- 15 Mayıs 2008
- 8.256
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyyy, kapi bile suslenmis Nazlim. harika gorunuyo melek kanatlari, melekler gibi uyusun da buyusun odasinda insallah.opuyorumnanaktan dun nette dolasirken gormustum bunu hosuma gitmisti.
taki kirlentinizda harika, fazla soze ne gerek.:asigim:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanoyy oy nazlıcım çok şekerr yağmurun odasını hayal edemiyorumm pembe köşk olur heraldeezemuszemus
yav bu kapı süsü bebek şekeri lohusa şerbeti bana çok tersti şimdi hepsinde aklım kalıyo...annemler de şaşırıcak noldu sana evrim mi geçiriyosun diye :roflol::roflol::roflol::roflol:
bu çantam, içi baya geniş anne bakım çantaları çok pahalı old.için onlardan almadım..
bu hastanede giyeceğim günlük geceliğim,üşürsem üzerine lizöz,şal yada sabahlık giyerim
bu mevlütte giyeceğim pijamam, gecelik alıcaktım ama bunu giyince
çok şık duruyor,farketmeyeceğini düşündüm..
sabahlığım
hastanede giyeceğim pijamam, kızımın hast.çıkışıda kırmızı
onunla takım olucaz :))) bir tane daha pijama almayı düşünüyorum sanırım bu yetmeyecek
hastane çıkışında giyeceğim hırkam
hastane çıkışında giyeceğim eşortman altım
lizözüm
kendi eksiğim olarak bi çoraplarım,terliğim,ve taçlarım kaldı onlarıda bu hafta alır hastane çantamı hazırlarım artık..
nerden aldın kenya bende alıcamda bursadanmı inegöldenmi
Kenyaacımm bayıldım bayıldımm pembe pembeee yerim ben o parkyatağı mışıl mışıl uyusun minik yavrun içinde canım benim a.s. a.s.
Elifsun yaa ne kadar zevklisin canım sende güle güle kullanmak nasip olsun canım aldıkların
ebiscecim çok sevimlii spetinn bende şeker istiyorumm opuyorumnanaktan
kenyacım güle güle kullan parkyatağımız aynı model benimki mavilii resimlerii varda beşikle birlikte ekilycem inşş Allah huzurlu sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin cümlemizeee
hastanede giyeceğim pişama takımı- ponpon çorap -taç
buda hepsi burada comdan aldığım ana kucağı + oto koltuğu
kalitesi gerçekten iyi 55 ytl nasıl ama
Bende Size kapı süsümüzü eklimmi :kedi:
Buda fikir olur sizlere önceden ekliyeyim takı yastığı tülden ve gelinlik organzesinden oluşuyor krem üstü sırf pırıltı kumaşın kendinden opuyorumnanaktan
elifim güle güle kullan tatlım herseyin cok güzel 3lü takımında cok sık duruyor opuyorumnanaktan
saol nazlıcım opuyorumnanaktanWannamm Nazım bunun içinde gezmekleremi gidecek yerim ben onu yerimm Güle güle kullanın cnm çok tatlı a.s.
Zeytinim sende hem kendinn güle güle giy birtanem hemde İpeğmiz tatlı tatlı uyusun inşallah otokoltuğunun içinde a.s. a.s.
eneeeeeee bu kızda da kırmızı hastalığı varelifsuncum pijamalarını güle güle giiy zeytinim wannam anakucaklarınızı güle güle kullansın bebişler
wanna benimki de seninkine benzii aynıı
Kraft Taşıma Oto Koltuğu
bundaan
iver ben şu bardak süsleme işine bir el atam en iyisi
saol cnmbenimopuyorumnanaktankarazeytin süper canım Alah kullanmayı nasip etsin inşallah
Bende Size kapı süsümüzü eklimmi :kedi:
nazlıcım tek kelimeyle harika canımBuda fikir olur sizlere önceden ekliyeyim takı yastığı tülden ve gelinlik organzesinden oluşuyor krem üstü sırf pırıltı kumaşın kendinden opuyorumnanaktan
kız sen kapı süsü ney yapmadınmıayyy nazlımmm çokkk güzell...yağmurum sağlıkla gelsin de pembiş pembiş prensesler gibi yatsın odasında inşallah....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yav bu kapı süsü bebek şekeri lohusa şerbeti bana çok tersti şimdi hepsinde aklım kalıyo...annemler de şaşırıcak noldu sana evrim mi geçiriyosun diye :roflol::roflol::roflol::roflol:
kokos seniiii kaydirigubbakcemile3
cok güzeller canım güle güle kullan inş.opuyorumnanaktan
ayyy cicikuş ben sana da yaparımm... teyzesinden hediye olsun özgeme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bebenin saçını bilem tarayamam diysinn gııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne fimo hamuruuuuu :roflol::roflol: