Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ama gerçekten çok hoş çok cici yani ama kavisli birazda ince olsa yani bergüzal korel yada ebru gündeşin son kaş hali gbi olsa emin ol dahada güzel olur yakışır yani

ama gerçekten çok hoş çok cici yani ama kavisli birazda ince olsa yani bergüzal korel yada ebru gündeşin son kaş hali gbi olsa emin ol dahada güzel olur yakışır yani

evet inceltebilirim belki birazz :) yüzüm büyük olduğu için çok ince hoş durmuyor ama biraz daha ince güzel olabilir :)

hıı bende bir kez kuaföre aldırttım çok güzel aldı memnunun ama sonra kendim almaya başladım. sırf o kadar yolu yürümemek için. ama güzel alıomuşum bozmadan herkes çok begendi =) bnde yarın resmini çeker koyarım bakarsın =)

aa tamam çok iyi olur çok merak ettim şimdii :)

ya saçlarım siyah kaşlarımda siyah ben saçlarımı kızıl yapsam kaşlarım siyah kalsa nasıl olur

ben de ekleyeyim.. kendim alıyorum kaslarımı..

Eklentiler

• $22554_286805903873_685313873_3274020_8091939_n.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
o zaman fazla sırıtmaz bence cnm ben önce dip boyamı yaptırıp ondan sonra açtırıyorum kaşlarımı sende öyle yaparsın

bnm saçlarımda dip boya derdi yok ki tamamen siyah yani çok parlak duruyorlar =) sadece kaşlaarım pek gür değil ama çokda seyrek değil kuaföre göre çok iyiymiş benimde pek sorunum yok ama biraz daha gür olsa daha güzel olur dur yada bi resmimi eklim ama kaşlarım pek görünmüo sanırım

kızıla boyatınca dip derdin olucak büyük ihtimalle :) yani kısacası boyat saçlarını ondan sonra karar ver kaşların nasıl durduğuna onun rengini açmak 2 dklık iş ztn :)

rsmimi ekleyemiom yaw p.tesi eklerim görürsün. ben kızıl denedim çok güzel oldu da şimdi denesem tutarmı bilmiom ki saçlarım baya koyu siyah birde çok parlak duruo napcam bilmiom ama kızıl istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…