- 23 Ekim 2018
- 152
- 101
- 18
Ekledm cnm hakkında hyrlısı olsun inş
Ekldm cnm . Hakkında hyrlısı olsn22 kasım BAT, inşallah olmam tabii
Canm sen gebelik öncesi bişeyler yaotın mı kür vb. Bir de gebelik belirtin oldu mu ,Silikleşincede gün aşırı birkaç kez devam edin ama hergüne gerek yok. Biz en koyu günden sonra gün aşırı iki kere daha yapıp sonrasında bayramdı nasipse olur inşallah
Amin canım imşallahEkledm cnm hakkında hyrlısı olsun inş
Yok canım malesef. Keşke gidebilsem. Nasibimizde varsa olur artık napalim.ben hiç kullanmadim bi de anlayamıyorum zatensilik mi ne zaman koyu. az önce bi arkadaş izah etmiş ordan yakaladım. hakkında hayırlısı. eşinle gitme şansın yok mu?
Ben biraz aceleciyim böyle istediğim anda olsun istiyorum. Vakti saati var demek ki . İnşallah tutar. Çok deneme şansım olmayacak amaAynı gün pik görmüşüz canım İnşaAllah bu ay tutar .
Aminnnn İnşaAllah tutsunlar da sağlıkla gelsinlerBen biraz aceleciyim böyle istediğim anda olsun istiyorum. Vakti saati var demek ki . İnşallah tutar. Çok deneme şansım olmayacak ama
Deneyip deneyip olmayınca hormonlarıma baktırdım prolaktinim ve troidim sıkıntılı çıktı. Troid için ilaç kullandım prolaktin içinse hayıt otlu karışım çayı yaptım normale dönmüş o ay kaldım canım. Belirti olarak işte yumurtlamadan sonraki hafta çok uyuyordum göğüslerim acıyordu akıntı vardı sonra adete 7 gün kala birden hepsi kesildi ümidi kesmiştim ama olmuş belirti yaşamadım yaniCanm sen gebelik öncesi bişeyler yaotın mı kür vb. Bir de gebelik belirtin oldu mu ,
Yeterli aslında sonrasında zaten bir daha yumurtlayan biri değilseniz gerekte yok ilişkiye. Önemli olan adetten sonra ile ovulasyon arasında yapmak sonrası anlamlı değil üzülmeyin. Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahHamilesiniz sanırım hayırlı olsun :)
Benim bir tek bu akşam deneme şansım var. Sonrasında eşim yok pazar gününe kadar. Napalim kısmet böyleymiş. Yani gün aşırı da deneyemicez
Gün aşırı yapın diyorlar ama insanın öyle bir anı geliyor ki görev gibi olduğu için pek hoş olmuyor sanki öyle de :)Aminnnn İnşaAllah tutsunlar da sağlıkla gelsinlerTabi zamanları da var. Ben de bu günleri de değerlendirsem mi bilemedim zaten her gün de iyi değil diyorlar
İnşallah kismetimizde varsa bu ay bebiş sahibi olmak olur :)Yeterli aslında sonrasında zaten bir daha yumurtlayan biri değilseniz gerekte yok ilişkiye. Önemli olan adetten sonra ile ovulasyon arasında yapmak sonrası anlamlı değil üzülmeyin. Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah
Canım vakit bulursan cuma günü sela ile ezan arası meryem suresini oku. İnşallah olurİnşallah kismetimizde varsa bu ay bebiş sahibi olmak olur :)
Vala bende salacam bu ay ne zmn olursa o zmn olacak iliski su gun illa olsun bu gun illa olsun diye cabalamiycam bklm nasip ...Herkese merhabalar. nasıl gidiyor hanımlar? güzel haberleriniz var mi? ben doğal akıştayım bu ay. hepinize güzellikler dilerim.
du daha çıkmadı ekim :)Vala bende salacam bu ay ne zmn olursa o zmn olacak iliski su gun illa olsun bu gun illa olsun diye cabalamiycam bklm nasip ...
Hahahhahben zaten hala ekimde kalmış gibiyim umudumu kesemedim bu aydan
Adet oldum ya ondan diorum cnm ama ben hala şüpheliyim nedense sol kasığımd gene hafif agrim var belim felaket ağrıyordu daha çıkmadı ekim :)
ilaçlardan oluyor bence ağrılar. belim kopacak gibi oluyor bazen. ne zaman oldu reglAdet oldum ya ondan diorum cnm ama ben hala şüpheliyim nedense sol kasığımd gene hafif agrim var belim felaket ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?