Kaşlarımdan çok utanıyorum sizce aldırmalımıyım?

cindrellla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
24
0
36
Ankara
Merhaba ben 16 yaşındayım ve gerçekten kaşlarım çok sık ve dağınık.Bazı arkadaşlarım liseye başlarken aldırmışlar ama annem benim aldırmamı istemedi.Geçen gün kaşlarımla ilgili bir muhabbet geçti ve ben çok utandım.Kaşlarım iyice beni rahatsız etmeye başladı.Ortasını kendim cımbızla alıyordum zaten ama şimdi ciddi ciddi aldırmayı düşünüyorum.Ama arkadaşlarım çok dikkatli tiplerdir aldırdığımı anlayacaklar diye utanıyorum.Saçma biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.Zaten fazla kilolarım yüzünden kendimi kötü hissediyordum şimdide kaşlarım göze batmaya başladı ve ben kendimi artık çok çirkin buluyorum lütfen bana yardım edin sizce ne yapmalıyım?

SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENDE DE AYNI SORUNLAR VARDI VE SENİN YAŞINDAYKEN HEM ZAYIFLADIM HEM DE KAŞIMI ALDIRDIM BENİM ANNEMDE İSTEMEDİ AMA AĞZINDAN GİRDİM BURNUNDAN ÇIKTIM İKNA ETTİM ÇÜNKÜ BENİM KAŞLARIMDA ÇOK ÇİRKİNDİ BENCE ANNENİ İKNA ET VE ALDIR AMA İYİ BİR KUAFÖR BUL VE ŞİMDİLİK KAŞINI FAZLA İNCELTİP ŞEKİL VERDİRME DOĞAL ALIM İSTİYORUM DE SONRA İLERDE İSTEDİĞİN ŞEKLİ VERİRSİN AYRICA ARKADAŞLARINDA ANLASIN NE VAR Kİ BUNDA ONLAR ALMIYORLAR MI SANKİ DALGA GEÇERLER FALAN DİYE Mİ ÇEKİNİYORSUN ANLAMADIM Kİ AYRICA ŞUNU DA YAZAYIM ÇOK GÜR VE DAĞINIK OLAN KAŞLAR ALINDIĞINDA (TABİ USTA BİR KİŞİYE)ÇOK GÜZEL OLUYOR KENDİMDEN BİLİYORUM HERKES BAYILIYOR KAŞLARIMA

gür kaşlar her zaman avantajlıdır, istediğin şekli kavisi verdirebilirsin, çok şanslısın bence
yeterince kararlı olursan anneni ikna edebileceğine eminim
aldırdığında arkadaşlarım ne der diye düşünme sakın, bi konuşurlar iki konuşurlar sonra unutulur gider mevzu tamamen değişir,
yalnız ilk sefer için ince aldırtmamaya dikkat et yavaş yavaş istediğin şekle karar verirsin zaten

millet kaşı gürleşsn die uğraşırr. birazck şekl verdir en azından annene söylemene gerek yokki :)

arkadaslar benim kaşlarım hç alınmadığı için çok sık ama ben kuaföre gitmeye utanıyorum sanki bana şunun kaşlara bak çirkin dicekler gibi geliyor utancımdan gidemiyorum ne yapmalıyım .??????

canım ben de kuaförün yanında yardımcı olarak çalışıyordum bu sonbahara kadar,
inan bana kuaförler seyrek ve cılız kaştan ziyade gür ve kalın kaşla uğraşmayı tercih ederler,
her şekli alır kavis verilebilir ve işin ehlinin elinde alındıktan sonra mükemmel görünür
bence böyle kuruntular yapmayın hiç,
başkalarına ne ki sizin kaşınızdan? herkes anasının karnından yay gb kaşlarla mı doğuyor sanıyorsunuz?
kendiniz için yaşayın sadece

Hiçbir şey psikolojinden önemli değil. İleride kalıcı etkiler bırakır bu yaşadığın özgüvensizlikler. Aldır gitsin, anlarlarsa da anlasınlar, kim ne diyecek ki, herkes aldırıyor. Bunun yaşla da ilgisi yok ki, kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap ablacım. Annene aynen söyle bize bu söylediğin şeyleri, seni anlayacaktır ve kuaföre kendisi götürecektir :)

güzelim benim üniversitedeki ev arklarım 4 kişiydik ve tek aldıran bendim hele birtanesinin okadar sıkıydıki kaşları anlatamam gerçekten......
utanılacak hiçbirşey yok inan...........bak biz aldırıyoruzda neoluyor amannn kaşlarını oymuş resmen kuaför iğrenç olmuş diyenmi kuaföre sürekli para baymaktan bıkmadınız mı diyen ebeveyn mi dersin sen bir kere konuştular diye aldırsam mı demişin biz jilete mi vuralım yoksa hiç aldırmayalım mı

Son düzenleme:
bence aldırma, sence neden aldırmanı istemiyor annen? hiç bi anne evladının kötülüğünü ister mi?
kız meslekte öğretmenim alınmış kaşlar bir lise öğrencisine hiç yakışmıyor ne kadar gür olsa da bir de çok kötü görünüyorlar aldırınca. bir de o yaşlarda insan hep bişeylerden kötü hisseder kendini büyüdüğün zaman anlarsın ben de kulaklarım kepçe zannederdim kendimi hırpalar dururdum şimdi bakıyorum da boşuna üzmüşüm kendimi. oysa o dönemde bana öyle gelmiş. şimdi sana da kaşların kötü geliyordur ama eminim dediğin kadar yoktur. herşeyin doğalı çok güzel bence.

aldırmasının ne zararı var arkadaşlar? iyi bir kuaföre aldırtır, mis gibi olur işte
ama aldırmazsa siz istediğiniz kadar burada "utanılacak bir şey yok" deyin, o arkadaşları arasında utanacaktır.

16 yaşınızı ve yaşadığınız özgüvensizliklerinizi unutmadan tavsiyeler verin :)

aldırmamasını öneren tek kişi benim ve 16 yaşımı ve yaşadığım özgüvensizliklerden örnek vererek cevap verdim

benim kaşlarımda çok gürdü ilk aldırdığımda çok belli olmasın diye üst kısmını aldırmamıştım,altlarını toplamıştı kuaförüm baya düzene girmişti.Bi süre sonra üstlerinide aldırmaya başlamıştım öyle bir başlangıç yapabilirsin çok göze batmaz,annene açıkla durumu aldırmam gerek anla beni diye anlat...

aldırmamasını öneren tek kişi benim ve 16 yaşımı ve yaşadığım özgüvensizliklerden örnek vererek cevap verdim

aldırmamasını öneren tek kişi sen değilsin :44:
ayrıca ben de özgüvensizlikler yaşadım ve şimdi düşündüğümde saçma gelmiyorlar. değiştirmek insanın elindeyse değiştirmelidir.

kepçe kulak operasyonu ayrı, basit bir kaş aldırma ayrı. ben de kepçe kulaklıyım ve hala saçlarımı toplamam mesela. ama ameliyat işi korkutuyor. kaş aldırmaksa çok kolay, halletsin ve mutlu hissetsin. bu kadar basit :) niye aksinin tavsiye edildiğini anlamıyorum.

Son düzenleme:

ben de sana asla katılmıyorum anneler tabi evlatlarının kötülüğünü istemez ama çoğu zaman da onları anlamazlar ayrıca bırak kaş almayı şimdi küçücük çocuklar saçlarını boyuyorlar bi ton makyaj yapıyorlar o öğretmen halt etmiş niye yakışmasın ki liseye giden kızlar artık genç kız oluyor önemli olan düzgün bir kuaförde yaşına uygun bir şekilde aldırması kalın kaşlarla dolaşıp psikolojisi bozulacağına aldırsın insanın aynaya baktığında kendini güzel görmesi iyi hissetmesi çok önemli hayatının her alanını etkiliyor kız kendimi çirkin hissediyorum diyor kötü etkileniyor kilo sorunu da varmış zaten o kızı ben çok iyi anlıyorum konudaki ilk mesajımı okursan anlarsın kilo verip kaşlarımı aldırdıktan sonra kendime güvenim geldi tel taktırıp dişlerimi de düzelttim saç şeklimi değiştirdim boyattım biraz makyaj yapmaya başladım ve o içine kapanık insanlarla iletişim kuramayan kız gitti yerine bambaşka biri geldi

canım benim üniv.ark.larım 21 yaşındaydı en küçüğü ve herkes kendilerini böyle kabul ettirdiler çünkü kendine güveniyorlardı evet akıllarına giren oluyordu ayy çok kalın aldır kurtul bence diye(ben başta ama bende onları öyle kabullendim ve keşke hiç demeseydim diyorum şuan) aldırmadılar (biri nişanlandı aldırdı hemen hiç yakıştıramadım) bence kendinde değişkilik istiyorsun sen ve kendini yokluyorsun biryerim eksik biryerim fazlamı diye gerçi geç bile kalmışın ben liseli ark.larım yüzünden ortasonda aldırmıştım..ayrıca aldırmayla da iş bitmiyorki sürekli onu kontrol halinde olman lazım çıkmaya başlarken okadar kötü oluyorki o minicik tüyler

ama yinede sen bilirsin eğer uğraşırım aman ark.larım beğensin yeterki demek istiyorsan aldır kurtul iyi bir kuaföre sadece bir-iki sıra aldıracağım demen yeterli ama bence ilkönce kendin için birşeyler yap diyorsanki ben aldırınca rahat etcem sonuna kadar arkandayım önce mutluluğun aldır kurtul

aynen katılıyorum bu yaşlar çok önemli yaşlar bu yaşlardaki güvensizlik insanın psikolojisini çok fena bozuyor

çok güzel yazmışsın, aynı düşünüyoruz

evet bak doğru milleti mutlu etmek için istiyorsan sakın yapma 15-20 günde bir aldırman gerek çünkü ve şunu yine söylüyorum en önemli şey çok iyi bir kuaför bulmak ve ona ne istediğini iyice anlatmak bu yüzden acele etme iyice araştır iyi bir kuaför bul önce yoksa çok pişman olursun yanında deneyimli biriyle git o kontrol etsin kuaför kaşını alırken gerekirse müdahele etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…