Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba tatlımcımlar biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın öpüyorum çok çok 😘😘🤗 kısaca serüvenimden bahsediyim bir buçuk yıllık evliyiz sadece ilk ay korunduk ve bebek istedik denemelere başladık fakat olmadı her ay hüsran tam 7-8 ay denedik bu şekilde olmayınca bir doktora gittik klomen ve folik asit verdi aslında beklersem olabileceğini daha erken olduğunu söyledi doktorum ama ben beklemek istemedim bu şekilde bir adım attık klomen+folidoce diye bir folik asit hiç beklemiyordum çünkü hep okuyordum herkese çatlama iğnesi vs verilmiş ama bende yok ümitsizdim yani ve süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim adete iki gün kala değerim 5.81 di sağlık ocağında baktırmıştım sonra kendi doktoruma gittim iki gün sonra 34 oldu doktorum iki gün sonra tekrar bakalım dedi ve asıl serüven o zaman başladı iki gün sonra en az 70 ve üzeri olması gereken değer 48 çıktı iki sonra tekrar bu kez 60larda muhtemelen dış gebelik dedi iki gün sonra tekrar derken bir kaç kez devam etti bu şekilde bir kez değerim düştü sonra tekrar arttı son adetime göre 8 haftalık olması gerekirken benim betam en fazla yüzde kaldı mtx iğne ile sonlandırmaya karar verdik deyse ilerlerse tüpümde alınabilirmis bu sırada kahve lekemde gelmeye başladı çamur gibi neyse gün belirledik değerim düşük olduğu için 10 mL lik iğne ile düşebilceğini söyledi doktorum çok sancılı geçti ama dediği gibi de oldu değerim bir hafta sonra sıfırlandı iki ay ara vermem gerektigini söyledi doktorum ara verdik 2 ayda kendiniz deneyin dedi olmadı yine gittik bu kez klomen+ovitrelle verdi folik asitede devam tabi ama yine hüsran geçen ay tekrar klomen+ovitrelle ile denedik ama yine olmadı ama yumurtaların çok güzel gelisiyor hiç bir sıkıntı yok görünürde 2-3 yumurtam oldu her seferinde güzel boyutlarda fakat olumsuz en sonki klomen+ovitrelle denememde de olmazsa hsg dedi doktorum aldı mı beni bir korku nedir bu hsg hep kötü şeyler okudum koydum kafaya olmazsa eğer anestezili olcam ben diye arada 50 TL gibi bir fark verdi 50 TL için acı cekmeye değmez dedim ve anestezili film çekildim bu geçtiğimiz çarşamba günü iki gün oldu yani bu sırada eşimde test verdi benim sonuçların temiz hiç bir sorun yok eşimde de öyle fakat kalitesi biraz düşük dedi vitamin vermiş üroloji doktoru alamadık pahalı bı ilacti bugün bir şekilde hallettik aldı eşim ilacı doktorum iki ay deneyin kendiniz dedi eşinin kalitesi bir düşük ama hiç bir sorun teşkil etmiyor bu şekilde bile olur deyince ben rahatladım ama neden olmuyor ? Şansımın yüksek olduğunu söyledi bu iki ayda eminim aranızda çektirenler vardır bu topikte birleşip birbirimize umut olalım canımlar hepimiz bir arayış içindeyiz güpgüzel haberlerle dolsun burası inşallah 🌼❤️ Bu arada hsg çektirip hamile kalanlarda bizimle paylaşırsa çok güzel olur biz bekleyenler için 🥰
2 bucuk yıllik evliyim.14 -15 aydir bizde istiyoruz ama olmadi. doktora gittim kac defa hersey cok saglikli eşimde bende.
Anestezili Hsg cektirdim en son eylul ayinda. 2 ay oldu hala olmadim . Doktor ikinizde sagliklisiniz yasiniz genc 6 7 ay daha deneyin dedi. Denemedeyiz bizde. Insallah isteyen herkese rabbim saglikli bebekler verir 🙏

Bide ben mfk yönteminin 3 4 3 bide 21.günu değerlendiriyorum bakalım dedim bi deniyim🤣🤣🤣🥰 insallaaah görürüz hep birlikte o cift çizgiyi 🙏 görünce naparim bilmiyorum bazen hayal ediyorum uçarım heralde 🤣
Kuzum ben bi dolu bi boş değerlendirdim bu ay 1 hafta falan kaldı bata bugün 21. Gündü onu da değerlendirdim bundan sonra 2 gün arayla ayı tamamlarım inşallah pozitifi görürüz❤️

Kuzum ben bi dolu bi boş değerlendirdim bu ay 1 hafta falan kaldı bata bugün 21. Gündü onu da değerlendirdim bundan sonra 2 gün arayla ayı tamamlarım inşallah pozitifi görürüz❤️
Ayyy insallah canım benimmm o güzel duyguyu Rabbim bizlerede nasip etsin en yakın arkadaşlarım hamile birinin yeni bebegi oldu o kadar güzel ki o heyecanları hep içimden geçiriyorum bi gün o heyecanı eşimde bende yaşarım insallah diye🙏🥰

Hsg den sonra istemsizce tüplerde açılınca sanki bu ay o güzel haberi alacak gibi hissediyorum doktorun kapısından bu sefer gülerek çıkmak istiyorum Allahin izniyle çünkü her defasında o kapıdan gözlerim dolu çıkıyorum umutsuz olmak istemiyorum diyolar işte düşünme hiç ama elimde değil ki anlamıyor kimse beni hayallerimi bilmiyor..

Hsg den sonra istemsizce tüplerde açılınca sanki bu ay o güzel haberi alacak gibi hissediyorum doktorun kapısından bu sefer gülerek çıkmak istiyorum Allahin izniyle çünkü her defasında o kapıdan gözlerim dolu çıkıyorum umutsuz olmak istemiyorum diyolar işte düşünme hiç ama elimde değil ki anlamıyor kimse beni hayallerimi bilmiyor..
Ah kuzum öyle iyi anlıyorum ki ben de her seferinde ayni seyi yaşıyorum bi de bu ara çok duygusalım her şeye ağlar oldum hep olumlu düşünmeye çalışıyorum bu ay olacak diyorum Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çok bekletmesin bizi 🙏

Ayyy insallah canım benimmm o güzel duyguyu Rabbim bizlerede nasip etsin en yakın arkadaşlarım hamile birinin yeni bebegi oldu o kadar güzel ki o heyecanları hep içimden geçiriyorum bi gün o heyecanı eşimde bende yaşarım insallah diye
Kuzum ben bi dolu bi boş değerlendirdim bu ay 1 hafta falan kaldı bata bugün 21. Gündü onu da değerlendirdim bundan sonra 2 gün arayla ayı tamamlarım inşallah pozitifi görürüz

Ah kuzum öyle iyi anlıyorum ki ben de her seferinde ayni seyi yaşıyorum bi de bu ara çok duygusalım her şeye ağlar oldum hep olumlu düşünmeye çalışıyorum bu ay olacak diyorum Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çok bekletmesin bizi 🙏
Aynı bendee kuzum çok duygusalım ya bazen dalıp gidiyorum bugün sabahtan beri midem bulanıyor ekşiyor acaba diyorum ama adetimr daha var kesin üşüttümm🤣🤣🥰

2 bucuk yıllik evliyim.14 -15 aydir bizde istiyoruz ama olmadi. doktora gittim kac defa hersey cok saglikli eşimde bende.
Anestezili Hsg cektirdim en son eylul ayinda. 2 ay oldu hala olmadim . Doktor ikinizde sagliklisiniz yasiniz genc 6 7 ay daha deneyin dedi. Denemedeyiz bizde. Insallah isteyen herkese rabbim saglikli bebekler verir 🙏
Amin canım inşallah

Hsg den sonraki umuda bende düştüm geçen hafta çektirdim açıkmış tüplerm 1.5 yıldır olmuyodu acaba dedim ufak yapışıklıklar vardıda açıldımı bu ay o güzel haberi alırmıyım diye erkenden başladım ümitlenmye allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepimizin yüzü güler umarım bana doktorum bugun için estrofem e başlatto sizler hsgden sonra bişi kullandınızmı

Hsg den sonraki umuda bende düştüm geçen hafta çektirdim açıkmış tüplerm 1.5 yıldır olmuyodu acaba dedim ufak yapışıklıklar vardıda açıldımı bu ay o güzel haberi alırmıyım diye erkenden başladım ümitlenmye allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepimizin yüzü güler umarım bana doktorum bugun için estrofem e başlatto sizler hsgden sonra bişi kullandınızmı
Kasimda bende cektirdim bana bisey vermedi aksine asilamaya gel dedi hemen ben 2 ay beklemek istedim bu ay korundum hsg cektirdigim icin ne olur ne olmaz diye estrofem ne ise yariyormus bende bu ay baslicam denemelere bakalim Bu arada dualarina Amin tez vakitte hepimiz gebe kalalim saglikli bi sekilde ve dogal yolla🤲

Amin canım inşallah rahim kalınlaştırıyomuş gebeliği kolaylaştıryomuş döllenme olursa turunması içinmiş ama Araştırmalarıma göre tüp bebek öncesi kullanılıyomuş genelde Doktorum böle bişeyden bahsetmedi adet olursan 2. Günğ gel dedi inşallah aşılamaya tüpe gerek kalmadan alırız bu ay güzel haberi doktorun dedimş korun diye bbana bişey demedi de

Aynı zamanda inofolic ve b12 kullanıyorum eşimde bi kaç vitamin içiyo bakalım hayırlısı
Doktorum korun demedi ben kendi kendime korundum korktum. Inofolic bende kullandim digerlerini kullan demedi ayrica korunda demedi bana sadece antibiyotik vermisti onu kullandiktan sonra korunma dedi. Banada 2.gunu gel asilama icin dedi ama ben biraz beklicem kendiliginden olur belki birde doktorumu degiscem hic memnun kalmadim. Insallah asilama ve tup bebege gerek kalmadan hamis kaliriz insallah dua edelim

İnşallah canım bu ay ümitliyim bellimi olur belki ufak yapışıklıklar vardır açılmıştır belkide meleğimiz bu ay gelcektir edelim kendime ederken hep sizlerede ediyorum özlellikle 2. Günü çağırma nedeni ne acaba Beni başka hangi tedavi bekliyo hiç konuşmadık doktorumla ben de yeni değiştirdim doktorumu memnunum dpktor çok önemli oturduğum ilçede en son gittiğim doktor psikolojimi bozdu 5 ay araştırdım ve bu doktorumu buldum rabbim herşey vesile ol derse olcak inşallah bu ay o aydır 🤲🏻

X