nilgün belgün geçenlerde derya baykala gelmişti onunda kaşı dökülüyormuş eczaneden akıllı molekül diye birşey almış sürmüş vee kaşlar yeniden çıkmış.
evet dün Saba Tümere konuktu bende duydum akıllı molekül dedi fakat kirpik için dedi.(kaş içinde dediyse duymadım)
belki faydası olur kaşada-bende kirpik içi denemeyi düşünüyorum bulabilirsem :)
hindistan cevizi yagi cok guzel orjinal olmasina dikkat etmerhaba kızlarr...kaşlarım eskiden çok gür ve kalındı, herkes boyayıp boyamadığımı soruyodu..ama yaklaşık 3 ay önce sol kaşım dökülmeye başladı.doktora gittim kan testi yaptrdı ama sonuçlarda bişi çıkmadı herşeyim normal.kaşlarıma baktı ve bana belirgin bi dökülme göremediğini söyledi:Skaşlarım çok gür olduğundan olsa gerek farkedemedi..ondan 1 ay sonrada sağ kaşım dökülmeye başladı.günde en az 3-4, çoğu zaman 7-8 tüy dökülüyo..sabah yastığımda dökülmüş tüylerle karşılaşıyorum hep.yüzümü yıkarken elimde tüyler oluyo iki kaşımın da yarısı döküldü çok seyrekleştiler ve uçlarda açılmalar var..sarımsak ve bademyağını denedm ama sonuç sıfır ve en önemlisi de yeni tüy çıkmıyo (( eskiden 2 gün kaşımı almasam hemen yeni tüyler çıkmış uzamış olurdu şimdi sanki kalıcı epilasyon yaptrmışım gibi kaşımın hiçbiyernde tüy çıkmıyo.sanki vücut tüy üretimini durdurmuş gibi ve hazır tüyleri de beslemeyi kesmiş gibi çevremdekiler stresten dökülebileceğini söylüyolar ama son zamanlarda öyle ağır bi stres yaşamadım, üzüldüğüm şeyler oldu ama atlattım.düzelirmi diye bakıyorum ama azalacağına iyice artıyo napıcağımı bilmiyorum moralim çok bozuk..benm gbi bu dertten muzdarip insanlar varmı yada kaş dökülmesi yaşayıp bundan kurtulanlar nasıl kurtuldunuz nolur yardım edin
Siz kullandınız mı iyi geldi mi?hindistan cevizi yagi cok guzel orjinal olmasina dikkat et
evet cok iyi geldiSiz kullandınız mı iyi geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?