• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşlarımdan çok utanıyorum sizce aldırmalımıyım?

Hepiniz vakit ayırıp cevap vermişsinz çok teşekkür ederim :) Bende çok kararsızım belkide gerçkten aldırmamalıyım ve kendimi olduğum gibi kabullenmeliyim.Aslında beni asıl üzen çevrem değil annem.Sürekli kilolarımdan sivlcelerime saçlarımın çok uzun olmasından düşük notlarıma kadar herşeden şikayet ediyor ve bu beni asosyal yapıyor.Odamdan çıkmak istemiyorum.Bilgisayarım en iyi arkadaşım oldu ve sürekli kuruntu yapıp duruyorum bugün kaşlarımı beğenmiyorum yarın kimbilir neyi...Fotoğraf koymamı isteyenler olmuş en kısa sürede kaşlarımın bir resmini çekip koyacağım.Şimdiden herkese çok teşekkürler iyiki varsınız :)

Bence aldır canım ama oyle ıncecık olmasın,hem kalın kas moda ve sen avantajlısın,bızler makyajla kaslarımızı doldurmak ıcın ugrasıp duruyoruz hergun.Kaş kalemi,kaş fırçası ...sen gıt tatlım bence kuafore(ıyı bı kuafor olsun ama) kalın kalsın ama sekıl verdir...mesela şarkıcı Sıla nın kaslarını dusun cok moda ve hos bı kas şekli.Havan degısır hem kasın alınırsa ve sen de kendını kotu hıssetmezsın...

kaşlarımın bir resmini çektim sizce gerçekten çokmu kötü

ATTACH=CONFIG]285935[/ATTACH]

Eklentiler

• $Fotoğraf125.jpg
    $Fotoğraf125.jpg
    3,9 KB · Görüntüleme: 111
ben dün hep özgüvenini yaralıyorsa kaşlarını aldır demiştim ama şimdi bakıyorum da kaşlarının şekli çok güzel. kavisli ve sıkı. sadece ortada çıkanları alman yeterli bence :)

hiç kilolu da durmuyorsun gerçekten. kendine güven :)

bence kaşların güzel hiç aldırma sen kendine güvenki başkaları laf ettiğinde kendinden emin olki birşey diyemesinler sana kimseye aldırış etme sen nasıl mutluysan öyle ol

Hepiniz vakit ayırıp cevap vermişsinz çok teşekkür ederim :) Bende çok kararsızım belkide gerçkten aldırmamalıyım ve kendimi olduğum gibi kabullenmeliyim.Aslında beni asıl üzen çevrem değil annem.Sürekli kilolarımdan sivlcelerime saçlarımın çok uzun olmasından düşük notlarıma kadar herşeden şikayet ediyor ve bu beni asosyal yapıyor.Odamdan çıkmak istemiyorum.Bilgisayarım en iyi arkadaşım oldu ve sürekli kuruntu yapıp duruyorum bugün kaşlarımı beğenmiyorum yarın kimbilir neyi...Fotoğraf koymamı isteyenler olmuş en kısa sürede kaşlarımın bir resmini çekip koyacağım.Şimdiden herkese çok teşekkürler iyiki varsınız :)

birçok anne her şeyi eleştirir, hiçbir şeyi beğenmez. o kadar başarılı bir öğrenci olmama rağmen çalışmıyorsun, bilmem hangi okulu kazanamayacaksın falan deyip dururdu mesela ama kazandım :) şimdi de aslanlar gibi bi mesleğim var. orta okul lise zamanında aşırı bakımsızdım, şimdi bakımlıyım ve gayet de hoş olabiliyorum bakım yapınca. o dönemler bi kızın en çirkin olduğu dönemlerdir çünkü kendine nasıl bakacağını bilemez kızlar o yaşlarda :) sivilceler de ergenlikten dolayı fırtlayıverir :D merak etme her şey yoluna girecek :) demin dediğim gibi anneler her şeyi eleştirir, ama çoğu psikolojiden anlamadığı için çocuklarına yardımcı olmak yerine onların moralini bozarlar. sen bunun bilincinde ol ve annenin dediklerini umursama :) halinden memnunsan memnun olmaya devam et.

Son düzenleme:
kaslarinin sekli gercekten cok guzel.eger cok rahatsiz ediyorsa alttan 1 sira aldirabilirsin.keske lise fotografim yanimda olsaydi sen kaslarimi gorseydin..ssekilsiz,daginik ve seyrekti..
beni hic rahatsiz etmedi kaslarin..yuzunu masum ve tam yasinda gosterdigine inaniyorum..
vucudun icinde takma kafani..benimde ergenlik doneminde ne yuzum ne de fizigim oturmamisti..o zamanlar 50 kiloydum boyumda vardi ama iri gibi duruyordum..simdi o kilom olsa dal gibiyim:))
zamanla hepsi oturdu yerine..o yuzden hicbirsey icin acele etme..baskalarina bakipta hayatina yon cizmemeye calis.
sen nasil mutlusunn en onemlisi bu..sen boyle iyi oldugunu herkese hissettirirsen bi zaman sonra insanlar alisir birsey diyemezler..
sivilcelerinle de kesinlikle oynama..yagli yeme.asitli icecekler icme.cilt doktoruna git cildine baksin ona gore ilac ve urun tavsiyesinde bulunsun..ve mutlaka bir spora git.
anneni de cok takma..biz annemle birbirimizi yerdik,o da hep konusurdu ve ben hep dogru bildigimi okurdum..simdi annemle eskisi gibi degilizdir..yani bunlar her evde inan yasaniyor..
cok guzel zamanlarin sakin kendini eve kapatip depresyona sokma,ruhunda derin yaralar acma..cok guzel zamanlarin bunu sonuna kadar degerlendir.
annenle de acik ve guzelce konus..icindekileri dok..ve bir arkadas gibi yaklasmaya calis..bugun bunu yaptim,sunu yaptim de sohbet et..mutfaktaysa gir sende hem konus hem yardim et.annenin de hosuna gidecektir..hemde yumusayacaktir..
oofff ne cok konustum:)))

Son düzenleme:
ben cok daginik sandim kas yapini. koydugun resim oyle bisey ciksaydi cok incelttirmeden hafif temizletmeni onericektim ama kaslarin bence cok duzgun ortasi cikiyosa kendin hallet ama geri kalanina dokunma :)

O çok güzel şekli var kaşının...aldırdığında çok mutiş durur iyi bir yerde tam yüzüne göre alırlarsa.. ;) Ayrıca bende 15-16 yaşında aldırmıştım ilk...Kendini mutlu hissediceksen aldırmanı tavsiye ederim ;)) Ama bunu mutlaka Tatil zamanını denk getir..bir anda yüzün boşalıyor kendini alışana kadar bi tuhaf hissedersin :) arkadaşlarında öyle hissederler.. o yüzden araya zaman girsinn hem sen alış hem onlar zaman girdiği için yeni seni kabullenmeleri kolay olur :)) Yaniii nasıll mutluysan öyle yap :)) o kadarda mühim birşey değil yanii..kıl tüy işte

annenle bu konuyu konuşman gerek bu böyle olmaz ki hem bir anne neden bunu yapar anlamıyorum asıl sorun anlaşıldı annenle mutlaka konuş şunu da hiç anlamadım saçının uzun olmasında ne var ki laf ediyor sivilcelerin için burda bir sürü tarif var onalrdan birini dene ya da doktora git en garantisi bu kilolara gelince kaç kilosun ve boyun kaç bence kilolarını da ver ama doktora git mutlaka hormon testleri yaptır önce düzgün bir diyet ve sporla kurtul kilolarından tabi önce buna karar vermen gerek gerçekten istemen gerek bir düşün

kaşlarımın bir resmini çektim sizce gerçekten çokmu kötü

ATTACH=CONFIG]285935[/ATTACH]

çok da kötü değil canım sen benim kaşlarımı bir görseydin illa aldırıcam dersen kesinlikle doğal alım yaptır zamanla istediğin şekli yaptırırsın zaten yaşın ilerledikçe ne istediğini daha iyi anlayacaksın o yüzden şimdiden öyle ebru gündeş kaşı gibi yapma:34:

neden bazı anneler karşı çıkıyor anlamadım gitti,demekki sen rahatsız oluyorsan üzülüyorsan..annen karşı çıkıyor...benim büyük kızımda 14 yaşındaydı ilk aldırdığında..karşı mı çıksaydım..görüntüsü çok kötüydü.....diğer kızımda şu an 17 fakat kaşları okadar güzelki almasına gerek bile yok...ne edip yap annenle konuş...çok ince olmıcak şekilde hafif toparatırsın...

Ohoo benim kaşlarım seninkinden kalındı babamın kaşları gibiydi :1:
Bence sen kafana çok takmışsın, kötü görünmüyor.
Zamanla anneni ikna edersin acele etme :34:

Merhaba ben 16 yaşındayım ve gerçekten kaşlarım çok sık ve dağınık.Bazı arkadaşlarım liseye başlarken aldırmışlar ama annem benim aldırmamı istemedi.Geçen gün kaşlarımla ilgili bir muhabbet geçti ve ben çok utandım.Kaşlarım iyice beni rahatsız etmeye başladı.Ortasını kendim cımbızla alıyordum zaten ama şimdi ciddi ciddi aldırmayı düşünüyorum.Ama arkadaşlarım çok dikkatli tiplerdir aldırdığımı anlayacaklar diye utanıyorum.Saçma biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.Zaten fazla kilolarım yüzünden kendimi kötü hissediyordum şimdide kaşlarım göze batmaya başladı ve ben kendimi artık çok çirkin buluyorum lütfen bana yardım edin sizce ne yapmalıyım?

Abartmıyorum herşeyinle aynı bensin.Tek fark benim kaşlarım gür değil.
Neyse ben de 16 yaşındayım benim de kilom var aynen senin gibi.Çok iyi anlıyorum seni.
Asıl meseleye gelirsek.Benim kaşlarım seyrek dedim ama almadan önce çok dağınıktı.Ama cidden epey kötü duruyodu.Benim de annem sadece ortasına izin veriyodu.Sonra bundan bir altı ay önce falan kararttım gözümü.Aldım cımbızı elime başladım uğraşmaya.Becerirsem zaten alınmış olcak beceremezsem de mecbur kuaföre gidicez diye düşündüm.allahtan becerebildim,marifetim varmış kuaförlüğe :) .Hatta şimdi görenler hangi kuaförde aldırdın çok güzel almış falan diyolar. :D
Neyse işte ilk alışımda şekliyle oynamadım sadece fazlalıkları aldım şu altlara doğru olanlar.Annem görünce olan olmuş gibisinden bir şey demedi.Sonra ben ufaktan şekil vermeye başladım.Mesela şu an epey incelttim yani.Alındığı da gayet belli ama güzeller.evet arkadaşlarım arasında kaşını alan pek yok ama ben hiç de utanıp sıkılmıyorum.Bana yakışan bir şeyden neden utanayım ki?
Yani kısacası canım eğer gerçekten seni rahatsız ediyorsa al ya da aldır.Annen mutlaka kabullenir.Senin kendine olan öz güvenin çok daha önemli.

evet yanılmamışım:23:
klasik ergenlik sendromu
herkes gayet güzel olduğunu söylemiş kaşlarının :34:
bence de öyle:23:

eğer rahatsız oluyosan aldır tatlım bence ama yine de ortası olmadıktan sonra çoğu insan farketmiyo bile farketselerde sen kendini iyi hissetceksen sorun yok bence benim kaşlarım çok düzgündü ama ben lise bitince aldırdım ve hep devamı geliyo çıkıyo kötü duruyo falan bence o kadar oynama ben de mesela annemden çok korkuyodum ama inceltme problem olmaz dedi yine de anneler en iyisini bilir

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim siz olmasaydınız asla cesaret edemezdim ama bugün yeni bir başlangıç yapmaya karar verdim kaşlarımı aldırdım bir spor salonuna yazıldım ve kendime güvenmeye başladım.Kaşlarımın yeni şeklide çok hoşuma gitti hiç endişelendiğim gibi olmadı herkes çok beğendi :)

Back