Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün perdelerim takılıyor son 50 gün kaldı inşallah herşey yetişir. Az önce okudum biz daha nikah işlemlerine başlamadık daha erken mi ya da geç mi kaldım?
Kızlar bugün perdelerim takılıyor son 50 gün kaldı inşallah herşey yetişir. Az önce okudum biz daha nikah işlemlerine başlamadık daha erken mi ya da geç mi kaldım?
Canım 3 Kasımda düğünüm nikah düğün bir arada olacak inşallah.. ben yarın belediyeye bir uğrayayım en azından bu işlemde aradan çıksın.
Perdelerim takıldı bugün beyaz eşyalarımı isticem gelsinler ay sonunda da mobilyalarım gelicek en son çeyizlerim Allaha şükür herşey yolunda gidiyor.
benim de 3 kasımda düğünüm ve benim kide nikah düğün bir arada olacak inşallah :) mutluluklar diliyorum sanada bir ömür ve tüm evlenecek olan çiftlere.her şeyimi hallettim kınalığım gelinliğim hazır birtek kuaförlerle gidip konuşulacak. ev açma gibi de bir sıkıntımız olmadığı için artık sadece gün sayıyoruz geçici bir süre başka bir ilde ikamet edileceği için nişanlımın patronları bize eşyalı ev açacaklar sanırım bu düğün işlerinin en zor kısmıda ev açmak olsa gerek ben bu sıkıntıyı sıkıştırmadan yavaş yavaş yaparak atlatacağım için çok mutluyummm
Tşk ederim canım mutlulukların en güzelleri bizlerin olsun inşallah... Çok sevindim canım senin adına ev açma işleri çok yorucu sen zamanla halledeceksin rahat rahat.İnşallah sorunsuz bir şekilde düğünlerimizi de yaparız :)))
kına gecesi yapıcaz kapalı bir mekan tuttuk
sonrada büyük nikah olucak
kızlar ya sizde böyle garip bi duygu hali içindemisiniz
heyecan var gibi yok gibi
yetişme telaşı
ve sonrası evliliği yürütebilirmiyim endişesi
durgun bi ruh hali vs
deprosyanamı girdim diye düşünüyorum
son on yılın hava durumuna baktık 20-25 derece arasında seyrediyor şansımıza daha iyi olur inşallah otelleri araştırdınızmı nuhun gemisi diye bir otel var güzele benziyo kapalı havuzuda var hava soğuk olursa kapalı havuzda takılırız diye düşünüyorum
son on yılın hava durumuna baktık 20-25 derece arasında seyrediyor şansımıza daha iyi olur inşallah otelleri araştırdınızmı nuhun gemisi diye bir otel var güzele benziyo kapalı havuzuda var hava soğuk olursa kapalı havuzda takılırız diye düşünüyorum