Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ßnmkLer xD
C:\Users\ahmet\Desktop\2945_1111589998821_1499012487_264466_1674457_n.jpg
masallah ne güzel kaslarin kalin kalin, benimki incecik bende kalin istiyorum yaa ama cikmiyor:sinifsinif:
Hint yagi,Badem yagi,Susam yagi kullanarak gürlestirebirlisin..benim kaslarimda dökülüyor uc kisimlar seyremeye basladi kullaniyorum ince ince cikmaya basladilar simdi..eger kasin alinmadan öncede inceyse yani yapisi inceyse fazla faydasi olmayali bilir canim..Denemesi bedava..:lepi::lepi:ama sürekli kullanman gerekiyor..:teselli::teselli:
buda benim kaşlarım:)
cok tesekkür ederim canim sagol... ben sabirsizim ya hemen ciksin istiyorum:bbo: yaglari bulabilrisem burda, ben yurtdisinda yasadigim icin nerden alicagimi bilmiyorum bulursam denicem ama... hepsini karistiracakmiyim yaglarin???
masallah ne güzel kaslarin kalin kalin, benimki incecik bende kalin istiyorum yaa ama cikmiyor:sinifsinif:
canım tesekkur ederimm a.s. benim de cok inceydi ilk baslarda badem yagı sur besliyo kalınlastırabilirsin opuyorumnanaktan