Bunlarda benim kaslarim ama ne yazikki cok seyrekler.badem yagi falan da kullanmistim zamaninda ama pek ise yaramadi.kuafore aldirmadigim icin belki kusturmuste olabilirim.o yuzden kas kalemiyle cok hafif boyuyorum.
lord please dont let me be missunderstood..
merhabalar dövme kaş uygulaması hakkında bilgi sahibi olan var mı? Doğal görünüme sahip olmak için uygun mu sizce?
canım bende iç kısımların arasını biraz açmalısın. kavisi çok hoş ama aralarındaki mesafenin az olması biraz kötü durmuşbuda benim kaşlar :)
canım bende iç kısımların arasını biraz açmalısın. kavisi çok hoş ama aralarındaki mesafenin az olması biraz kötü durmuş
tam istediğim şekilde kaşlar
Canım bende yaptırmayı düşünüyorum tam gaz araştırmalara başladımda :) peki ne kadara mal oldu sana öğrenebilirmiyiz? Fiyatlar hakkında bilgimiz olsun...Arkadaslar ben de kaslarimdan sikayetciydim kalici makyaj yaptirmaya karar verdikten sonra uzun arastirmalarim sonucunda islemleri ankarada su makeup da yaptirmaya karar verdim iyi ki de bu karari vermisim son derece memnun kaldim,uzman bayan arkadas konuya cok hakim oldukca da basarili,islemler hastane ortaminda son derece steril yapiliyor ilgilenenlere tavsiye siddetle ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?