hadi insallah isteyen herkese versin yarabbim benim icim umut dolu sizinkide oyle olsunHadi bakalım inşallah işe yarar canım. Bende yarın sabah başlıyorum.
Aynen öyle canım umut her zaman var bende de :)Hadi insall
hadi insallah isteyen herkese versin yarabbim benim icim umut dolu sizinkide oyle olsun
başladımda oluruna bıraktım artık olmaz artık sadece şifa niyetine içicem bana uğramaz artık o bebekHadi bakalım inşallah işe yarar canım. Bende yarın sabah başlıyorum.
O nasıl laf canım tabiki de uğrar. Olucak bebeğin pes etmek yok. Ümdini kaybetme sakın. Hem sen demiyor muydun mucizeler bile olmuş diye. Allah im sana da verir insallah tez zamanda moralini bozma.başladımda oluruna bıraktım artık olmaz artık sadece şifa niyetine içicem bana uğramaz artık o bebek
ölede artık oluruna bıraktım ..O nasıl laf canım tabiki de uğrar. Olucak bebeğin pes etmek yok. Ümdini kaybetme sakın. Hem sen demiyor muydun mucizeler bile olmuş diye. Allah im sana da verir insallah tez zamanda moralini bozma.
sanada cnm keyifler aynı oluruna bıraktım artık sen nasılsın?Güzel ve mutlu hafta sonları canlar gorusmiyeli keşifler iyidir insalh.
öle umudum ypk aralıktanda öle saf gibi beklicem artık 22kasımıBende bildiğin gibi kuzum adetim geçti gelsin diye bekliyorum gelen giden yok
çalışıorum ama artık kafaya takmadan bide soğan kürüne başladım ama şifa niyetine .. artık öle kafama takmamaya çalışıorummCanım bu ay çalış ki aralıkta umudumuz olsun bende en son 31 ekimde kan verdim negatif çıkınca umudumu bıraktım dedim kasımda çalışmalara devam ama adet gelmiyor dahada sınır oluyorum
öle diolar oyüzden oluruna bıraktm artıkTabiki takma tatlım zaten yoğunistek ve umudun tyüklendiğinde güzel şeyler kapini çalıyor hiç ummadigin anda
slm cnm bende folik aside başladımKızlar nasılsınız. Başladım bende soğan kürüne bugün 3. Gün sonuç iyi olur inşallah.
ay hadi inşallahh canımmm yaaa sizlerin haberinizi alınca bende mutlu oluorumBayanlar buntopigi umudum olmadığı için ben acmistim kandada idrar testinde de negatif çıkınca tabi bu sonuçlar 10 gün öncesinde bugün test yaptım pozitif çıktı benim için dua edin insalh doğrudur ve doğruysa melegim bana tutunsun ilk kaybim olunca korkmuyorum değilim testi sizinle paylaşıyorum Rabbimdileyen isteyen herkese nasip etsin dualrimdasiniz
neye ikna ediceksin kuzum hoş geldin bu aradaAralıkta bende hamile olmak istiyorum arkadaşlar yeni uyeyim sizden rica ediyorum bana akil verin eşimi ikna edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?