Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar kıyafetlerini falan sonra ekliycem önce bunu göstermek istedim.sizce nasıl?dün aldım.hemde çok ucuza.kapanacak bir mağazaya denk geldim kadiköyde.adam 175 tl lik beşiği 70tl ye verdi.süper dedim aldım hemen.
bende ocak annesi olucam inşallah dolanırken gördüm hepsi çok güzel inşallah sağlıkla bebeiş lerinizi kucağınıza alıp güle güle giydirin cicilerinizi
ama bunları çok beğendim nereden aldığınızı söyleyebilirimsiniz
ayy çokk tatlı gule gule kullan tatlım o dukkanda neler var daha yaaa bunun pembesi falan varmıydı yada neler satıyo hepsi uygun mu ay gelürün valla kadıköye bacııı bi tarif et ve bilgi ver bakem acilen sana zahmettttt :jeyyar:
altına bayıldım.çok cici bişeymiş.bunlarıda yine annanemiz almıs
battaniyemiz ve altımız
canım ben o hastane çıkışlarının biri hediye izmirden,biri burdan marmaristen,çıtçıtlı badilerimde weniceden ve sena bebe var izmirde ordan aldım
canım ben o hastane çıkışlarının biri hediye izmirden,biri burdan marmaristen,çıtçıtlı badilerimde weniceden ve sena bebe var izmirde ordan aldım
İNCİSUU [/B canım cicileri çok tatlı.iyi günlerde giysinler .sen ikizmi bekliyorsun canım?
altına bayıldım.çok cici bişeymiş.
allah ikisinide sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. sezeryan olucaksın dimi?bazıları ikizlerde normalde yapıyoda merak ettim.evet canm 1kız 1 erkek:kedi:
inşallah canıminş. bu cicileri üstlerinde goruruz :Saruboceq:
bunlarda oğlumun ayakkabıları teyzelerii
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]opuyorumnanaktan
allah ikisinide sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. sezeryan olucaksın dimi?bazıları ikizlerde normalde yapıyoda merak ettim.
inşallah canım
çok tatlılar.bende alıcam bir kaç tane daha beğendim.minik minik ne şeker oluyo bebiş giyimleri
anaaamm yirim ben buu asrının ayakkabılarınııııı zemuszemus
bunlarda oğlumun ayakkabıları teyzelerii
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]opuyorumnanaktan
ne iyi yapmışsın gı
ayakkabılarda hem beşiktaş hem galatasay hemi de fenerbahçe var uyanık senikaydirigubbakcemile3
tercih oğlunun olcek desene
güsel günlerde giysin canım
saol cnmmm demek adana bende geliim iskenderundayım bendeopuyorumnanaktan
gel kızz olur beraber gideriz ne güzel olur
ben şuanda osmaniyede oturuyorum ama aslen adanalıyım
benimde üniv. ev arkadaşım ve teyzemler iskenderunda oturuyoo
funda72, nehriver, kenya, incisu canlarım bütün miniklerin cicişleri bi harika
güle güle iyi günlarinde giyerler inşallah darısı daha güzellerine olsun