merhaba kızlar ben önlisans mezunuyum kendi bölümümle ilgili iş bulamadım boş durmaktan çok sıkıldım bir markete kasiyerliğe başvurdum ve kabul edildim ayın 25inde eğitime çağıracaklar ama ben bitaz korkuyorum çünkü hersabım, matemetiğim iyi değil benim. tutarı makine hesaplıyor ama benim yinede hesabımın iyi olmasına gerek var var mı ?sizce yapabilir miyim kızlar?
buyurun benimhayatta ilk işim migros gibi büyük bir yerde kasiyerlik yapmaktı.eğitime diye çağırdılar direk kasaya tabi yanımda yetiştiren abla.1 hafta onun komutasında öğrendim.2. hafta kendi kasama geçtim ve 5 ay aralıksız çalıştım sınavlar için çıktım işten. hayatımdaki en güzel deneyimdi. çok yorulmuştum ama özlemle anarım.hiiiççç korkma. makine hesaplıyor herşeyi,tutarı ve para üstünü. korkma.işleyişi anlayınca takır takır yapıyosun ezbere elin yapıyo artık.matamatikle ilgisi yok,
sana çalışma yaşamında başarılar canım.hep pozitif ol.
buyurun benimhayatta ilk işim migros gibi büyük bir yerde kasiyerlik yapmaktı.eğitime diye çağırdılar direk kasaya tabi yanımda yetiştiren abla.1 hafta onun komutasında öğrendim.2. hafta kendi kasama geçtim ve 5 ay aralıksız çalıştım sınavlar için çıktım işten. hayatımdaki en güzel deneyimdi. çok yorulmuştum ama özlemle anarım.hiiiççç korkma. makine hesaplıyor herşeyi,tutarı ve para üstünü. korkma.işleyişi anlayınca takır takır yapıyosun ezbere elin yapıyo artık.matamatikle ilgisi yok,
sana çalışma yaşamında başarılar canım.hep pozitif ol.
seno_seno cok güzel anlatmis zaten.bende kasada 2 yil calistim ve isimi coooo seviyordum.büro sandalyesi gibi bir sandalyede oturuyordum,bilgisayarli kasa.bu yüzden cok güzeldi.müsteri geldimi is yap gelmedimi otur keyif yap oh.hatta yakinda yine yapmak istiyorum.benimde hesabim coook kötüdür ama zaten kasa herseyi kendi hesapliyor.bilmiyorum her yerde aynimi ama mesela müsterinin ödeyecegi tutar 8,200 se ama 10 lira vermisse biz kasaya 10 lira verildi diye bir tus var ona basiyorduk,kasada direkt müsteriye geriye kac para verecegimizi hesapliyordu.yani hic korkmayin.cag artik bilgisayar cagi.yeni isinizde basarilar dilerim
çok sağolun kızlar rahatladım biraz :) bide tırnakçılar falan oluyomuş size hiç rastladımı bide sorun çıkaran müşretiler pek fazla oluyormuydu ?
rica ederiz ne demekkardeş neler göreceksin neler.hayat bu.hayatı öğreneceksin.ben hırsız da gördüm geçmiş parayı kakalamaya çalışanıda. uyanık ol.kasanda açık vermemeye çalış maaştan kesiyolar.öğreneceksin emin ol.
bikere uyuz bi müşteri vardı ille tutturdu 1 kuruş para üstümü ver diye..bizi soyup zengin oluyolar falan bağırıyo.gıcık etti vardı ozaman 1 kuruş çıkardım verdim töbe töbeee
canım korkmana gerek yokbende hep merak ederdım bu kasadakıler hıc yanlıs yapmadan nasıl ıslerını yaprlar tartıkları tartıda nasıl salatalık domatesı pırıncı sekerı nasıl tartarlar dıye sonra ıkı haftalık bı ıs maratonuna gırdım orda ogrendım kasada bıle durdugum oldu hem cok zevklı hemde korkmana gerk yok zaten kasnın ustunde hersey yazıor
şarküteride çalıştım canım ama kasaya hiç geçmedim ilk olcaktartıda sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?