son on yılın hava durumuna baktık 20-25 derece arasında seyrediyor şansımıza daha iyi olur inşallah otelleri araştırdınızmı nuhun gemisi diye bir otel var güzele benziyo kapalı havuzuda var hava soğuk olursa kapalı havuzda takılırız diye düşünüyorum
kına gecesi yapıcaz kapalı bir mekan tuttuk
sonrada büyük nikah olucak
kızlar ya sizde böyle garip bi duygu hali içindemisiniz
heyecan var gibi yok gibi
yetişme telaşı
ve sonrası evliliği yürütebilirmiyim endişesi
durgun bi ruh hali vs
deprosyanamı girdim diye düşünüyorum
Bende aynı psikoloji içindeyim :/
kına gecesi yapıcaz kapalı bir mekan tuttuk
sonrada büyük nikah olucak
kızlar ya sizde böyle garip bi duygu hali içindemisiniz
heyecan var gibi yok gibi
yetişme telaşı
ve sonrası evliliği yürütebilirmiyim endişesi
durgun bi ruh hali vs
deprosyanamı girdim diye düşünüyorum
gayet normal :)) kına gecesi için elbise arıyorum ben de ama kasımda şifon mu giyilir tafta mı karar veremedim.
bizde kasımda evlencez inşallah ama günü belirlemedik dahaev tutulmadı eşyalar alınmadı.. yetişmeyecek yada aceleye gelip herşey kötü olacak diye çok korkuyorum düğünde hava sıcak olur inşallah.
bende çok garip bir psikoloji içindeyim. aklımdan o kadar çok şey geçiyor ki. bazıları iyi bazıları kötü
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
aynen bende öyleyim valla çok tuhaf duygular içindeym
bizde kasımda evlencez inşallah ama günü belirlemedik dahaev tutulmadı eşyalar alınmadı.. yetişmeyecek yada aceleye gelip herşey kötü olacak diye çok korkuyorum düğünde hava sıcak olur inşallah.
bende çok garip bir psikoloji içindeyim. aklımdan o kadar çok şey geçiyor ki. bazıları iyi bazıları kötü
Bende 11 kasım gelini olacagim insallah:)
bende 11 kasım geliniyim Allahın izniyle , hepimize mutluluklarr
inşallah tatlım:)))))
Hazırlıklar ne alemde ..
Amin canım , Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...
bence önce günü alarak başlayın , önce gününüz bi belli olsun .. ona göre de diğer hazırlıklarınıza başlayın , çünkü çok fazla vakit kalmadı , zaman o kadar hızlı ilerliyorki anlayamıyor insan ,
bütçeniz elverdiğince evinizi yuvanızı hazırlayın inşallah :))
hazırlıklar yapılırken birbirinizi kasmayın yeter ki , yetişmeyecek vs diye , insan ister istemez stresli oluyor , birbirinizden çıkarmayın stresinizi .. sakin olup güzel bi plan yaparak üstesinden gelirsiniz Allahın izniyle :13:
evet canım katılıyorum sana. tarihi aldık 17 kasım cumartesi günü evleniyoruz:)
bugünlerde biçok şey halloluyor çok şükür. tüm işleri dediğin gibi planlı bir şekilde yapıp bu iştende alnımızın akıyla çıkacağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?