kaşıntı ve gebelik

Demirsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
418
215
53
Istanbul
Kızlar merhaba 8+3 haftalık hamileyim 2 gün öncesine kadar çok iyiydim ama 2 gündür çok bulantim ve kasintim var bütün vücudum kasiniyo gebeliktenmi acaba bazen vücudumda bisyler geziyo gibi hissediyorum alerjik desem bişey yiyemiyorum ki alerji olsun doktor çok sık dus alma sıcak iyi değil dedi soğuk suyla dus alıyorum kasintim geçsin diye varmı benim gibi olan

Kan testi yaptırsan iyi olur karaciğer enzimlerinde sorun olabilir eğer ciltte kızarma olmadan içerden gelen bir kaşınmaysa

normaldede cildin kuru ise hamilelikte arta bilir bu kuruluk bende öyle oldu ne yazık ki kaşınıyom ama haftada bir kese yapıyorum sık duş almıyorum ılık su ile yıkanıyorum iyi geldi karnınada vazelin sür :) endişeni giderecekse tabi doktora görün en başta :)

Kızlar merhaba 8+3 haftalık hamileyim 2 gün öncesine kadar çok iyiydim ama 2 gündür çok bulantim ve kasintim var bütün vücudum kasiniyo gebeliktenmi acaba bazen vücudumda bisyler geziyo gibi hissediyorum alerjik desem bişey yiyemiyorum ki alerji olsun doktor çok sık dus alma sıcak iyi değil dedi soğuk suyla dus alıyorum kasintim geçsin diye varmı benim gibi olan
Çok geçmiş olsun. Hiç korkma bilirim ilk gebeliğimde ben de yaşadım maalesef çok illet bir şey kaşınmak. ben uyuz oldum sanmıştım.Küçük küçük böcekler beni ısırıyor sanıyordum. üç ayrı dermataloğa gittim üçüncüde çareyi bulduk. Sorun gebe olduğun için bünyenin zayıflaması ve günlük zaten vücutta bulunan mikropların varlığını vücudun kaldıramaması. Doktor Kadın doğumcumun da onayını alarak bir iğne yaptı bir saat içinde tüm kaşıntımdan kurtuldum. Her doktor anlamıyor maalesef ben üçüncüde çare buldum. istanbulda isen ismini verebilirim.o kremler sabunlar fayda etmiyor bilgin olsun.Geçmiş olsun.

Kaşıntı bende de cildimin kurumasından pul pul dökülmesinden oluyormuş. Ben anlamak için kullandığım ilaçları bıraktım. Ama ondan değilmiş. Cildim o kadar kurudu ki resmen dökülüyo. Çok kuru ciltler için olan arko krem kullanıyorm ben doktorum bütün vücudunu nemlendir dedi

Kaşıntı bende de cildimin kurumasından pul pul dökülmesinden oluyormuş. Ben anlamak için kullandığım ilaçları bıraktım. Ama ondan değilmiş. Cildim o kadar kurudu ki resmen dökülüyo. Çok kuru ciltler için olan arko krem kullanıyorm ben doktorum bütün vücudunu nemlendir dedi
Vücudunuza aktardan hamileler için yapılan özel karışımlardan kullanmanızı tavsiye ederim.Hazır ambalajlı nemlendiriciler gebelikte özellikle karın -göğüs bölgesinde kullanılmamalı- Ben kakao yağı kullandım ilk gebeliğimde. Ama araştırıp başka doğal ürün de kullanabilirsiniz. Ya da bepantol kremin içine doğal bitki özü yağı damlatarak kullanabilirsiniz.

Bişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?

Bişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?
Ay canım vallahi ben yüzüstü yatmadan uyuyamiyorum geceleri uykusuz geçiriyorum korkudan resmen yatmamak için

Ben de 34.haftamdayım çok kaşınıyorum özellikle geceleri... Doktorum gebelikte normal karaciğerden kaynaklanan gebelik kolestazı dedi. Çok şiddetlenirse cildiye ye görünmemi söyledi. Ona da gittim aynı şeyi söyleyip tahlil yaptı. Bugün sonuçları alacağım bakalım ne çıkacak....

Ayyyy benimde var ilk gebeliğim bulantı kaşımtı içten içtem gıcıklanıyo gibi ama çoğu hamileler bundan şikayetçi

Cildiye doktoru losyon verdi. Bir de bir hap ama mecbur kalmadıkça kullanmamam gerektiğini söyledi. Ben de kullanma taraftarı değilim ama bu losyonlar da işe yaramazsa kaşıntıdan mahvolabilirim :KK43:

Back
X