kaslarinin sekli gercekten cok guzel.eger cok rahatsiz ediyorsa alttan 1 sira aldirabilirsin.keske lise fotografim yanimda olsaydi sen kaslarimi gorseydin..ssekilsiz,daginik ve seyrekti..
beni hic rahatsiz etmedi kaslarin..yuzunu masum ve tam yasinda gosterdigine inaniyorum..
vucudun icinde takma kafani..benimde ergenlik doneminde ne yuzum ne de fizigim oturmamisti..o zamanlar 50 kiloydum boyumda vardi ama iri gibi duruyordum..simdi o kilom olsa dal gibiyim:))
zamanla hepsi oturdu yerine..o yuzden hicbirsey icin acele etme..baskalarina bakipta hayatina yon cizmemeye calis.
sen nasil mutlusunn en onemlisi bu..sen boyle iyi oldugunu herkese hissettirirsen bi zaman sonra insanlar alisir birsey diyemezler..
sivilcelerinle de kesinlikle oynama..yagli yeme.asitli icecekler icme.cilt doktoruna git cildine baksin ona gore ilac ve urun tavsiyesinde bulunsun..ve mutlaka bir spora git.
anneni de cok takma..biz annemle birbirimizi yerdik,o da hep konusurdu ve ben hep dogru bildigimi okurdum..simdi annemle eskisi gibi degilizdir..yani bunlar her evde inan yasaniyor..
cok guzel zamanlarin sakin kendini eve kapatip depresyona sokma,ruhunda derin yaralar acma..cok guzel zamanlarin bunu sonuna kadar degerlendir.
annenle de acik ve guzelce konus..icindekileri dok..ve bir arkadas gibi yaklasmaya calis..bugun bunu yaptim,sunu yaptim de sohbet et..mutfaktaysa gir sende hem konus hem yardim et.annenin de hosuna gidecektir..hemde yumusayacaktir..
oofff ne cok konustum:)))