Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba igne ucreti ne kadardi ve nasil.uygulandigiyla.alakali bilgi verebilirmisniz benim de suna dis gebelik sanrim.beni neler bekliyor hic bilmiyorum 🥴
Canım inşallah iğneyle atlatmak nasip olur gerçekten çok zor bir durum geçmiş olsun öncellikle üzüldüm ben özelde oldum canım takipli hastasıyım doktorun sadece yatış ücreti verdim iğne de dahil mi bilmiyorum ama 160 TL gibi bir ücretti birde değere göre iğne dozu değişiyor benim 10 ml lik bir igneydi 5 ml 5 ml olmak üzere iki kalçadan vuruldu tek kalçaya ağır gelebilir diye lekem vs vardı zaten ama iğne den 10 dk sonra hemen ağrılarım ve kanamam başladı onun içinde serum taktılar zaten. Ama yinede çok ağrılı geçmişti gözünü korkutmak istemem ama birde çok midem bulanmisti tuzlu krakerle bastırmıştım yanına al mutlaka birde fitil falan oluyor orda hemşire kendisi yerleştiriyor vajene yarım gün yattıktan sonra çıkışım yapıldı ağrı kesici vermişti onu içmiştim ağrılardan dolayı 1 haftada değerim sıfırlandı benim sadece iğneyle atlattım şükür değerin şuan kaç canım teşhis nasıl kondu sana inşallah kolaylıkla atlatırsın

Kızlar sonuçlarım tertemiz çıktı çok şükür hic bir tıkanıklık şekilsel bir bozukluk yokmuş 2 ay sizi başbaşa bırakıyorum dedi doktor inşallah müjdeyi alırız yakin zamanda anestezili büyük rahatlıkmis tek sıkıntı uzun sure ac susuz kalmak bir de lekeleme var bende umarım o da geçer yarına kadar çalışmalara başlarız ❤️
Ah kuzu çok sevindim senin adına yeni gördüm mesajını durumumuz şuan aynı inşallah güzel sonuçlarla geliriz ya 🌼🤲

Merhaba tatlımcımlar biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın öpüyorum çok çok 😘😘🤗 kısaca serüvenimden bahsediyim bir buçuk yıllık evliyiz sadece ilk ay korunduk ve bebek istedik denemelere başladık fakat olmadı her ay hüsran tam 7-8 ay denedik bu şekilde olmayınca bir doktora gittik klomen ve folik asit verdi aslında beklersem olabileceğini daha erken olduğunu söyledi doktorum ama ben beklemek istemedim bu şekilde bir adım attık klomen+folidoce diye bir folik asit hiç beklemiyordum çünkü hep okuyordum herkese çatlama iğnesi vs verilmiş ama bende yok ümitsizdim yani ve süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim adete iki gün kala değerim 5.81 di sağlık ocağında baktırmıştım sonra kendi doktoruma gittim iki gün sonra 34 oldu doktorum iki gün sonra tekrar bakalım dedi ve asıl serüven o zaman başladı iki gün sonra en az 70 ve üzeri olması gereken değer 48 çıktı iki sonra tekrar bu kez 60larda muhtemelen dış gebelik dedi iki gün sonra tekrar derken bir kaç kez devam etti bu şekilde bir kez değerim düştü sonra tekrar arttı son adetime göre 8 haftalık olması gerekirken benim betam en fazla yüzde kaldı mtx iğne ile sonlandırmaya karar verdik deyse ilerlerse tüpümde alınabilirmis bu sırada kahve lekemde gelmeye başladı çamur gibi neyse gün belirledik değerim düşük olduğu için 10 mL lik iğne ile düşebilceğini söyledi doktorum çok sancılı geçti ama dediği gibi de oldu değerim bir hafta sonra sıfırlandı iki ay ara vermem gerektigini söyledi doktorum ara verdik 2 ayda kendiniz deneyin dedi olmadı yine gittik bu kez klomen+ovitrelle verdi folik asitede devam tabi ama yine hüsran geçen ay tekrar klomen+ovitrelle ile denedik ama yine olmadı ama yumurtaların çok güzel gelisiyor hiç bir sıkıntı yok görünürde 2-3 yumurtam oldu her seferinde güzel boyutlarda fakat olumsuz en sonki klomen+ovitrelle denememde de olmazsa hsg dedi doktorum aldı mı beni bir korku nedir bu hsg hep kötü şeyler okudum koydum kafaya olmazsa eğer anestezili olcam ben diye arada 50 TL gibi bir fark verdi 50 TL için acı cekmeye değmez dedim ve anestezili film çekildim bu geçtiğimiz çarşamba günü iki gün oldu yani bu sırada eşimde test verdi benim sonuçların temiz hiç bir sorun yok eşimde de öyle fakat kalitesi biraz düşük dedi vitamin vermiş üroloji doktoru alamadık pahalı bı ilacti bugün bir şekilde hallettik aldı eşim ilacı doktorum iki ay deneyin kendiniz dedi eşinin kalitesi bir düşük ama hiç bir sorun teşkil etmiyor bu şekilde bile olur deyince ben rahatladım ama neden olmuyor ? Şansımın yüksek olduğunu söyledi bu iki ayda eminim aranızda çektirenler vardır bu topikte birleşip birbirimize umut olalım canımlar hepimiz bir arayış içindeyiz güpgüzel haberlerle dolsun burası inşallah 🌼❤️ Bu arada hsg çektirip hamile kalanlarda bizimle paylaşırsa çok güzel olur biz bekleyenler için 🥰
bende ekim başında anestezili çektirdim. bu 2. ay denememiz. bakalım kısmet ne zaman .

Evet canım doktor da söyledi sans yüksek oluyor diye gel gör ki lekeleme bitmedi korkuyorum ilişkiye girmeye, hastanede ilgilenen hemşireler de bi dahakine doğumda görüşürüz falan dediler nasıl sevindim 😂 sende kanama oldu mu sonrasında dun kanamam bugün kahve lekeleme var bende
bende oldu canım 3 gün.

Canım inşallah iğneyle atlatmak nasip olur gerçekten çok zor bir durum geçmiş olsun öncellikle üzüldüm ben özelde oldum canım takipli hastasıyım doktorun sadece yatış ücreti verdim iğne de dahil mi bilmiyorum ama 160 TL gibi bir ücretti birde değere göre iğne dozu değişiyor benim 10 ml lik bir igneydi 5 ml 5 ml olmak üzere iki kalçadan vuruldu tek kalçaya ağır gelebilir diye lekem vs vardı zaten ama iğne den 10 dk sonra hemen ağrılarım ve kanamam başladı onun içinde serum taktılar zaten. Ama yinede çok ağrılı geçmişti gözünü korkutmak istemem ama birde çok midem bulanmisti tuzlu krakerle bastırmıştım yanına al mutlaka birde fitil falan oluyor orda hemşire kendisi yerleştiriyor vajene yarım gün yattıktan sonra çıkışım yapıldı ağrı kesici vermişti onu içmiştim ağrılardan dolayı 1 haftada değerim sıfırlandı benim sadece iğneyle atlattım şükür değerin şuan kaç canım teşhis nasıl kondu sana inşallah kolaylıkla atlatırsın
Cok teşekkür ederim cnm bilgilerin icin inşallah birdaha yasamayiz bakalim insallah dis gebelik degildir bugun ya kimyasal yada dis gebelik dedi doktor bas
Valla bana henuz dis veya kimyasal veya düşük teshisi konmado beta hcg ile takipteler suanda gun asiri kan ver dedilee yarindan ayin 1 inenkadar vereceğim duserse normalmkimyasal gebekim dedi eyeeki kan degeri dusmesse dis gebelik olabilir dedi en son 210 cikti zaten binlere hic cikmadi bu arada hafif kahverengi lekeler var ve bugun hiv agrimmolamdi aradamlekeler geliyo ama kan degil yogun kahve rengi

Baya açmak için uğraşmış doktor bey önce hepsi kapalıymış sonra ilaç sol tüpü açmış sağ hafif açılmış o da kistten dolayı dedi diğer ay adet olmazsan tedaviye başlarız dedi
Her şeyin bir çaresi vardır canım en azından öğrenmiş oldun inşallah kısa sürede bi yol bulunur tek tüp de yetiyor gebe kalmaya çok ornek var

Ah kuzu çok sevindim senin adına yeni gördüm mesajını durumumuz şuan aynı inşallah güzel sonuçlarla geliriz ya 🌼🤲

bende ekim başında anestezili çektirdim. bu 2. ay denememiz. bakalım kısmet ne zaman .
Merhaba 🤗hsg den sonra hamile kaldım ama ayni zamanda covit oldum ve cok agir gecirdigimden bebek olusmadi gebelim.kimyasal di 3 ay sonra yine kaldim fakat oda 7 haftalikti kalo atisi duyulanadi bebek daow sendromu mus 3 ay sonea yine kaldim yani reglinen3 gun kala ogrendim deger dusuj seyrediyor dedi dis veya kimyasal olabilir dedi suan bu durumdayim bende camurmsu lekelejmelee sol kasgimda.asiri agrilarim oluyo ara ara inşallah dis gebelik degildir🙏

Merhaba 🤗hsg den sonra hamile kaldım ama ayni zamanda covit oldum ve cok agir gecirdigimden bebek olusmadi gebelim.kimyasal di 3 ay sonra yine kaldim fakat oda 7 haftalikti kalo atisi duyulanadi bebek daow sendromu mus 3 ay sonea yine kaldim yani reglinen3 gun kala ogrendim deger dusuj seyrediyor dedi dis veya kimyasal olabilir dedi suan bu durumdayim bende camurmsu lekelejmelee sol kasgimda.asiri agrilarim oluyo ara ara inşallah dis gebelik degildir🙏
Sende çok şey yaşamışsın canım. İnşallah bu sefer ibebeğin seninledir

Baya açmak için uğraşmış doktor bey önce hepsi kapalıymış sonra ilaç sol tüpü açmış sağ hafif açılmış o da kistten dolayı dedi diğer ay adet olmazsan tedaviye başlarız dedi
O zaman şansın yüksek olabilir tüpün açıldıysa inşallah tedaviye gerek kalmadan alırsın güzel haberi kuzucuk 🤲🤭

Cok teşekkür ederim cnm bilgilerin icin inşallah birdaha yasamayiz bakalim insallah dis gebelik degildir bugun ya kimyasal yada dis gebelik dedi doktor bas

Valla bana henuz dis veya kimyasal veya düşük teshisi konmado beta hcg ile takipteler suanda gun asiri kan ver dedilee yarindan ayin 1 inenkadar vereceğim duserse normalmkimyasal gebekim dedi eyeeki kan degeri dusmesse dis gebelik olabilir dedi en son 210 cikti zaten binlere hic cikmadi bu arada hafif kahverengi lekeler var ve bugun hiv agrimmolamdi aradamlekeler geliyo ama kan degil yogun kahve rengi
Benimde en fazla yüzlere çıkmıştı az az artıp bı kez düşüp sonra aynı kalıp tekrar çok az artmıştı o şekilde teşhis kondu bana rabbim kolaylikla atlatmayı nasip etsin inşallah canım benimde vardı kahve lekem ama yoğun değildi iğneden sonra yoğunlaştı

Allah im hiç bir kadını evlat sahibi olmak için dua ederken sağlıksız olan bir gebelikte inşallah en sağlıklı şekilde atlatırım diye dua etmek zorunda bırakmasın gerçekten bir kadın için en zor anlardan biri bende yaşadım bir çok kadında yaşıyor yasatmasin rabbim kimseye

Benimde en fazla yüzlere çıkmıştı az az artıp bı kez düşüp sonra aynı kalıp tekrar çok az artmıştı o şekilde teşhis kondu bana rabbim kolaylikla atlatmayı nasip etsin inşallah canım benimde vardı kahve lekem ama yoğun değildi iğneden sonra yoğunlaştı
Buğu sabah test verdim 96 ya dusmus ama kanama yok sadeve lekelenme kahverengi ilginc bundann onceki dusuklerimde hep kanmam olmustu regli gibi hatta daha yogun simdi oda yok ama.dusuk🤔

Allah im hiç bir kadını evlat sahibi olmak için dua ederken sağlıksız olan bir gebelikte inşallah en sağlıklı şekilde atlatırım diye dua etmek zorunda bırakmasın gerçekten bir kadın için en zor anlardan biri bende yaşadım bir çok kadında yaşıyor yasatmasin rabbim kimseye
Aminn cnm benin bir oglum var rabbim benden once hic olmayanlar nasip etsin inşallah🙏 benim ikinci evliligim esim cok istiyo onun cocugu yok ve genç benden küçük cok istiyo hakki olarak benim oglumuda oz oglu gibi gorur ama nede olsa el iste

X