Göz Makyajı Kaşlarımı ve kirpiklerimi nasıl güçlendirebilirim ?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
491
196
103
Bandırma
Ya benim kaşlarım seyrek, kirpiklerim ise kısa ve düz.Kaşlarımı güçlendirmek için badem yağı kullansam faydasını görür müyüm ? Birde kirpiklerim için nasıl bir bakım önerirsiniz ? birde maskara adıı söyleseniz şahane olur

Hemen konuya girmek istiyorum. Kakao yağlı kremler kaş kirpik uzatıyor. Arkadaşlar ben çok uzun zamandır kaş kirpik için araştırmalar yapıyorum. Yağları sürmekten nefret ediyorum. Çünkü sürekli gözüme akıyor. Yakıyor ve yaşartıyor gözümü. Gece sürüp yatamıyorum yastığı batırıyor. Yani yağları sürmekten bıktım ve ne yapabilirim diye düşündüm. Kayısı çekirdeği kremi ve acı badem kreminden daha ucuzdu bu kakao yağlı krem. Madem kakao yağı kaş kirpik uzatıyor ben de gerçek yağ içeren emilmesi güzel olan bi krem almayı düşündüm. Bilindik bir markanın kremini aldım. 1 aydır gündüz ve akşamları kullanıyorum. Müthiş derecede kaşlarımı gürleştirdi. Kirpiklerimi uzattı. Benim kirpiklerim düz ve kısadır. Kendimi ilk defa böyle gördüm. Kaşlarımın boşluklarını hiçbir yağ dolduramamıştı. Bu kreme gerçekten bayıldım. Bir yere gitsem hep yanımda taşıyorum. Gece orda kalırsam süreyim diye. Eski bir maskara kabına boşaltmak istemedim. Onunla süremiyorum. Size tavsiyem, ben lip gloss şişesine boşalttım kremi. Şırınga yardımıyla ya da pipetle boşaltabilirsiniz. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Uzun tuttum hakkınızı helal edin ama bu konuda çok sıkıntılı olanları biliyorum. Ben de öyleydim. mutlaka öneriyorum. Hem akmıyor hemen emiyor :)

Castor oil (hint yağı) ve tatlı badem yağının karışımını oneriyorlar. Yatmadan once birer damla karıştırıp parmağınla ya da kulak çöpe gibi birseyle uygulayabilirsin ancak gözün icine kacirmaman gerek sakincalı. Ben de kaştan muzdaribim gözüm alerjiktir asla kirpik işine girmedim zaten sorun da yok. Ben denedim bunu mucize beklemeyin ama tüm yağlar zaten nerdeyse kılları besliyor uzatıyor kaşımda yeni kıllar çıktı diyemem ama mevcut kıllar uzadı daha çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…