Yaptırmadım, yaptıranların da hiç beğenmiyorum. Bence ßen de yaptırma ya :S En basiti saç rengini değiştirdikçe kaş kaleminle gerekeni yaparsın. Böyle kalıcı bişey yapmayı doğru bulmuyorum, hoş daha değil bence :SMerhaba kızlar kaşlarima memnun değilim. Kontör yaptırmayı düşünüyorum yaptıran var mı memnun musunuz.
Arada boşluklar var canım ya kalem geçici çözüm sağlıyor ama doggaliktan yanayım bende tabiiYaptırmadım, yaptıranların da hiç beğenmiyorum. Bence ßen de yaptırma ya :S En basiti saç rengini değiştirdikçe kaş kaleminle gerekeni yaparsın. Böyle kalıcı bişey yapmayı doğru bulmuyorum, hoş daha değil bence :S
Kaş ektirebilirsin mesela boşluklara:)Aradaki boşluklar için ne yapacağımı sasirdim
Benim cnm ufak boşluklar olduğundan düşünüyordum aslindaresimdeki sizseniz kaslariniz gayet iyi bnce...kontre gerek olmadigini dusunuyorum.
Sanirim resimde çok sarı cikiyorKaşlarınız saçınıza göre çok koyu bence açtırın biraz ya da saçınızı koyulaştırın. O tonda sarı pek yakışmamış bana göre size.
gayet guzel bnce....bnde kastan yana sanssizim aslinda cok kalin olan kaslarimi bn kusturdum..simdi farla dolduruyorum dogalda duruyo..far sizin isinizi gorur diye düşünüyorum,cunku kontr cok yapay duruyo gerçekten.Benim cnm ufak boşluklar olduğundan düşünüyordum aslinda
İşe girince bende boşluklara kaş ektirtmek istiyorum. İyi güvenilir bi yer araştırıp bilgi alabilirsin.Mantıklı aslinda
Aynı sorun cnmgayet guzel bnce....bnde kastan yana sanssizim aslinda cok kalin olan kaslarimi bn kusturdum..simdi farla dolduruyorum dogalda duruyo..far sizin isinizi gorur diye düşünüyorum,cunku kontr cok yapay duruyo gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?