Nişan Kasımda nişanlanacaklar heycanımızı beraber paylaşalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bizim nişanımız 14.10.2010 yanı bugundu maalesef annemın dayısının oğlu bır kaza sonucu öldü o yuzden bir kac ay ertelendı ( havanın guneslı olması ıcın nasıl dua etmıstım oysa kısmet değilmiş....

başınız sağolsun canım çok üzüldüm gerçekten. benim de dündü nişanım bir gün önceden çok dua etmiştim ben de. sen üzülme geç olsun güç olmasın.

iklimcim 1 gün arayla nişanlanmıştık senle nasıl geçti neler yaptın kaç gündür aklımda buraya girip sormak ama çok yoğun çalışıyorum bi türlü giremedim

selam kızlar uzun zamandır görünemedim ben..akşam isteme oldu her şey çok güzeldi.cuma da nişan inş... yastığım hazır resmini çekince göstericem size.havlular hazır elbisem hazır..herşey güzel şimdilik..ufak ayrıntılara takılmıyorum sizde öyle yapın..boşverin gitsin

iklimcim 1 gün arayla nişanlanmıştık senle nasıl geçti neler yaptın kaç gündür aklımda buraya girip sormak ama çok yoğun çalışıyorum bi türlü giremedim

çok güzel geçti canım buraya da yazdım zaten baya rahatladım
herşey güzel gitti bi aksilik olmadı
nişan bohçamı aldım dünde onunkini götürdük
ve nişan olayını kapatmış bulunuyoruz
10 nisan a nikahı alcaz
şimdi de evdi eşyaydı uğraşıcaz bakalım

kızlarr kayınpederım 3 gunden beri yogunbakımda bugun odaya çıkarttılar ama yogun bakımdan çıkanları 2 gun müşade altında tutuyorlarmış bayram da resmı tatıl oldugu için hastane çıkışı bayramdan sonraya kalabılır 4 gün kaldı benım de nişanıma ama bugun bayramlaşmaya hastaneye gıdıcez orda konuşcak nişanı ertelesek mı ertelemesek mı dıye normalde bayramın 3. günü çıkması lazım =(

Son düzenleme:
slm kızlar nişanıma 7 gün var.salonda olucak.dans müziği ''çelik-dilberim''olucak
yalnız 2 tanede hareketli müzik olması gerekiyo bitanesi pasta kesimi için bitaneside kapıdan giriş için yardımcı olurmusunuz?

Son düzenleme:
ben de bugün nişanlanıyorumçok heycanlıyım. evde aile içinde olcak bizimki.saat 2de kuaföre gitcem. 5 te foto çekimi var ayyyy hayırlısıyla atlatsak

Hepiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar benim nişanım dündü yani 19 KASIM bizim için süper bir gündü inşallah sizinkilerde güzel geçer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…