- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nehiriver canım ohhh misler gibi koksun bebişin aldıkalrınla inşallah allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah tatlım
dilmuh,cerin,incisu,nehiriver,tuğbaseker,eliffatih
bütün cicişlere bayıldım yaavv,allah sağlıkcakla giydikleri günleri göstersin :Saruboceq:
İncisu ,Nehiriver,Dilmuh,Cerin,Elifcim muhteşem aldıklarınız yav kıyafetleri yiyesim geliyor o kadar cıvıl cıvıl okadar şirin görünüyorlarki bayılıyorum..Sağlıkla giydirmek nasip olsun kızlar hepimize..Daha çok çok cicileri olsun inşallah a.s. a.s. a.s.
güle güle kullanın kızlar
İncisu ,Nehiriver,Dilmuh,Cerin,Elif kızlarrr hepiiinizin herşeyi süperrrrr
baya yol katetmişsiniz yawwww bakalım biz ne yapacaz....
kızlar ne güsel cicişler bunlar yaa bayıldım hepsinee...ayy nasıl yetişcem diye korkmaya başladım.Rabbım sağlıkla giymeyi nasıp ettirsin güzel günlere canım arkadaşlarımmmm
yağmuruma bi yelek ördürsem anneme
giydirir misin nazlım Şeniz
:kedi::kedi::kedi:
Ben nasıl giydirmem gülüm ya el emeği göz nuru..Ama anneciğine zahmet olmasın ..Kıyamam yaa öperim onun ellerinden.Ya bu kız seni gördümü bırakmayacak bak demedi deme hoş artık kızımmı annesimi tam emin değilim amaa neysekaydirigubbakcemile3
Canımsın zarif düşüncen ve tatlı öpücüklerin için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kısaca iyiki varsın cnm yaaaŞenizŞeniz
minik kuşuma arkadaşımın annesinin hediyesi
[/URL][/IMG]
zahmet olmaz annesi
annem çok sever bebek şeyleri yapmayı
bide çok güzel yapar sölemesi ayıp zemuszemus
ördükleri ile büyüttü bizi opuyorumnanaktan
yamuruma ördürürüm.
ama renklerini ben seçecem tabe teyzesi olaraktan kaydirigubbakcemile5
ayy cnm benim çok cicişmiiişşş opuyorumnanaktan
güle güle giysinnnn :Saruboceq:
sagol canim insallah üstlerine giydikleri güzel günleride görürüz
bunlarin cogu bu sefer gittgimde alindi canim ama benim hastaligimdi öncedende hosuma giden bebe kiyafetini alirdim birikti birsürü oldu bunlar ceyregi bile sayilmaz..daha eklemedigim birsürü kiyafet var
amin canim cümlemizinki saglikli günlrde giysin cicilerini insallah...
bebek kiyafteleri cok güzeller zaten insan hangini alicagini sasiriyo
a.s.
senin alt degistirme minderinin aynisini bende aldim canim bayildim ona varya insanin bebek olup üstüne yatasi gelio
İncisu ,Nehiriver,Dilmuh,Cerin,Elif kızlarrr hepiiinizin herşeyi süperrrrr
baya yol katetmişsiniz yawwww bakalım biz ne yapacaz....
Poyrazımın cicileri canlarımm bende eklıyorum sonundaaa
bunu babası aldı
ve arkadaşlarım bu kıyafetler çok özel ve anlamlı benım için.Rahmetli anneciğim 20 yıl önce almış bunları bebek kıyafetlerini saklamış.ondan sonrada ben sakladım bebeğim giyer diye.Poyrazıma nasıp olucak Allahın izniyle...Nur içinde yat canım annemmm...
Poyrazımın cicileri canlarımm bende eklıyorum sonundaaa
bunu babası aldı
ve arkadaşlarım bu kıyafetler çok özel ve anlamlı benım için.Rahmetli anneciğim 20 yıl önce almış bunları bebek kıyafetlerini saklamış.ondan sonrada ben sakladım bebeğim giyer diye.Poyrazıma nasıp olucak Allahın izniyle...Nur içinde yat canım annemmm...
kızlar geri dönüp nostalji yapayım dedim geçen sene bende sizin gibi heyecanla dolup taşıyodum şimdi oğluşum 8 aylık oldu bile.nekdar çabuk geçti zaman.allah sizlere de yavrularınızı sağlıklı mutlulukla kucaklarınıza almayı nasip etsin