyor sarı gibi kolay olmuyor..sen açık kahve yaparsan bi kaç yıkamada gösterdigin resmin 2 ton açıgı olur gayette güzle durur:)boyayaınca haber ver kusu:)

cnm ben katologtaki rengi hiç begenmedim bilmiyorumkismile

ben de loreal orta kestane ye boyadım
beklediğimden koyu oldu siyaha yakın gibi
ama bikaç yıkamada açıldı zaten akıyo baya
fotodakine yakın bi renk oldu kızılık da yok canım

ben de loreal orta kestane ye boyadım
beklediğimden koyu oldu siyaha yakın gibi
ama bikaç yıkamada açıldı zaten akıyo baya
fotodakine yakın bi renk oldu kızılık da yok canım

cnm loreal ın hangi serisine boyadın ? saça parlaklık verdi mi ? saçım mat olsun istemıyorum mafoldumben

inan hangi serisi bilmiyorum
ben katalogda orta kestaneyi gördüm
üzerinde orta kestane yazan kutuyu da alım:)
ama mat değil saçım

kızlar saç rengimi kastane boyamaya karar verdim
saçlarımda biraz beyazlar var hem onlar kapansın hemde saçlarım parlasın istiyorum

hangi boyayı tavisiye edersiniz ...saçta kızıllık oluşsun istemıyorum canlar

lutfen yardım mafoldumben
bende beyazlar yok ama tenım beyaz :))bende aynısını istiyorum.kızlar kestane cabuk akıyormu?en hos kestane tonu hangisi ?

Back