Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım üzülme, en azından tespit edildi inş iyileşeceksin kurtulacaksın.
Uzulmuyorum canim. İlk doktor soylediginde cok korktum aslinda istmoseli de bilmedigim icin endiselenmistim. Ama iki doktor da ayni sonuca vardi. Simdi devlet hastanesinde bir doktora daha gidecegim o da ayni seyi soylerse yapacak tek sey ameliyat olmak galiba. Tesekkur ederim umarim daha iyi seyler ur hepimiz icin de 🙏

Ben hemen o ay gebe kaldım canım, 8 aralıktan çekildim 25 aralıkta hamile olduğumu öğrendim. Ama 2 gün önce bebeğim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım 😕

Canım çok üzüldüüümm nasılsın
Selam canım, hamd olsun daha iyiyim. Sevincimiz kuracağımız da kaldı 🙂
Rabbim hayırlısını versin o yüzden hiç üzülme verdiğinde de vermediğinde de hayır vardır muhakkak.

Sen nasılsın varmı gelişme

Olsun canım üzülme, en azından tespit edildi inş iyileşeceksin kurtulacaksın.
DoKtora gittim ve bana ameliyat olma dedi. İstmoselin buyuk degil ve gerek yok dedi. Artik akisina biraktim. Asilama falan denesek dedik ama ogretmenim ve surekli izin almam cok zor oluyor. Tatile kadar birsey olmazsa tekrar doktora gidip asilama yaptiracagim insallah.

DoKtora gittim ve bana ameliyat olma dedi. İstmoselin buyuk degil ve gerek yok dedi. Artik akisina biraktim. Asilama falan denesek dedik ama ogretmenim ve surekli izin almam cok zor oluyor. Tatile kadar birsey olmazsa tekrar doktora gidip asilama yaptiracagim insallah.
Merhabalar meslektaşım,
Inş hiç onlara gerek kalmadan mutlu haberini verirsin bize🤲🌼

Selam canım, hamd olsun daha iyiyim. Sevincimiz kuracağımız da kaldı 🙂
Rabbim hayırlısını versin o yüzden hiç üzülme verdiğinde de vermediğinde de hayır vardır muhakkak.

Sen nasılsın varmı gelişme
Bu ay çip aşılama yapıcaz inşallah olur rabbim bian önce versin sağlıkla meleklerimizi çok yıpratıcı bi süreç çook

X