• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasım gelinlerii gelin konuşalım.

Merhaba kızlar benimde beyaz eşyalarım mobilyalarım perdelerim yani çeyizim ve halılar dışında her şey tamam. Bu pazar yani ayın 21 de çeyizim gidecek gelinlik dikiliyor sanırım yetişir eteği kaldı sadece 2 parça gelinliğim. Düğüne çok az kaldı 18 gün bu siteye katıldığımda daha 6 ay vardı ne çabuk akmış gitmiş zaman.....

yetişir canım inş. mobilyalarda falan sorun çıkmaz genlede hep aksilik oluyor ya eksik geliyor ya da istediğin gibi olmuyor çok şükür ben onları yaşamadım ama çevremde arkadaşlarım hep yaşadı umarım sende de sorun olmaz yoksa çok stres yaparsın ben o yüzden erkenden düzdüm herşeyi son haftalara bırakmak istemedim
zaman çabuk geçiyor bende 11 ay var daha düğüne diyordum şimdi 1 ay kaldı son 1 ayda sıkıntısız geçer inş.

kızlar bende kasım geliniyim 4.de :16: hep yaz gelini olmayı hayal etmiştim ama kısmetimiz böyleymiş hazırlıklarımız baya tamam bugun yatakodamız kurulcaktı olmadı o kurulunca tekrar bi sil süpür temizlikle evi tamamen yerleştircez inşallah git gel ben mutfagımı yerleştirdim zaten bi kaç parça kaldı sadece :16: herkese kolay gelsin mutluluklar

yetişir canım inş. mobilyalarda falan sorun çıkmaz genlede hep aksilik oluyor ya eksik geliyor ya da istediğin gibi olmuyor çok şükür ben onları yaşamadım ama çevremde arkadaşlarım hep yaşadı umarım sende de sorun olmaz yoksa çok stres yaparsın ben o yüzden erkenden düzdüm herşeyi son haftalara bırakmak istemedim
zaman çabuk geçiyor bende 11 ay var daha düğüne diyordum şimdi 1 ay kaldı son 1 ayda sıkıntısız geçer inş.

İnşallah canım yetişir. İnşallah son günleri sıkıntısız atlarız hepimizde 1 ay dediğin ne ki artık göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor :))

bugün evimi temizledik yarın perdeler perşembe beyaz eşya ve mobilyalar gelcek inşallah:emir_bebek:

merhaba kızlar :3:

ben 2013 gelin adayıydım, ama işler değişti ve 2012 aralık gelini olacağım, sanki....

ne yaptınız ne yapıyoruz?, neler yapmalıyım?

:53::52:

Kızlar yarın çeyizim gidiyor bir oda dolusu eşya ev öyle bir hal aldı ki heryer her yerde az kaldı ama 13 gün sonra her şey düzene girecek :16:

18 kasımm:) bende dua ediyorum inşallah hava iyi olurda misafirler arkamızdan küfür etmez:9:

bugün düğünümüzün olacağı salona gittik 35 gün sonra biz orda olcaz çok heycanlandım gelinle damada baktıkça:16:

Yarın gidecek olan çeyizlerim kızlar.... $IMAG0511.jpg $IMAG0513.jpg

kızlar düğün alışverişine çıktınız mı yada çıkacak mısınız. ben sadece söz kesilmeden önce çıktım bide bayrama:( sizin de böyle mi yaniii???

gönlüm kasımda isterdi ama inşallah aralıkta bizimki de..... insanlar bu kasım aralıkta düğün mü yapılır diye dursun ben kış ayının çiftleri daha çok kenetlediğine inanıyorum :D yazın rehaveti terinden uzak.. kışın yorgana gömülmenin güzelliği:) hayırlısıyla inşallah:)...

gönlüm kasımda isterdi ama inşallah aralıkta bizimki de..... insanlar bu kasım aralıkta düğün mü yapılır diye dursun ben kış ayının çiftleri daha çok kenetlediğine inanıyorum :D yazın rehaveti terinden uzak.. kışın yorgana gömülmenin güzelliği:) hayırlısıyla inşallah:)...

ne güzel bense doğalgaz masrafını düşünüyorum :9::9:
mecbur kenetlenecez sanırım :9::9:

benimde 1 kasım nikah,4 kasım düğünüm olacak kızlar..herşeyim hazır evimi yerleştirdim geçen hafta..güzel bir mutluluk şimdide düğünümü bekliyorum..Allah hiçbirimizi utandırmasın inşaallah..

inşallah.. allah pişman ettirmesin.. hayırlı huzurlu sağlıklı bir evlilik nasip etsin... eşlerimiz bizi deli gibi sevsin kıskansın sadık olsunlar bizi hiç üzmesinler kraliçeler gibi davransınlar:):) ... hayırsız olan uzak olsun...

Kizlar 4 kasimda evleniyoruz ben hep bu sene istedim evlenmeyi nisanlim seneye olursa daha rahat olur dedi ama bazi planlar yolunda gitti ve nerdeyse 1er ay arayla soz nisan ve nikahimiz pespese oluyor evimizi yerlestirdik ettik baya eksigimiz var ama zaman icerisinde hallolur hepsi simdilik yatakodamiz ve salona koltuklarimiz masa sandalyemiz tamam zaten gerisi teferruat simdi ilk etapta cok sıkısmamak icin geri kalani almadik artik yavas yavas bakcaz duruma =) dusununce bayramdan sonra 1hafta kaliyor saka gibi nerdeyse geldi catti gercekten cok enteresan bi duygu =) herkese saglik mutluluklar insallah

balayı için düşündüğünüz yer varmı kızlar:44:

ananmmmmm :1: gelmiş bebeğim senin düğünün...mutluluklar canım:1:...ben balayı istiyorum ama benimki istemiyo :14: bakalım son an süprizi yaparmı bana

Back