- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Canım inşallah iğneyle atlatmak nasip olur gerçekten çok zor bir durum geçmiş olsun öncellikle üzüldüm ben özelde oldum canım takipli hastasıyım doktorun sadece yatış ücreti verdim iğne de dahil mi bilmiyorum ama 160 TL gibi bir ücretti birde değere göre iğne dozu değişiyor benim 10 ml lik bir igneydi 5 ml 5 ml olmak üzere iki kalçadan vuruldu tek kalçaya ağır gelebilir diye lekem vs vardı zaten ama iğne den 10 dk sonra hemen ağrılarım ve kanamam başladı onun içinde serum taktılar zaten. Ama yinede çok ağrılı geçmişti gözünü korkutmak istemem ama birde çok midem bulanmisti tuzlu krakerle bastırmıştım yanına al mutlaka birde fitil falan oluyor orda hemşire kendisi yerleştiriyor vajene yarım gün yattıktan sonra çıkışım yapıldı ağrı kesici vermişti onu içmiştim ağrılardan dolayı 1 haftada değerim sıfırlandı benim sadece iğneyle atlattım şükür değerin şuan kaç canım teşhis nasıl kondu sana inşallah kolaylıkla atlatırsınMerhaba igne ucreti ne kadardi ve nasil.uygulandigiyla.alakali bilgi verebilirmisniz benim de suna dis gebelik sanrim.beni neler bekliyor hic bilmiyorum