Nişan Kasımda nişanlanacaklar heycanımızı beraber paylaşalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar ben de dün nişanlandım, alnnımın akıyla nişanlandım şükür.
Bizim evde oldu nişan aile ve kardeşler arasındaydı. Çok hoş oldu mezeler yaptık, içecekler, isteyenler için içki, meyve ve cips ve çerez de vardı. Hafif bir müzik açtık cdden. Müziği önceden ayarlamamışız o kısımda biraz sorun yaşandı, bir de bir kaç bardak kırıldı, nazar varsa da gitti b u şekilde bu minik olaylara rağmen yine de iyi geçti.
Erkeğin babası taktı nişanımızı, nişan konuşması da güzeldi. Biz erkeğe bir şey almadık onlar bana kolye bileklik küpe almışlar sağolsunlar. Ne alacaklarını ya da bir şey alıp almayacaklarını bilmiyordum.
Tepsi normal jumb. tepsiydi kenalrarı yaprak motifli, üzerine bir beyaz dantel koyduk, makasa da kurdele ve inci taktım yapıştırdım hoş oldu.
Nişan öncesi çok gergindik sürekli iş yapıyorduk ama geçti bitti çok şükür rhatız.
Allah her şeyin hayırlısını versin.

bizim nişanımızda 20 kasımdaydı her şey harikaydı Allahım sonuna kadar her şeyi güzel kılsın hem kendim için hem paylaşımda bulunan tüm arkadaşlar içinbizim nişanımız evde oldu evimiz dubleksti merdivenlerden indik ve inerken çalan parça 'senden başka'ydı.dans müziğimiz ise 'ben sende tutuklu kaldım'.

oh ne güzl herkes yavaş yavaş atlatıyor
düğün nikah tarihleri belli olan var mı
allah izin verirse 10 nisanda evleniyorum
4.5 5 ay falan var :))

ilkim nisan birz serin olmaz mı kuzum, biz sıcağa da denk gelsin diye haziran ortası gibi düşünüyoruz.
nisan ayında yağmur yağabilir hava serin olabilir... kapalı salonda mı olacak?

ilkim nisan birz serin olmaz mı kuzum, biz sıcağa da denk gelsin diye haziran ortası gibi düşünüyoruz.
nisan ayında yağmur yağabilir hava serin olabilir... kapalı salonda mı olacak?

nikah olacağı için 1 saatlik iş okadar önemli değil hava
düğün düşünmüyorum
nişanım salonda 600-650 kişilik oldu ki salon bukadarlıktı
ayakta kapıda kalanları saymıyorum bile :)
zaten düğün gibi oldu aynı şeyi bidaha istemiyorum
10 11 aya yakın sözlü kaldık
daha fazla uzatmak istemiyoruz :)

kasımın en son nişanı benim heralde nişanı biten herkese geçmiş olsun düğün hazırlıkları içinde Allah yardımcınız olsun...
müzikleri ayarladı sözlüm.ben ayrıntılara fazla takılıyorum 4 gün kalmasına rağmen heyecan yok stres çok nişan
günüde bu kadar stresli olursam nişandan sonra gidilecek yemekte de agresif olabilirim napsam acaba???

benimde nişanım 20 kasımdaydı atlattık şükür evde olmasına rağmen cok guzel ve kalabalık oldu 2. bır ev daha acmak zorunda kaldım ama en cok pasta kesme anımı sevdim sanki nişanlıkla sadece ben vardım orda bugunde resimleri secmeye gıdıyorum ilkim ben senin resimlerini göremedim ama merak ediyorum seni

arkadaşlık isteği yolladım kabul et görürsün

20 kasımda nişanım oldu şükürler olsun 9 yıldan sonra inanması zor ama olduuuu:) çooook güzel geçti hatta süper ailesi gittikten sonra nişanlım 2 saat kadar daha kaldı babam ve amcalarımla kahve içtiler sohbet ettiler babamın morali çok düzgündü o yüzden içim çok rahat oda çok sevdi aileyi ve nişanlımı darısı herkezin başına ve bu arada:13: nişanı olmuş yada olacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum

Kızlar benim nişanım kasımda değil aralıkta ama yazmadan geçemedim. çok heyecanlıyım. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.

arkadaslar... herkese selamlar!!

benim de nisanim olcak bu Pazar gunu!!
resimleri muhakkak upload edicem :))

ama en bomba olay, benim tarihten daha dun haberdar olmam!!! aileler karar vermisler, bize daha yeni soylediler! sok oldum sokk!!! napicam bilmiyorumm!!! sinir-stress!!!

evde yapicaz... sonrasinda arkadaslarla cikalim diyoruzz :)

istanbul'da onerebileceginiz, hos-kaliteli bir mekan var midir diye sizlere sormak istedim! belki kendi nisaninizi yaptiniz, belki orada nisana davet edildiniz... guzel bir mekan var mi aranizda onerebilecek?
turku bar olur, halay olur... canli muzik te olur! kisi basi 40-50 uygundur bence!

cevaplarinizi bekliyor olacagim! su daracik 2-3 gunde nasil yapacaksam...

bana dua edin...

ayrica, nisana gelen yakin arkadaslara kucuk hediyeler filan verilir mi? var midir boyle bi jest?

hepinize tatli ruyalar!

ayy... hem cok sevincliyim!! hem cok stresliyim!!!

27.11.2010 cumartesi akşamı nişanım salonda oldu herşey muhteşemdi hiç yerime oturmadım hep oynadım hiç stres yapmadım tabi heyecan vardı okadarda olur allah herkese nasip etsin çook mutluyum

Nişan merasimini atlatanlar kervanına bende katıldım oleyyyyy
Bende hiç heyecanlanmadım ama çok fazla stres vardı salon dolmayacak diye ama doldu allaha şükür
sonrasında yemek falan çok iyi geçti umduğumdan da iyiydi (ilkim dediğin oldu)
Bikaç resim ekledim profilime bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
benim 25 aralıkta ama ne elbiseyi aldım nede yeri tuttum nasıl olacak bilmyiorum offfff .yer öenren varmı acaba 150 kişilik fln

çok sevindim güzel geçmesine
baktım resimlernize harikasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…