- 17 Mart 2008
- 12.985
- 46
- 46
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.501
ya belkı üstüne görüyürumdur cunku tamamen hamılelık belırtılerım var gögüslerimin ucu koyulastı gobegımde kahve rangı bır cızgı olustu ve mıdem bulanıyor
ya belkı üstüne görüyürumdur cunku tamamen hamılelık belırtılerım var gögüslerimin ucu koyulastı gobegımde kahve rangı bır cızgı olustu ve mıdem bulanıyor
sudenazcık bu kadar çalışmaya 9 haziranda bi kutlama yaparız artık :) inşAllah
sudenazcım beni mayıstan sil istersen gerçi bi anlam vermedim ama:uhm:2,3 günden beridir kahverengi açık kırmızı akıntım var her zamanki gibi olmadım bu günde hiç bişey yok benim umudumda yok zaten o yüzden söktürmesi için civan perçemi kapsülü içicem senağlamaumudum haziran artık 27 hazirana eklermisin arada ümitsizliğe düştüğüm zamanlar oluyo burayı okuyunca kendime geliyorum iyikii varsınız:enbuyukkk:
sudem bacımmm naber nasıl gidio bakiiim?
günaydınn sudecimm maşşallah iyi çalışıyosun inşallah tutar canım... bişe sorucam ya maydonoz suyunu deneyen varmı aranızda
keşke bende hemen yumurtlama günüme gelsem valla bu süreçte çok sıkıcıymış yumurtladıktan sonra beklemekde bi dert
OOOOOOOOO :1shok: :1shok:
NİCKİNİZİ GÖREN CENNETLİKKKKKK!!!!!!
BEN AYNI ŞEKERİM BİLDİĞİN GİBİ..BİN TÜRLÜ YÖNTEMLERLE HER AY OLDUĞU GİBİ HAZİRANDA HAMİŞ KALMAK İÇİN ÇIRPINIYORUM...DÜNDE YUMURTLADIM ZATEN..İNŞALLAH TUTARRRR...
ASIL SENİ SORMALI...SEN NELER YAPTIN BAKALIM????