- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Kuzu hiç takma kafana en doğru zamanda verecek rabbim bizler sebebini işliyoruz işte takdir Allah inAminn cnm benin bir oglum var rabbik benden once hic olmayanlar anasio etsin inşallah benim ikinci evliligin esim cok istiyo onun cocugu yok ve genç benden küçük cok istiyo hakki olarak benim iglumuda oz oglu gibi gorur ama nede olsa el iste
İnşallah guzel.haberlerle.yazismamizi nasip eder inşallahKuzu hiç takma kafana en doğru zamanda verecek rabbim bizler sebebini işliyoruz işte takdir Allah in
O zaman şansın yüksek olabilir tüpün açıldıysa inşallah tedaviye gerek kalmadan alırsın güzel haberi kuzucuk
İnsallaah canim benimmHer şeyin bir çaresi vardır canım en azından öğrenmiş oldun inşallah kısa sürede bi yol bulunur tek tüp de yetiyor gebe kalmaya çok ornek var
İnsallaaah canım benimmm inşallah o güzel haberi veririmO zaman şansın yüksek olabilir tüpün açıldıysa inşallah tedaviye gerek kalmadan alırsın güzel haberi kuzucuk
Hadi ilk güzel haber senden gelsin kuzum inşallah :) test yaptın mıBende bu ay çekildim
4 günüm var merakla heyecanla bekliyorum . Adet belirtileri de hamilelik belirtileri de yok. Rabbım yardımcımız olsn
Yok cnm yapmadım. Cesaretim yok sanirimHadi ilk güzel haber senden gelsin kuzum inşallah :) test yaptın mı
Sonuç hemen çıktı canım benim, doktor bir sorun olmadigini söyledi çıkarken de cd ve raporu aldimMerhaba arkadaşlar bu gün hsg çektirdim çok korkuyordum öyle kötü şeyler duydumki hsg hakkında rahimi ve tüpleri zarar görenimi dersiniz çığlık çığlığa bağıranımı dersiniz ki benden önceki kadının çığlıklarını bütün koridor dinledi ağlayarak ve titreyerek girdiğim hsgden gülerek çıktım hiç korkmayın sadece 10 saniyelik bir ağrıya dayanamayacaksanız zaten doğum yapmaya kalkmayın derim :) neyse işin sonunda filmim çekildi ama şimdi ne olacağı konusunda Bi fikrim yok tüplerin açıkmış Bi sorun yok dedi çeken kadın bundan sonraki süreç nedir acaba sonuç nezaman çıkar bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Kuzum enfeksiyon olabilir mi ilaç vermemiş miydi doktor benim bi şikayetim olmadı hsgden sonraki ikinci gün birlikte olduk bizKızlar bisey sormak istiyorum hsg sonrası ilişki sonrasında kasık ağrısı acaba normal mi
Teşekkür ederim cvp için benim görüntüler elimde çeken doktor bir sorun yok tüplerde dedi ama rapor 1haftayı bulur dediSonuç hemen çıktı canım benim, doktor bir sorun olmadigini söyledi çıkarken de cd ve raporu aldim
Çok şükür canım doktorun sorun olsa zaten söylerdi onlar çekerken izliyorlar zaten raporu çok takma kafana anlaşılmıyor tibbi terimler olduğu içinTeşekkür ederim cvp için benim görüntüler elimde çeken doktor bir sorun yok tüplerde dedi ama rapor 1haftayı bulur dedi
Anladım çok teşekkür ederim birde dün çektirmiş olmama rağmen ağrım var normalmidir acabaÇok şükür canım doktorun sorun olsa zaten söylerdi onlar çekerken izliyorlar zaten raporu çok takma kafana anlaşılmıyor tibbi terimler olduğu için
Bi kac gune geciyor benim agrimda kanamamda 5 gun surdu bende 23nde cektirdim bu ay korunup diger ay denicem birbirimize dua edelim gebe kalalim insallahAnladım çok teşekkür ederim birde dün çektirmiş olmama rağmen ağrım var normalmidir acaba
Normaldir kuzucum benim 2 gün lekelenmem sürmüştü sızı şeklinde ağrım da olmuştuAnladım çok teşekkür ederim birde dün çektirmiş olmama rağmen ağrım var normalmidir acaba
Bi kac gune geciyor benim agrimda kanamamda 5 gun surdu bende 23nde cektirdim bu ay korunup diger ay denicem birbirimize dua edelim gebe kalalim insallah
Valla içim rahatladı Allah rağzı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)Normaldir kuzucum benim 2 gün lekelenmem sürmüştü sızı şeklinde ağrım da olmuştu
AminValla içim rahatladı Allah rağzı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
Yok canim ya bi ilac vermedi bana ertesi gün ilişkiye girebilirsin dedi adet olursan gel dedi anlamadımKuzum enfeksiyon olabilir mi ilaç vermemiş miydi doktor benim bi şikayetim olmadı hsgden sonraki ikinci gün birlikte olduk biz