- 15 Mayıs 2008
- 8.256
- 21
Kanz Ana Kucağı Oto Koltuğu 2008 Model | Bebekceyiz.com
bu aldigim ana kucagi. gunesligi turuncu olandan.zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya hadi su geldi elbise battı nolcek o zamaan ben bi dene eşofman takımı koycamben doğuma giderken bi jile giymeyi düşünüyorum daha kolay üstümü değiştiririm hastanede.
varsa bol pant da olabilir ama bana pant.lar dar geliyor artık en rahatı etek heralde:)
eşofman da tercih edilebilir
orda gecelik giycez zati dr açılmayı kontrol edecek zırt pırt istesen de normal kıyafetle oturulmaz sanırım
hast.ye giderken ne giydiysem çıkarken de onu giyem diyorum ben
yedek elbise koymucam yani
bende de vaar bende de vaar ama pembiiiş:lepi:ebişiimm çok cici olmuş şekerlerrr :lepi:
sepettimizide biliyom zaten Arda kardeşiyle Elif teyzesinin oğluma hediyesinin aynısııı ŞenizŞeniz
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytbizimki de o kaa gııebiiiiiiiiiii çok tatlılar canımmmmmmmmmm aziziiiiiiiiimm dehşet güzel yauwww maşallahhhhhhhh
o sepet 20 liradı gı eminönünde ona niyetlendim ama sora caydım pek bi datlumuş gıı şekerler de öleee çok beğendimmmmmmm
Kanz Ana Kucağı Oto Koltuğu 2008 Model | Bebekceyiz.com
çok güselmiş canım beğendim.iyi yapmışsın en azından bu sorunda bitti
güzel günlerde kullanırsınız inşallahopuyorumnanaktan
Wannamm Nazım bunun içinde gezmekleremi gidecek yerim ben onu yerimm Güle güle kullanın cnm çok tatlı a.s.
elifsuncum pijamalarını güle güle giiy zeytinim wannam anakucaklarınızı güle güle kullansın bebişler
wanna benimki de seninkine benzii aynıı
Kraft Taşıma Oto Koltuğu
bundaan
kıs nerde fotosunu göremedim yawww
rüyama bilem girdi bugün kaydirigubbakcemile3
yapmasam aklım kalır
bu arada bu loğusa şerbetini ne zaman vercez anlamadım cnmmevlittemi dağıtcaz acaba
bu arada ben dediğim ana kucağını aldım dün geldi çok da güselmiş
sen ne yaptın canım.bu arada baktım bugün fiyatı 110 ytl ne olmuş ben 55 ytl aldım:lepi:
elifcimcanım cicilerin süper
senin hastane çıkışını yerim ben
çok şirinler
siyah altlığında süper bide kırmızı kelebekli tam benlik
bende böle bişey bakam kendime en iyisi
güsel günlerde giymek nasip olur inşallahopuyorumnanaktan
Elifsun yaa ne kadar zevklisin canım sende güle güle kullanmak nasip olsun canım aldıkların
zeytincim, cok guzel gorunuyor. gule gule kullanin.opuyorumnanaktan
elifcim sende hepsini iyi gunlerde kullan insallah.opuyorumnanaktan
elifsuncum pijamalarını güle güle giiy zeytinim wannam anakucaklarınızı güle güle kullansın bebişler
wanna benimki de seninkine benzii aynıı
Kraft Taşıma Oto Koltuğu
bundaan
kırmızıı :lepi:cok guzel.opuyorumnanaktan gule gule kullanin. hangi renginden aldin?
kartanesi anakucağın çok güzelmiş güle güle kullan cnaım.
Bende Size kapı süsümüzü eklimmi :kedi:
Aminnnnnn teyzesi ço ktşkler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanay nazlıcım seninkide çok tatlı Allah kullanmayı nasip etsin inşallah canım
nazlıcım süpermiş yaaa bayıldım
azcık ucundan pembiş pembiş odaasını da gördüm
harikaa gözüküyorrrr hadi biranöncce ekle de görelim zemuszemus
kokoşun odasını kaydirigubbakcemile3
emeğinize değmiş canım..