Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm. Göğüs aram çok kusura bakmayin iy miy demeyin kızarıyor kasiniyorda arasını sürekli siliyorum bu sicaklarda hem sabah hem aksam yatmadan banyo yapiyorum yine oluyo yine oluyo dun cildiyecgiye gittim ne yapmami bekliyorsun hamilesin dedi zaten gecmis gibi dedi dokunma kaşima pek ve sürekli kuru tut dedi. Ne zamana geçer sizce!?
Bende de var arada bir kaşınıyor. Bunun için doktora gitmeye gerek görmedim. Bildiğin isilik görüntüsü. İlk başta dirseğimin iç tarafında çıktı sonra göğüs aramda. Ne kadar duş aldığın yıkadığın farketmiyor kendi kendine geçiyor.
Sıcaklarda hele de hamileysen çok normal. Zaten hamilelikte ciltte döküntüler olabilir bir de sıcaksa kesin olur. İyileşiyorsa sorun etme. Kaşındıkça duru suyla sil ve kurula.
Bende de var arada bir kaşınıyor. Bunun için doktora gitmeye gerek görmedim. Bildiğin isilik görüntüsü. İlk başta dirseğimin iç tarafında çıktı sonra göğüs aramda. Ne kadar duş aldığın yıkadığın farketmiyor kendi kendine geçiyor.
Sıcaklarda hele de hamileysen çok normal. Zaten hamilelikte ciltte döküntüler olabilir bir de sıcaksa kesin olur. İyileşiyorsa sorun etme. Kaşındıkça duru suyla sil ve kurula.
Geçmiş olsun, sürekli suyla yıkar kuru tutar ve kaşımazsanız çabuk iyileşir, gebelikte üstelik yaz gebeliklerinde pişik oluyor maalesef.
Göğüs altları tene değdiğinden kaşıntı hissi artabilir, mümkünse pişik kremi sürdükten sonra pamuklu bez koyun aralarına ve sık sık yıkayıp kremlemiş bezleri değiştirin.