Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu hiç takma kafana en doğru zamanda verecek rabbim bizler sebebini işliyoruz işte takdir Allah in

Merhaba arkadaşlar bu gün hsg çektirdim çok korkuyordum öyle kötü şeyler duydumki hsg hakkında rahimi ve tüpleri zarar görenimi dersiniz çığlık çığlığa bağıranımı dersiniz ki benden önceki kadının çığlıklarını bütün koridor dinledi ağlayarak ve titreyerek girdiğim hsgden gülerek çıktım hiç korkmayın sadece 10 saniyelik bir ağrıya dayanamayacaksanız zaten doğum yapmaya kalkmayın derim :) neyse işin sonunda filmim çekildi ama şimdi ne olacağı konusunda Bi fikrim yok tüplerin açıkmış Bi sorun yok dedi çeken kadın bundan sonraki süreç nedir acaba sonuç nezaman çıkar bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Sonuç hemen çıktı canım benim, doktor bir sorun olmadigini söyledi çıkarken de cd ve raporu aldim

Teşekkür ederim cvp için benim görüntüler elimde çeken doktor bir sorun yok tüplerde dedi ama rapor 1haftayı bulur dedi
Çok şükür canım doktorun sorun olsa zaten söylerdi onlar çekerken izliyorlar zaten raporu çok takma kafana anlaşılmıyor tibbi terimler olduğu için

Bi kac gune geciyor benim agrimda kanamamda 5 gun surdu bende 23nde cektirdim bu ay korunup diger ay denicem birbirimize dua edelim gebe kalalim insallah
Normaldir kuzucum benim 2 gün lekelenmem sürmüştü sızı şeklinde ağrım da olmuştu
Valla içim rahatladı Allah rağzı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…