- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlı olmuş fundacım kızın rahat rahat uyusun içinde inşallah
oy tatlı tatlı canım yaaa melek gibin olur kızın bunun içinde sağlıkla giysin tatlımmmananemiz yeni ciciler yolladi
gelin olucak benim kizimzemuszemus
çok güsel canım güle güle giy bende pijamasını aldım güle güle giyelım hayırlıısylayerimseniben
maşallah hepsi çok güsel canım sağlıkla güsel günlerde giysin.dedeside sağolsun ne güsel şeyler almış torununa....
gule gule kullanin cicilerinizi kizlar.opuyorumnanaktan
bende aldim bir suru ciciler, kizkardesim amerikadan tatilden donerken getirmis cok guzel ciciler. Rabbim hepimize saglicakla kullanmayi nasip etsin insallah.
:roflol: :roflol: cnaım güle güle giyin aldıklarınızı güsel günlerde inş...çok yorma kendını emı ben bugün mahvoldumda gezerken...sankı normalımm karnımda bebe var delı gibin geziyorumsagol canim.opuyorumnanaktan
valla heyecandan cok sikintidan veriyorum kendimi alisverise. kizkardesim yolda, birazdan gelip alicak beni, is yerine yakin bir alisveris merkezine salicak beni, aksam is cikisi alicak.kaydirigubbakcemile3
bu arada kizkardesim yaptigim hazirliklari agzi acik seyrediyor zaten, birde aldiklarimin hepsinin teker teker resmini cekip koymaya kalkarsam beni direk akil hastanesine yollar herhalde.:roflol:
anam ne bayramlığı nan aldığım en güsel cicilerden birini giydiririm oy bu bayram kucağımızda olcak bebişlerimiz inşşşsu elif bide bayramlik cikardi basima. dolasirken bende bakayim bayramlik biseyler bulabilirmiyim diye. ne de olsa Rabbim kismet ederse ilk bayramimiz olucak.opuyorumnanaktan
ama daha da yeni yeni seyler cikarip durmayin ya.klava:
sen bikere daha hastane cikis takimini tüle sarmadin önce onu yaplaelaelaelaelaelülülülülülü
hem o bayramlik degil kizimin mevlüt takimi.zemuszemus.bayramda yeni dogmus olucak allah in izniyle bu kurban bize bayram yok yani
elifcim fundacım çok cici gerçekten hepsi,güzel günlerde kullansınlaropuyorumnanaktan
oy tatlı tatlı canım yaaa melek gibin olur kızın bunun içinde sağlıkla giysin tatlımmm
sagolun teyzoslariiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaneliif minişinin cicileri pek güzelmiş.
kenyamm sizin mevlüt takiminizda cok güzelmis eldivenleride var benimkinin yokbuda bizim mevlüt takımımız ananemiz almıs her zamanki gibi :))
[/URL][/IMG]
buda babannemizin ördüğü battaniyemiz :)
[/URL][/IMG]
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kiz bayramlik isini obur elif cikardi.kaydirigubbakcemile3
hem tule mule sarmam daha biseyi ben, cantayi zor topladim.laelaelaelaelae