kasım gelinlerii gelin konuşalım.

kasımda düğün tarihi almak için geç mi kaldım sizce kızlar. yani yetişir mi dersiniz herşey:18:

biz mayısta aldık düğün tarihimizi o zaman bile doluydu kasımın yarısı

Kızlar bugün perdelerim takılıyor son 50 gün kaldı inşallah herşey yetişir. Az önce okudum biz daha nikah işlemlerine başlamadık daha erken mi ya da geç mi kaldım?

Kızlar bugün perdelerim takılıyor son 50 gün kaldı inşallah herşey yetişir. Az önce okudum biz daha nikah işlemlerine başlamadık daha erken mi ya da geç mi kaldım?

4 kasımda mı düğünün yada nikahın benim 4 kasımda nikahım var 10 kasımda da düğünüm :)
Benimde 50 gün kaldı evimiz temizleniyor şuan haftaya eşyalarımız gelecek sonra perde ve halıları seçeceğim ondan sonra da çeyizim gidecek kısmet olursa inşallah :)

Nikah için bir an önce tarih almanız lazım boş yer olmayabilir

kesinlikle yetişir. nikah işlemlerine biz de başlamadık, yoğun bir yerde değilsen geç kalma diye bir şey olmaz gibi geliyor.

Canım 3 Kasımda düğünüm nikah düğün bir arada olacak inşallah.. ben yarın belediyeye bir uğrayayım en azından bu işlemde aradan çıksın.
Perdelerim takıldı bugün beyaz eşyalarımı isticem gelsinler ay sonunda da mobilyalarım gelicek en son çeyizlerim Allaha şükür herşey yolunda gidiyor.

benim de 3 kasımda düğünüm ve benim kide nikah düğün bir arada olacak inşallah :) mutluluklar diliyorum sanada bir ömür ve tüm evlenecek olan çiftlere.her şeyimi hallettim kınalığım gelinliğim hazır birtek kuaförlerle gidip konuşulacak. ev açma gibi de bir sıkıntımız olmadığı için artık sadece gün sayıyoruz geçici bir süre başka bir ilde ikamet edileceği için nişanlımın patronları bize eşyalı ev açacaklar sanırım bu düğün işlerinin en zor kısmıda ev açmak olsa gerek ben bu sıkıntıyı sıkıştırmadan yavaş yavaş yaparak atlatacağım için çok mutluyummm

Tşk ederim canım mutlulukların en güzelleri bizlerin olsun inşallah... Çok sevindim canım senin adına ev açma işleri çok yorucu sen zamanla halledeceksin rahat rahat.İnşallah sorunsuz bir şekilde düğünlerimizi de yaparız :)))

inşallahhh... askerde erkekleri şafak sıkıştırırya beni de aynen öyle sıkıştırmaya başladı :) evde işsiz güçsüz oturmak ayrı bi sıkıcı zaten olsa bitsede işime gücüme baksam diyorum =)

balayına yaza gidelim diye düşündüm ben ertelenmiş balayı :)

merhaba arkadaşlar bende 10 kasım geliniyim
9 kasım kına gecesi
10 kasım nikah olucak
evimin boyası yeni bitti
eşya ları bekliycez artık
balayı için kıbrıs i düşündük hava birazdaha sıcak olur
diye

kına gecesi yapıcaz kapalı bir mekan tuttuk
sonrada büyük nikah olucak

kızlar ya sizde böyle garip bi duygu hali içindemisiniz
heyecan var gibi yok gibi
yetişme telaşı
ve sonrası evliliği yürütebilirmiyim endişesi
durgun bi ruh hali vs
deprosyanamı girdim diye düşünüyorum

biz balayı için kıbrısı seçtik hava en sıcak orası olur diye önerdiler.

son on yılın hava durumuna baktık 20-25 derece arasında seyrediyor şansımıza daha iyi olur inşallah otelleri araştırdınızmı nuhun gemisi diye bir otel var güzele benziyo kapalı havuzuda var hava soğuk olursa kapalı havuzda takılırız diye düşünüyorum

biz de kıbrısı seçtik nuhun gemisi ve cratos premıum u önerdiler kıbrısın en iyi otelleri olarak yalnız nuhun gemisi şehir merkezine daha uzakmış gezmek istediğimizde o yüzden biz cratos u tercih ettik havanın da gayet güzel olduğunu söylediler o mevsimde ve otel full oluyomus..

biz de kıbrısı seçtik nuhun gemisi ve cratos premıum u önerdiler kıbrısın en iyi otelleri olarak yalnız nuhun gemisi şehir merkezine daha uzakmış gezmek istediğimizde o yüzden biz cratos u tercih ettik havanın da gayet güzel olduğunu söylediler o mevsimde ve otel full oluyomus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…