- Konu Sahibi cindrellla
-
Hepiniz vakit ayırıp cevap vermişsinz çok teşekkür ederim :) Bende çok kararsızım belkide gerçkten aldırmamalıyım ve kendimi olduğum gibi kabullenmeliyim.Aslında beni asıl üzen çevrem değil annem.Sürekli kilolarımdan sivlcelerime saçlarımın çok uzun olmasından düşük notlarıma kadar herşeden şikayet ediyor ve bu beni asosyal yapıyor.Odamdan çıkmak istemiyorum.Bilgisayarım en iyi arkadaşım oldu ve sürekli kuruntu yapıp duruyorum bugün kaşlarımı beğenmiyorum yarın kimbilir neyi...Fotoğraf koymamı isteyenler olmuş en kısa sürede kaşlarımın bir resmini çekip koyacağım.Şimdiden herkese çok teşekkürler iyiki varsınız :)
Hepiniz vakit ayırıp cevap vermişsinz çok teşekkür ederim :) Bende çok kararsızım belkide gerçkten aldırmamalıyım ve kendimi olduğum gibi kabullenmeliyim.Aslında beni asıl üzen çevrem değil annem.Sürekli kilolarımdan sivlcelerime saçlarımın çok uzun olmasından düşük notlarıma kadar herşeden şikayet ediyor ve bu beni asosyal yapıyor.Odamdan çıkmak istemiyorum.Bilgisayarım en iyi arkadaşım oldu ve sürekli kuruntu yapıp duruyorum bugün kaşlarımı beğenmiyorum yarın kimbilir neyi...Fotoğraf koymamı isteyenler olmuş en kısa sürede kaşlarımın bir resmini çekip koyacağım.Şimdiden herkese çok teşekkürler iyiki varsınız :)
kaşlarımın bir resmini çektim sizce gerçekten çokmu kötü
ATTACH=CONFIG]285935[/ATTACH]
Merhaba ben 16 yaşındayım ve gerçekten kaşlarım çok sık ve dağınık.Bazı arkadaşlarım liseye başlarken aldırmışlar ama annem benim aldırmamı istemedi.Geçen gün kaşlarımla ilgili bir muhabbet geçti ve ben çok utandım.Kaşlarım iyice beni rahatsız etmeye başladı.Ortasını kendim cımbızla alıyordum zaten ama şimdi ciddi ciddi aldırmayı düşünüyorum.Ama arkadaşlarım çok dikkatli tiplerdir aldırdığımı anlayacaklar diye utanıyorum.Saçma biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.Zaten fazla kilolarım yüzünden kendimi kötü hissediyordum şimdide kaşlarım göze batmaya başladı ve ben kendimi artık çok çirkin buluyorum lütfen bana yardım edin sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?