Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızımın yedek hastane çıkışı
beyaz yedek vardı ama hastanede kıyamadım onları ana kız mor olcez yine
anacığının istemeye istemeye aldığı gecelik ve göbüşükaydirigubbakcemile3
ayy kocamn olmuşum diymi kıslar
ve hastane çantamız-elifcim gibi yaptım bende sonundakaydirigubbakcemile2
millet doğuruy ben hala hazırlık yapıyom deli gibikaydirigubbakcemile3
kirli sepetim-doğum sonrası korse ve emzirme atletim kaldı aklımda
onları da hallaetsem tamamdır işim
elifcim ayşecim kenyacım çok güseller güle güle giysin bebişler opuyorumnanaktan
kızımın yedek hastane çıkışı
beyaz yedek vardı ama hastanede kıyamadım onları ana kız mor olcez yine
anacığının istemeye istemeye aldığı gecelik ve göbüşükaydirigubbakcemile3
ayy kocamn olmuşum diymi kıslar
ve hastane çantamız-elifcim gibi yaptım bende sonundakaydirigubbakcemile2
millet doğuruy ben hala hazırlık yapıyom deli gibikaydirigubbakcemile3
kirli sepetim-doğum sonrası korse ve emzirme atletim kaldı aklımda
onları da hallaetsem tamamdır işim
elifcim ayşecim kenyacım çok güseller güle güle giysin bebişler opuyorumnanaktan
güle güle kullanın canım ya Alah kullanmayı nasip etsin inşallah
zeytinim kokosluk yine en üst seviyede anne kiz hastanenin en güzelleri olucaksiniz bu gidisle...ciciler tülede sarilmis pek bi güzel olmuskaydirigubbakcemile5
ayseciiimm sizin hastane cikislarinizda cok güzelmis
ama külotlu corabi göbegi düsmeden giydiremezsin tatlim...gerek yok yani...astronot tulumunu al yanina o zaten sicacik tutuyo
ayşecim çok güselmiş güle güle giydir opuyorumnanaktan
bence klotlu çoraba gerek yok normal çorap giydir
dize kadar uzun olanlar varya ben öle yapcam
zaten altında bez oluo üstünede battaniye sarıyoruz
sıcacık olur opuyorumnanaktan
saol cnaım benimkuşum ne güsel olmuşsun yahu vallahi bayıldım
gecelik çooook yakışmış terliklerde süper
hastane çıkışıda çok tatlı güle güle giyin ana kız opuyorumnanaktan
yaa ben 2 hastane çıkışımıda en güsellerinden götürüorum
acaba birini tulummu götürsemki püfffff
ay ne güsel çanta bitmiş bende koltuk üstüne koydum herşeyi çantaya gircek
ama tek eksiğim çorap kaldı sizin o ponponlulardan bulamadım kaydirigubbakcemile3
he nan ben moda girdim de kızımın pek niyeti yokhastane ciksina bayildim tatlim.. bende moru cok seviyorum.. birazdan ekleyim bende bizimkisini.. gecelikte cok güzel yakismis..sen o moda coktan girmissin dogum yakin sanirsamkaydirigubbakcemile3 hazirliklarda bitti simdi ipek kizimizin biraz daha büyümesi bekleniyor.. bide dönmesi tabi.. güle güle giysin canim aldiklarini gercektern bayildim..
saol canim benim..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zeytinim kokosluk yine en üst seviyede anne kiz hastanenin en güzelleri olucaksiniz bu gidisle...ciciler tülede sarilmis pek bi güzel olmuskaydirigubbakcemile5
[/B]
ZEYTINIMMMMM canımmmm güle güle kullanın hastanede giyeceklerinizi.ne güsel hazırlamışsın annesi herşeyi.anne kız mor giyceksınız maşallahhhhh
canım ya bende korse almka istiyorum ama emizrme atleti aldığım yerdekı kadın doğumdan hemen sonra giyemezsın dedi.ondan bende sonra alayım diyorum.napsam acaba bida çıktığımda baksam mı ne...
canım benımmm ipeğini sağlıkla kucağına aldığında misler gibi giyinin anne kızzz.hayırlısıyla gelsın ipeğimiz....çok seviyorum ikinizide biliyosun demııııopuyorumnanaktan
AYSEON cum cnaım senınde çok güsel kızının hastane çıkışı.güle güle giysin.hayırlısıyla gelsın bebişin...
ben daha hazırlayamadım doğum cantamı yarın hazırlıcam inş....
AYŞECIM canım çok güsel mevlüt takımınız güle güle giysin kızın inş....
GÜMÜŞCÜM canım çok güsel kapı süsünüzz yaa çok güsel duruyoda biraz yakından ceker mısın buarada sen mı yaptın tatlım yoksa hazır mı aldın...
zeytinim
ayseon
gülegüle kullanın canlarım cicişlerinizi
karazeytin
ayşeon
çok cici cicişleriniz.iyi günlerde kullanın canlarım.