- 4 Temmuz 2007
- 1.283
- 5
bunlarda oğlumun ayakkabıları teyzelerii
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]opuyorumnanaktan
Ayy yerım ben bunları yaaaaaaaa cok sekerrrrr:ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlarda oğlumun ayakkabıları teyzelerii
[/URL][/IMG]
Ayy yerım ben bunları yaaaaaaaa cok sekerrrrr:ecrin_bebek:
kıslar kıyafetlerini falan sonra ekliycem önce bunu göstermek istedim.sizce nasıl?dün aldım.hemde çok ucuza.kapanacak bir mağazaya denk geldim kadiköyde.adam 175 tl lik beşiği 70tl ye verdi.süper dedim aldım hemen.
ya kadıköyde nerden aldın bu beşiği pembesi varmı bende baksaydım mağazanın adını verebilirmisin acaba opuyorumnanaktan
bebişin mışıl mışıl uyusun o güzel beşikte
anaaaammm,kıııı koca adaaaamm kıyafetii leen buuu,bölemii olceklerrrr senağlama yerim ben bunlarııııı
aman yaaaa öfff bende kıskandım bende alacam oğluma çok şeker yaaa kaç numara bunlar milli takım mübarek milli takım ay allah bunlarla yürüyeceği günleri gösterir inşallah canım yaaaabunlarda oğlumun ayakkabıları teyzelerii
[/URL][/IMG]
TEYZELER BUGÜN OĞLUMA YAZIN GİYSİN DİE ÜÇLÜ Bİ SET ALDIM GÖMLEK İÇİNDE TSHORT ALTINDA DA SHORT
[/URL][/IMG]
aman yaaaa öfff bende kıskandım bende alacam oğluma çok şeker yaaa kaç numara bunlar milli takım mübarek milli takım ay allah bunlarla yürüyeceği günleri gösterir inşallah canım yaaaa
tam denize giden erkekler gibi küçük adam olur bunlarla çok tatlı yaa kaydirigubbakcemile3
TEYZELER BUGÜN OĞLUMA YAZIN GİYSİN DİE ÜÇLÜ Bİ SET ALDIM GÖMLEK İÇİNDE TSHORT ALTINDA DA SHORT
[/URL][/IMG]
oy oyy yerim ben yaa büyücekte bunları giycek asrınımızz güle güle giysin oğluşun canımmm...
saol bitanem daha güzelleri Poyrazımızın olsun inşallahhhopuyorumnanaktan
[/URL][/IMG]
ay şuna bak ya kocaman adam kıyafeti çok tatlı bayılırım böyle gömleklere mini mini bey olurlar allah öncelikle sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin cicilerini de yerim kendisinide yerim ben onun ya opuyorumnanaktan
nehiriver canım oğlunun cicişleri harikaaa
inş.giiydiği halinini de fotoğraflarsın da bizler de görürüz...