kasım gelinlerii gelin konuşalım.

biz de kıbrısı seçtik nuhun gemisi ve cratos premıum u önerdiler kıbrısın en iyi otelleri olarak yalnız nuhun gemisi şehir merkezine daha uzakmış gezmek istediğimizde o yüzden biz cratos u tercih ettik havanın da gayet güzel olduğunu söylediler o mevsimde ve otel full oluyomus..

benim düğünüm 4 kasım.gelinlik modelleri bakıyorum kafamda nasıl bişey olacağı oturdu bu hafta dikime başlanacak.kınayı evde yapmayı düşünüyorum.sizce nasıl bişey olmalı fikirlerinizi bekliyorum..

Bende aynı psikoloji içindeyim :/

aynen bende öyleyim valla çok tuhaf duygular içindeym

bizde kasımda evlencez inşallah ama günü belirlemedik daha ev tutulmadı eşyalar alınmadı.. yetişmeyecek yada aceleye gelip herşey kötü olacak diye çok korkuyorum düğünde hava sıcak olur inşallah.

bende çok garip bir psikoloji içindeyim. aklımdan o kadar çok şey geçiyor ki. bazıları iyi bazıları kötü

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

salonda olcaksa gün bulmak zor olmazmı

aynen bende öyleyim valla çok tuhaf duygular içindeym

yanlız olmadığıma sevindim

haftaya bi tur şirketine gidicez bakalım ordanda destek alırız oteller hakkında

tatlım bnmde çok eksiğim var ama bir yola girdin mi gerisi gelir ama elini çabuk tutmalısın

inşallah tatlım:)))))

Hazırlıklar ne alemde ..

çok sağol canım ..

hazırlıklarımızın çoğu bitti gibi sayılır , evimiz tamam , eşyalar vesaire yani ,
1-2 hafta kala benim çeyizim gidecek işte , onun dışında henüz halledilemeyen perdelerimiz var bide ...
haftaya davetiyelerimiz gelecek
ha bu arada şekerlerimizi de bu hafta sonu seçeceğiz kısmetse .

sizin nasıl gidiyo

Amin canım , Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...
bence önce günü alarak başlayın , önce gününüz bi belli olsun .. ona göre de diğer hazırlıklarınıza başlayın , çünkü çok fazla vakit kalmadı , zaman o kadar hızlı ilerliyorki anlayamıyor insan ,
bütçeniz elverdiğince evinizi yuvanızı hazırlayın inşallah :))
hazırlıklar yapılırken birbirinizi kasmayın yeter ki , yetişmeyecek vs diye , insan ister istemez stresli oluyor , birbirinizden çıkarmayın stresinizi .. sakin olup güzel bi plan yaparak üstesinden gelirsiniz Allahın izniyle :13:

evet canım katılıyorum sana. tarihi aldık 17 kasım cumartesi günü evleniyoruz:)

bugünlerde biçok şey halloluyor çok şükür. tüm işleri dediğin gibi planlı bir şekilde yapıp bu iştende alnımızın akıyla çıkacağız inşallah.

İnşallah canım , çok çokk kolay gelsinnn

canlarim benimde ev boyandı beyaz eşyalar kuruldu halilarim geldi perdeler geldi mobilyalarimda 15-20 arası gelicek gelinlik dikimde 3 kasımda da onu teslim alicam inşallah bugün salon avizelerim aldık takıldı balayı yeri kaldı haftayada benim evdeki eşyalarımı goturcez baya biseyler yapmışız :) 10 kasım a geri kalanlarda yetişir herhalde

merhaba kasım gelinleri epey zaman geçti buraya yazmayalı herkesin hazırlıkları ilerlemiş durumdadır
ben evimi düzdüm herşeyimi yerleştirdim çeyiz serme yapmayacağım
bir tek halılarım kaldı sanırım onuda bu hafta halledicez
davetiyelrimizi verdik gelinliğim dikiliyor
allaha çok şükür herşey istediğimiz gibi oluyor
şu ara dans müziği arıyorum önerileriniz var mı
hepinize allah yardım etsin kolaylıklar versin

Merhaba kızlar benimde beyaz eşyalarım mobilyalarım perdelerim yani çeyizim ve halılar dışında her şey tamam. Bu pazar yani ayın 21 de çeyizim gidecek gelinlik dikiliyor sanırım yetişir eteği kaldı sadece 2 parça gelinliğim. Düğüne çok az kaldı 18 gün bu siteye katıldığımda daha 6 ay vardı ne çabuk akmış gitmiş zaman.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…