- 6 Temmuz 2008
- 860
- 25
- Konu Sahibi gamze_3517
merhabalar ben İstanbul'da kalıcı makyaj uzmanıyım ve aynı zamanda bu alanda eğitmenim.sanırım siz de kaşları küsüp,bit çok şeyi denediği halde geri getiremeyenlerdensiniz.evet bu gibi yağlar,ürünler genelde işe yaramıyor diyebilirim.
bu gibi durumlardaysa kalıcı makyaj konforu yetişiyor günümüz metropol hayatının bakımlı kadınına..
böyle bir konfor varken faydalanmak ve bu konuda aydınlanmak isteyenlerin sorularını alıp size yardımcı olabilirim arkadaşlar..
sevgiyle kalın.
Figen Adar
Merhabalar Figen Hn,
yaptığınız bir kaç kaşın görsellerini siteye yükleyebilmeniz mümkün mü acaba? bu sayfalara resim yüklenebiliyor....benim de kaşlarımla ilgili sorunum var,küsen yerler gelmiyorlar 10 aydır....kısmi de olsa bu tarz bi uygulamaya ihtiyacım olabilir diye düşünüyorum.....beni de endişelendiren kullanılan boyanın pigmentinin bir süre sonra solması ve kaşta kötü görüntü bırakması çünki ben yer yer ihtiyacı olan yerlere uygulatmak istiyorum.....size ulaşabileceğim bir açık adres ve telefon numarasını özelden gönderirseniz sevinirim..İstanbul dışındanım buarada....ihtiyaten adresinizi ve telefon numaranızı öğrenmek istiyorum......buradan yazamazsınız,forum kurallarınca yasak,lütfen pm...teşekkürler.....:1hug: